MäklarOfferter

Kjell Johansson Fastighetsbyrå

Kjell Johansson Fastighetsbyrå
BetygStjärna4,5/5
Mäklare5
Vi har hela Stor-Stockholm samt Stockholms skärgård som vårt arbetsfält. Vi erbjuder kraftfull och mångsidig marknadsföring i Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet samt Dagens Industri. Vi har även bokat utrymme i Dagens Industri Weekend Ex-klusiva Boende samt i specialbilagan för sjönära boende, lokaltidningar samt Gods & Gårdar m fl. Annonsering på vår helsida av bakre omslaget i tidningen Skärgården samt i Skärgårdsstiftelsens magasin Stångmärket. Förutom att dessa når prenumeranter så delas även dessa ut på Båt-mässan, Skärgårdsmässan m m samt att tidningen även delas ut i olika kommuner. Vi samarbetar med Handelsbanken samt ett flertal andra banker. Vi använder SMS-budgivning som är en mycket uppskattad och lätthanterlig tjänst för budgivning via Internet som kan följas av såväl spekulanter som säljare via Internet och SMS. Vi samarbetar även med flera olika företag inom områden som homestaging, besiktning, flytt och flyttstädning samt använder proffsfotografer. Vi har dessutom ca 10 000 egna flygbilder över Stockholmsområdet och skärgården. Vi kan erbjuda en säljaransvarsförsäkring som övertar säljaransvaret för fastighetens dolda fel under 10 år. Vi är ledamöter i Mäklarsamfundet och FMF samt är ansvarsförsäkrade upp till 2 miljoner. Vi är specialiserade på sjölägen. Vi förmedlar alla typer av objekt – villor, fritidshus och tomter inom hela Stockholms län och gårdar samt bostadsrättslägenheter inom tull och i närförort. Som fristående företag kan vi ge personlig service enligt kundens önskemål med varierande upplägg för varje enskild försäljning. Våra mäklare har skaffat sig stor kännedom om den lokala marknaden genom mångårigt arbete inom sitt respektive område. Genom att välja Kjell Johansson Fastighetsbyrå får Du ta del av denna unika kompetens och service.

Mäklare (5)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Kjell Johansson Fastighetsbyrå.

Kjell Johansson
Kjell JohanssonBrevkjell@kjfast.seTelefon070-715 45 81
Stjärna5/5
Per Juhlin
Per JuhlinBrevper@kjfast.seTelefon0708530 555
Stjärna5/5
Johan Sällström
Johan SällströmBrevjohan@kjfast.seTelefon0739-522 928
Stjärna4,5/5
Jeannette Mattsson
Jeannette MattssonBrevjeannette@kjfast.seTelefon070-528 28 80
Stjärna3/5
Laila Hedestig
Laila HedestigBrevlaila@kjfast.seTelefon070-792 75 46
Begär offertPil

Rekommendationer (15)

Mäklarna på Kjell Johansson Fastighetsbyrå har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 17 omdömen
Nils S.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Södermalm

Jeanette var mycket trevlig och gjorde ett bra jobb.

Nils rekommenderar mäklaren Jeannette Mattsson.
Lena T.+6 mån.
Sålde fritidshus i Haninge

Per skötte allt alldeles utmärkt. Han var så otroligt lätt att göra med, informativ och alltid anträffbar. Han rekommenderas varmt!

Lena rekommenderar mäklaren Per Juhlin.
Bo J.+6 mån.
Sålde fritidshus i Nynäshamn

Jag är mycket nöjd med Johan som skötte min försäljning. Johan är alltid tillgänglig och svarar hela tiden när vi har några frågor eller funderingar. Jag kan självklart rekommendera Johan som mäklare.

Bo rekommenderar mäklaren Johan Sällström.
Ingun M.+6 mån.
Sålde villa i Gnesta

Jag är nöjd med Per som tog hand om min försäljning. Per har en bra kundkrets och jag uppskattar att han är trofast och hjälpsam. Jag är nöjd med slutpriset och kan varmt rekommendera Per som mäklare.

Ingun rekommenderar mäklaren Per Juhlin.
Åsa N.+6 mån.
Sålde fritidshus i Vaxholm

Kjell skötte verkligen allting rätt med min försäljning och jag är mycket nöjd över det slutpriset som vi fick. Kjell är specialiserad inom sitt område och har en stor bekännelse. Rekommenderar absolut honom!

Åsa rekommenderar mäklaren Kjell Johansson.
Solveig B.+6 mån.
Sålde fritidshus i Haninge

Per är en otroligt behjälplig mäklare. Han är flexibel, skötte försäljningen snabbt och enkelt och var till all hjälp. Vi kunde aldrig tänka oss att man kunde ha en så bra mäklare som Per är. Rekommenderar!

Solveig rekommenderar mäklaren Per Juhlin.
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16600+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Götgatan 3311621 StockholmKarta
Kontaktuppgifter:Brevjohan@kjfast.seTelefon0739522928
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil