Innerstadsspecialisten

Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Innerstadsspecialisten

Innerstadsspecialisten

Huvudkontor 4,9 av 5 i betyg

Innerstadsspecialisten är den 23:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 20 mäklare fördelat på 3 mäklarkontor.

Om Innerstadsspecialisten

Innerstadsspecialisten är en mäklarfirma som fokuserar sin verksamhet till Stockholms innerstad. Sedan 1995 har de drivit sin mäklarbyrå, först från Strandvägen, sedan från Östermalmstorg när en ny ägare kom in i bilden och idag finns Innerstadsspecialisten på Birger Jarlsgatan. 2011 etablerades även ett andra mäklarkontor på Södermalm och 2018 öppnande Innerstadsspecialisten ett tredje kontor på Kungsholmen. Innerstadsspecialisten har en unik specialistkunskap om bostäder i Stockholms centrum, inför tullarna, och deras specifika förutsättningar. Innerstadsspecialisten förmedlar till exempel bostäder i Gamla stan, på Kungsholmen, Riddarholmen, Skeppsholmen, Östermalm och Djurgården. Genom att koncentrera sig på ett mindre geografiskt område har mäklare på Innerstadsspecialisten en mycket god lokal kännedom. De kan tipsa om vilka restauranger som är trendigast, var de mysigaste butikerna ligger och vilken saluhall som har de finaste grönsakerna. Innerstadsspecialisten har idag 20 fastighetsmäklare fördelat på 3 kontor och förmedlar omkring 700 bostäder per år.

Resan börjar med en kostnadsfri värdering

Kontakta en fastighetsmäklare på Innerstadsspecialisten när du vill göra en värdering av din bostad i Stockholms innerstad. Vid värderingen tittar mäklaren på bostadens skick, vilka renoveringar som gjorts, hur flexibel planlösningen är och om det finns balkong. Andra faktorer som är viktiga att ta hänsyn till vid en värdering är bostadens läge, vilket våningsplan som den ligger på, vilket utbud som finns i närheten och huset i helhet. Det är viktigt att värderingen görs noggrant så att den ger säljaren en rimlig förväntning av bostadens slutpris efter budgivningen. En värdering hos Innerstadsspecialisten är kostnadsfri och säljaren förbinder sig inte till något.

Anlita en specialist

När du anlitar en mäklare på Innerstadsspecialisten får du en specialist på bostäder i Stockholms innerstad som genom sitt stora kontaktnät, kunskap, erfarenhet och genuina engagemang hjälper dig till en lyckad bostadsförsäljning till ett så högt pris som möjligt. Efter bostadens värdering går mäklaren från Innerstadsspecialisten tillsammans med säljaren igenom alla steg i försäljningen för att lägga upp en strategi för att den ska bli så bra som möjligt. Mäklaren presenterar även en duktig fotograf som kan fånga de där speciella vinklarna som väcker både känslor och minnen, helt enkelt en fotograf som gör vanliga foton till bildkonst. Säljaren har i detta steg av försäljningen även möjlighet att välja till styling för att göra bostaden så attraktiv som möjligt för potentiella köpare. Innerstadsspecialisten kan sedan skräddarsy marknadsföringsprocessen så att den passar säljaren perfekt. Någon vill ha en diskret försäljning och då kan Innerstadsspecialistens breda kundregister användas och andra vill nå så många som möjligt och annonsera på många nationella plattformar. Med stor flexibilitet anpassar fastighetsmäklaren på Innerstadsspecialisten marknadsföringen för att hitta rätt kanaler för varje enskild kund och bostad. Under budgivningen håller mäklaren säljaren uppdaterad över utvecklingen och när säljare och köpare är överens skrivs ett kontrakt. Innerstadsspecialisten är sedan med hela vägen fram till att bostaden överlämnas till den nya ägaren.

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla Innerstadsspecialistens kontor