MäklarOfferter

Fantastic Frank

Fantastic Frank
BetygStjärna4,5/5
Kontor2
Mäklare6

Fantastic Frank AB

Fantastic Frank är den 63:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 6 mäklare fördelat på 2 mäklarkontor.

Begär offertPil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Mäklarkedjans samtliga kontor (2)

Fantastic Franks samtliga kontor med kontaktuppgifter, adresser och öppettider.

Fantastic Frank Stockholm
Stjärna4,5/5
Fantastic Frank StockholmNorr Mälarstrand 10, 112 20 StockholmBrev innerstaden@fantasticfrank.seTelefon 08 - 120 451 00
Stjärna4,5/5
Fantastic Frank MalmöKalendegatan 21, 211 35 MalmöBrev malmo@fantasticfrank.seTelefon 040 - 694 16 00
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16900+ omdömen

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Fantastic Franks samtliga kontor ligger.

Om Fantastic Frank

Fantastic Frank är en mäklarbyrå som presenterar sig själva som en traditionell mäklarfirma i modern tappning. Mäklarbyrån grundades 2010 i Stockholm med mottot "Inspire to Buy" och det som framför allt utmärker Fantastic Frank är deras sätt att arbeta med marknadsföring och att presentera alla objekt med bilder som liknar bilder man ser i inredningsmagasin. Varje objekt betraktas som ett eget varumärke som analyseras, visualiseras och paketeras för att nå rätt målgrupp och köpare. Idag finns Fantastic Frank över hela Europa med mäklarkontor i Sverige, Tyskland, Italien, Portugal och Spanien. På kontoren arbetar engagerade fastighetsmäklare med kunskap och erfarenhet av olika typer av försäljningar men också inredningsstylister och inredningsfotografer. Att arbeta i team med mäklare, fotografer och stylister ger de bästa förutsättningarna för att presentera och marknadsföra en bostad så att den sticker ut och väcker intresse och nyfikenhet hos spekulanter.

Mäklare, inredare och fotograf

På Fantastic Franc arbetar mäklare, inredare och fotograf tillsammans för att lyfta fram det som är speciellt med just det objekt som ska förmedlas. Bostaden analyseras och sedan läggs en strategi upp för hur bostaden på bästa sätt ska marknadsföra för att nå rätt spekulanter. Genom en smart digital marknadsföringsplattform exponeras varje objekt perfekt. Alla fastighetsmäklare på Fantastic Frank är skickliga och har den erfarenheten som behövs för att förmedla utvalda bostäder och nå rätt pris. På Fantastic Frank får mäklare utrymme och förutsättningar för att utföra sitt hantverk på bästa sätt. Fotograferna som arbetar på Fantastic Frank kommer från mode- och reklamvärlden och en del fotografer har också erfarenhet av arkitektur. Målet för fotograferna är att skapa vackra och inspirerande bilder som engagerar, berör och lockar potentiella köpare till visningar. Fotografernas arbete är att tillsammans med inredarna lyfta fram bostadens bästa egenskaper och skapa miljöer som köparen vill ha. När du ser en annons för en bostad från Fantastic Franc påminner den om en artikel från en inredningstidskrift och det är precis den känslan som Fantastic Franc vill förmedla och nå ut med.

Fördelar för säljaren och köparen

För att skapa en trygg försäljningsprocess arbetar teamet från Fantastic Franc nära både säljaren och köparen. Med mycket positiv press och som ett av det mest omtalade varumärkena i branschen finns en vilja till snabba avslut och höga arvoden. Mäklarbyråns försäljningsprocess skapar förutsättningar för framgångsrika försäljningar och det inspirerande samarbetet mellan mäklare, fotografer och stylister lockar nya spekulanter och ger i slutändan nöjda kunder. Många kunder söker sig till Fantastic Franc för deras kvalitetsmedvetenhet och för den fantastiska stylingen av alla objekt och den innovativa marknadsföringen.

Nya mäklare

Fantastic Franc är alltid på jakt efter nya duktiga mäklare som är intresserade av att arbeta i en inspirerande och utvecklande miljö med säljfokus och hög energi. Mäklare kan arbeta både som anställda på Fantastic Francs olika kontor i Sverige och i Europa men det finns även en möjlighet att bli franchisetagare.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil