Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
BOSTHLM Fastighetsmäklare Bromma

BOSTHLM Fastighetsmäklare Bromma

5 av 5 i betyg

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

BOSTHLM Fastighetsmäklare Bromma
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mirza Vehabovic mäklare
Mirza Vehabovic

Jag går in helhjärtat och verkligen bryr mig om mina säljare/dig! En bostadsaffär är förmodligen ingen dussinaffär för dig, därför behövs en fastighetsmäklare som är minst lika engagerad som du är. Min ambition med varje bostadsförmedling är att ni som kunder ska vara så pass nöjda med min tjänst att ni rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta.

Mäklare Mirza Vehabovic
Fredrik Wolffelt mäklare
Fredrik Wolffelt

Att man som mäklare behöver vara flexibel och inkännande är något som jag förstod tidigt. Därför vet jag att det krävs ett hårt arbete utöver vanliga tidsramar för att uppnå bästa möjliga resultat. Kombinationen vinnarskalle och människokännare har gjort mig till en framgångsrik mäklare, något jag älskar att vara. Detta genomsyrar varenda steg i mina affärer, allt för att du ska få bästa möjliga...

Mäklare Fredrik Wolffelt
Linn Emilsson mäklare
Linn Emilsson

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på i längden. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder...

Mäklare Linn Emilsson
Mäklarbild saknas
Gustav Strand

Gustav Strand är mäklare på BOSTHLM och förmedlar bostadsrätter i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda Industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten och Äppelviken.

Mäklare Gustav Strand

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Bromma.

BOSTHLM Fastighetsmäklare Bromma
Bällstavägen 6
168 65 Bromma

bromma@bosthlm.se

08-34 73 15

Är du kontorschef på BOSTHLM Fastighetsmäklare Bromma?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.