Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
HusmanHagberg Vasastan

HusmanHagberg Vasastan

5 av 5 i betyg
HusmanHagberg Vasastan

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Vasastan
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Alexander Schöllin mäklare
Alexander Schöllin

Jag är en väldigt utåtriktad och tävlingsinriktad som person där de sociala är något jag älskar. Under hela mitt liv så har mina hobbies bestått av träning där jag hållit på med flera olika sporter. Dessa har gett mig ett otroligt perspektiv om hur viktigt de är med bra samarbeten men även att det är viktigt att anpassa sig efter sina lagkamrater då varje människa är unik. Därför är jag det...

Mäklare Alexander Schöllin
Mäklarbild saknas
Victor Sjölund

Victor Sjölund är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Victor Sjölund
Mäklarbild saknas
Rebecca Hellström

Rebecca Hellström är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Östermalm.

Mäklare Rebecca Hellström
Mäklarbild saknas
Philip Andersson

Philip Andersson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Philip Andersson
Mäklarbild saknas
Lars Östblom

Lars Östblom är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Lars Östblom
Mäklarbild saknas
Andreas Helgoson

Andreas Helgoson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Andreas Helgoson
Mäklarbild saknas
Tina Berlin

Tina Berlin är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Tina Berlin
Mäklarbild saknas
Nadine Ekstrand

Nadine Ekstrand är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Nadine Ekstrand
Mäklarbild saknas
Rebecca Söderhult Löwå

Rebecca Söderhult Löwå är mäklare på HusmanHagberg i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Rebecca Söderhult Löwå

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vasastan.

HusmanHagberg Vasastan
Karlbergsvägen 36
11327 Stockholm

vasastan@husmanhagberg.se

08-651 50 80

Är du kontorschef på HusmanHagberg Vasastan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.