MäklarOfferter

Notar Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås & Länna

Notar Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås & Länna
BetygStjärna5/5
Mäklare4
Notar
Notar är i dag ett utav de mest väletablerade mäklarföretagen i hela Stockholm. Resan började 1997 när den första Bobutiken slog upp sina dörrar och sedan dess har det bara gått framåt. Idag, 22 år senare, så har vi 37 lokala kontor som präglas av erfarenhet, rekommendationer, stora marknadsandelar och gedigen service. Tillsammans på Notar i Farsta/Sköndal så besitter vi över 50 års erfarenhet av förmedling av bostadsrätter så väl som fastigheter. Denna kompetens är utspridd på 8 medarbetare varav 6 fastighetsmäklare och 2 mäklarassistenter. Var och en av oss med god statistik på rekordpriser, nöjda parter och ett enormt engagemang. Vi förmedlar främst bostadsrätter och fastigheter i Farsta, Sköndal, Skarpnäck, Skogås, Trångsund, Länna, Hökarängen, Farsta Strand, Fagersjö, Stortorp samt Pungpinan. Vi besitter kompetensen och erfarenheten för att sälja just er bostad till rekordpris. Tack och vare vår tidigare erfarenhet så vet vi att varje förmedling är unik och måste därmed anpassas efter den rådande marknaden och just era förutsättningar. Receptet för er lyckade bostadsaffär ligger främst i vår överlägsna marknadsföring som ger er flest spekulanter tillsammans med en tydlig plan och en försäljningsstrategi anpassad efter just er bostad. Vi själva sätter väldigt höga krav på oss själva och uppmanar er att göra samma sak. Utöver receptet på en väldigt lyckad försäljning så har vi även unika möjligheter att hjälpa er i köpprocessen. Tack och var de unika förutsättningar som Notar bidrar med så har vi även möjligheten att följa våra kunder utanför våra fokusområden, vi får med andra ord på rekommendationer och från följdaffärer även förmedla bostäder i övriga delar av Stockholm. Vi utför även kostnadsfria värderingar och skriftliga värderingar i syfte för omförhandling av era lån eller andra ärenden. Vi hjälper också till i ärenden där ni endast behöver hjälp med upprättandet av köpehandlingar. Ni är alltid varmt välkomna att kontakta oss för en öppen och förutsättningslös diskussion där vi kan diskutera hur just ni ska få högsta möjliga slutpris eller hur vi kan bistå er i just er process. Utöver detta så värnar vi också om den lokala företagsverksamheten i Sköndal samt lokal ungdomsidrott. Vi är därför aktiva medlemmar i Sköndals företagsförening samt STOLTA sponsorer till Sköndals IK och GT Söder. Med vänliga hälsningar Per, Robin, Daniel B, Daniel N, Lovisa, Christopher, Johanna och Rajib

Mäklare (4)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Notar Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås & Länna.

KronaToppmäklare
Simon Strand
Simon StrandBrevsimon.strand@notar.seTelefon070 - 899 79 40
Stjärna5/5
KronaToppmäklare
Andreas Stensåsen
Andreas StensåsenBrevandreas.stensasen@notar.seTelefon070 - 899 04 56
Stjärna5/5
Per Knaust
Per KnaustBrevper.knaust@notar.seTelefon070 - 899 79 47
Stjärna5/5
Robin Ström
Robin StrömBrevrobin.strom@notar.seTelefon070 - 999 79 29
Stjärna5/5
Begär offertPil

Rekommendationer (66)

Mäklarna på Notar Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås & Länna har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 66 omdömen
Natalia M.2 mån.
Sålde bostadsrätt i Haninge

Vi är mycket nöjda med Andreas. Han var mycket trevlig, professionell och gjorde hela säljprocessen så enkel för oss.

Natalia rekommenderar mäklaren Andreas Stensåsen.
Asta J.5 mån.
Sålde bostadsrätt i Haninge

Andreas är professionell, lyhörd, tydlig, förtroendeingivande. saklig. I stort sett alla positiva adjektiv. Jag är jättenöjd.

Asta rekommenderar mäklaren Andreas Stensåsen.
Jessica G.5 mån.
Sålde radhus/parhus i Haninge

Jag är jättenöjd med Andreas. Trevlig och duktig mäklare som alltid var kontaktbar och jobbade bra. Han rekommenderas varmt.

Jessica rekommenderar mäklaren Andreas Stensåsen.
Reijo T.5 mån.
Sålde villa i Haninge

Andreas är en mycket trevlig och positiv mäklare och otroligt bra lämpad för min försäljning. Jag är mer än nöjd och han får massor med guldstjärnor!

Reijo rekommenderar mäklaren Andreas Stensåsen.
Maria L.5 mån.
Sålde bostadsrätt i Haninge

Andreas var mycket lyhörd, saklig, lugn och lätt att samarbeta med, jag är jättenöjd.

Maria rekommenderar mäklaren Andreas Stensåsen.
Marie K.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Haninge

Andreas har skött allt toppenbra. Vi fick bra personkemi från början. Effektiv mäklare som lyckades sälja till ett bra pris på väldigt kort tid. Vi är jättenöjda.

Marie rekommenderar mäklaren Andreas Stensåsen.
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16700+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Sköndalsvägen 81128 66 SköndalKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil