MäklarOfferter

Högalidsmäklarna

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Högalidsmäklarna.

Mäklare2

Roligt att du hälsar på hos oss! Vi är fastighetsmäklarna som engagerar oss lite extra i din bostadsaffär. Vi ser till att hitta rätt köpare och att alla parter är nöjda, med en arbetsmetod som lönar sig. Öppen försäljning, underhand eller sökuppdrag är vanligast, men även skrivuppdrag - endast kontraktskrivning.

Vi tar gärna försäljningsuppdrag på Södermalm med stadsdelarna Högalid och Reimersholme, men lika gärna övriga Stockholm och Mälardalen. Sedan länge har vi även sålt hem till återkommande kunder i Strängnäs, Stallarholmen och Mariefred. När det gäller att hitta köpare har vi inga gränser att ta hänsyn till alls!

Utöver försäljning av lägenheter och fastigheter erbjuder vi juridisk rådgivning och skatteplanering i ditt livs kanske viktigaste affär. Oavsett marknadssituation ska det vara tryggt, enkelt och lönsamt att anlita Högalidsmäklarna. Våra nöjda kunder återkommer och rekommenderar oss. Varmt välkommen du också!

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Högalidsmäklarna, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Högalidsmäklarna samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (2)

Mäklare som jobbar på Högalidsmäklarna.

Göran Skaghammar Selinder
Göran Skaghammar SelinderBrevgoran@hogalidsmaklarna.seTelefon070 - 722 45 88
Markus RönnkvistBrevmarkus@hogalidsmaklarna.seTelefon070 - 732 72 10

Kontaktuppgifter

Adress:Lundagatan 38117 27 StockholmKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare