Kjell Johansson Fastighetsbyrå

Kjell Johansson Fastighetsbyrå

3,7 av 5 i betyg
Kjell Johansson Fastighetsbyrå

Vi har hela Stor-Stockholm samt Stockholms skärgård som vårt arbetsfält.
Vi erbjuder kraftfull och mångsidig marknadsföring i Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet samt Dagens Industri. Vi har även bokat utrymme i Dagens Industri Weekend Ex-klusiva Boende samt i specialbilagan för sjönära boende, lokaltidningar samt Gods & Gårdar m fl. Annonsering på vår helsida av bakre omslaget i tidningen Skärgården samt i Skärgårdsstiftelsens magasin Stångmärket. Förutom att dessa når prenumeranter så delas även dessa ut på Båt-mässan, Skärgårdsmässan m m samt att tidningen även delas ut i olika kommuner.
Vi samarbetar med Handelsbanken samt ett flertal andra banker.
Vi använder SMS-budgivning som är en mycket uppskattad och lätthanterlig tjänst för budgivning via Internet som kan följas av såväl spekulanter som säljare via Internet och SMS.
Vi samarbetar även med flera olika företag inom områden som homestaging, besiktning, flytt och flyttstädning samt använder proffsfotografer. Vi har dessutom ca 10 000 egna flygbilder över Stockholmsområdet och skärgården.
Vi kan erbjuda en säljaransvarsförsäkring som övertar säljaransvaret för fastighetens dolda fel under 10 år.
Vi är ledamöter i Mäklarsamfundet och FMF samt är ansvarsförsäkrade upp till 2 miljoner.
Vi är specialiserade på sjölägen.
Vi förmedlar alla typer av objekt – villor, fritidshus och tomter inom hela Stockholms län och gårdar samt bostadsrättslägenheter inom tull och i närförort.
Som fristående företag kan vi ge personlig service enligt kundens önskemål med varierande upplägg för varje enskild försäljning. Våra mäklare har skaffat sig stor kännedom om den lokala marknaden genom mångårigt arbete inom sitt respektive område. Genom att välja Kjell Johansson Fastighetsbyrå får Du ta del av denna unika kompetens och service.

Kjell Johansson Fastighetsbyrå
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Per Juhlin mäklare
Per Juhlin

Hej, Jag har mer än 25 års erfarenhet som fastighetsmäklare och ger mig aldrig förrän köpare och säljare är helt nöjda.

Mäklare Per Juhlin
Johan Sällström mäklare
Johan Sällström

Med många års erfarenhet som fastighetsmäklare har jag byggt upp en gedigen kompetens. Jag uppfattas av kunder som mycket engagerad, förtroendeingivande, kunnig och säljande.

Mäklare Johan Sällström
Jeannette Mattsson mäklare
Jeannette Mattsson

Jag har jobbat med skärgårdsobjekt i 15 år från Landsort upp till Arholma, även strandnära lägen i Mälaren och ner till Sankt Annas skärgård. Jag älskar mitt jobb och åtar mig alla uppdrag med stort engagemang. Jag förmedlar gärna fritidshus i alla prisnivåer. Ingenting är för litet eller stort, alla får samma personliga service.

Mäklare Jeannette Mattsson
Kjell Johansson mäklare
Kjell Johansson

Mer än 35 års erfarenhet av fastighetsförmedling gör att du hamnar i trygga händer när du väljer mig som mäklare. Bra kvalitet och stort engagemang är mycket viktigt i varje bostadsaffär och mina bostäder marknadsförs med de bästa möjliga bilderna och en bra presentation. Varje bostadsaffär och livssituation är unik och kräver därav ett mycket stort engagemang. Det är viktigt för mig att...

Mäklare Kjell Johansson
Laila Hedestig mäklare
Laila Hedestig

Bra kvalitet och stort engagemang är mycket viktigt i varje bostadsaffär och mina bostäder marknadsförs med de bästa möjliga bilderna och en bra presentation. Varje bostadsaffär och livssituation är unik och kräver därav ett mycket stort engagemang. Det är viktigt för mig att känslan kommer fram i text och bild allt för att återspegla hemmets unika karaktär. För mina säljande kunder är målet...

Mäklare Laila Hedestig

Kjell Johansson Fastighetsbyrå
Götgatan 33
11621 Stockholm

johan@kjfast.se

0739522928

www.kjfast.se

Är du kontorschef på Kjell Johansson Fastighetsbyrå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis