Högalidsmäklarna

Högalidsmäklarna

Högalidsmäklarna

Roligt att du hälsar på hos oss! Vi är fastighetsmäklarna som engagerar oss lite extra i din bostadsaffär. Vi ser till att hitta rätt köpare och att alla parter är nöjda, med en arbetsmetod som lönar sig. Öppen försäljning, underhand eller sökuppdrag är vanligast, men även skrivuppdrag - endast kontraktskrivning.

Vi tar gärna försäljningsuppdrag på Södermalm med stadsdelarna Högalid och Reimersholme, men lika gärna övriga Stockholm och Mälardalen. Sedan länge har vi även sålt hem till återkommande kunder i Strängnäs, Stallarholmen och Mariefred. När det gäller att hitta köpare har vi inga gränser att ta hänsyn till alls!

Utöver försäljning av lägenheter och fastigheter erbjuder vi juridisk rådgivning och skatteplanering i ditt livs kanske viktigaste affär. Oavsett marknadssituation ska det vara tryggt, enkelt och lönsamt att anlita Högalidsmäklarna. Våra nöjda kunder återkommer och rekommenderar oss. Varmt välkommen du också!

Våra mäklare

Göran Skaghammar Selinder mäklare
Göran Skaghammar Selinder

Jag engagerar mig i din försäljning som om den vore min egen, kan något göras bättre för att du ska få ett högre slutpris så ordnar jag det.

Mäklare Göran Skaghammar Selinder
Mäklarbild saknas
Markus Rönnkvist

Markus Rönnkvist är mäklare på Högalidsmäklarna och förmedlar bostadsrätter, villor i Abrahamsberg, Akalla, Alvik, Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Beckomberga, Björkhagen, Blackeberg, Botkyrka, Bredäng, Bromma Kyrka, Bromsten, Bällsta, Danderyd, Djurgården, Ekerö, Eneby, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Eskilstuna, Essingen, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Flen, Flysta,...

Mäklare Markus Rönnkvist

Högalidsmäklarna
Lundagatan 38
117 27 Stockholm

info@hogalidsmaklarna.se

08-68 44 22 50

www.hogalidsmaklarna.se

Är du kontorschef på Högalidsmäklarna?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis