Södermäklarna Hägersten

Södermäklarna Hägersten

5 av 5 i betyg
Södermäklarna Hägersten

Södra Stockholms mäklare sedan 1983.
"Enligt oss finns det tre sorters människor. Det som bor på Söder eller i Söderort, de som vill göra det - och de som ännu inte har insett att det är bäst att bo här".

Södermäklarna Hägersten
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mikaela Bogestedt mäklare
Mikaela Bogestedt

Anlitar man mig som mäklare kan man vara säker på att jag gör mitt yttersta för att både köpare och säljare ska bli nöjda. Rekommendationer och återkommande kunder är det absolut viktigaste för mig! Genom stort engagemang och noggrannhet, skräddarsyr jag varje försäljning och tillsammans med en bred marknadsföring skapar vi den bästa plattformen för att slå nya försäljningsrekord.

Mäklare Mikaela Bogestedt
Nima Nasiri mäklare
Nima Nasiri

Att vara mäklare är en självklar livsstil som har krävt både uppoffringar och stort engagemang. Att skapa ett hem är bland det viktigaste för många och bostadsaffär kan vara den största investeringen man gör under sin livstid. Därför är hela processen viktigt, från början till slut. För mig är inte bara slutresultatet viktigt, utan att du som kund, oavsett säljare eller köpare känner dig trygg...

Mäklare Nima Nasiri
Mäklarbild saknas
Saki Carapanos

Saki Carapanos är mäklare på Södermäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Björkhagen, Botkyrka, Bredäng, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Fruängen, Gamla Enskede, Gamla Stan, Gröndal, Gubbängen, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Hagsätra, Hammarby Sjöstad, Hammarbyhöjden,...

Mäklare Saki Carapanos
Mäklarbild saknas
Johan Lindblom

Johan Lindblom är mäklare på Södermäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Gröndal, Liljeholmen och Liljeholmskajen.

Mäklare Johan Lindblom
Mäklarbild saknas
Peter Folke

Peter Folke är mäklare på Södermäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Björkhagen, Botkyrka, Bredäng, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Fruängen, Gamla Enskede, Gamla Stan, Gröndal, Gubbängen, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Hagsätra, Hammarby Sjöstad, Hammarbyhöjden,...

Mäklare Peter Folke
Mäklarbild saknas
Elias Hawilo

Elias Hawilo är mäklare på Södermäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Aspudden, Fruängen, Hägersten, Hägerstensåsen, Mälarhöjden och Västertorp.

Mäklare Elias Hawilo

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Hägersten.

Södermäklarna Hägersten
Tellusborgsvägen 108
126 28 Hägersten

hagersten@sodermaklarna.se

08-644 52 44

www.sodermaklarna.se

Är du kontorschef på Södermäklarna Hägersten?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis