Nestor Fastighetsmäkleri

Nestor Fastighetsmäkleri

5 av 5 i betyg
Nestor Fastighetsmäkleri

Nestor fastighetsmäkleri öppnade i maj 2017 och grundades av Jim Ribe, Ylva Ekelund och Erik Bysell med målsättningen att skapa ett mäklarföretag som fokuserar på kvalitet och sina uppdragsgivares behov i första hand och volym och omsättning i andra hand.

Nestor säkerställer kvalitén för båda parter i en överlåtelse genom att se och ta tillvara varje persons unika behov i den stora förändringen som att byta boende innebär.

Bakom Nestor fastighetsmäkleri står ett samspelt team som har arbetat tillsammans under flera framgångsrika år då vi lärt oss att komplettera varandra för att kunna leverera bästa möjliga tjänst till dig som kund.

Genom att vara lyhörda inför nya strömningar inom inredning, medvetna om samhällsekonomiska utvecklingar och nytänkande genom tekniska lösningar, avser vi att alltid vara den mest innovativa parten på Stockholms bostadsmarknad.

Nestor fastighetsmäkleri är en idébaserad fastighetsmäklare. Idén om en bostadsmarknad där säljarens intressen av att få bra betalt inte inkräktar på köparens behov av en säker förmedling.

Nestor fastighetsmäkleri bygger sin framgång genom och av sina kunder.

Vi ser varje säljare och köpare som en potentiell ambassadör och agerar därefter.

Nestor Fastighetsmäkleri
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Ylva Ekelund mäklare
Ylva Ekelund

Jag har varit aktiv fastighetsmäklare i Stockholms innerstad sedan 2013 och har på den tiden knutit starka band med både köpare och säljare genom hög tillgänglighet, ärlighet och en brinnande passion för yrket.

Mäklare Ylva Ekelund
Claudia Allerholm mäklare
Claudia Allerholm

Om du önskar en lojal mäklare, med hög moral, transperent kommunikation och omättlig kärlek till förmedlingar. Då ska du välja mig.

Mäklare Claudia Allerholm
Louise Lindbäck mäklare
Louise Lindbäck

Det som ett femstjärnigt hotell är för dig, är vad jag vill vara för mina kunder. Jag säljer i hela Stockholm och säljer din lägenhet som att det vore min egna. För mig är det viktigt att både köpare och säljare blir riktigt nöjda och känner sig trygga genom hela processen. För mig är varje kund speciell och behandlas därefter.

Mäklare Louise Lindbäck
Jim Ribe mäklare
Jim Ribe

När man anlitar mig får man tillgång till 12-års erfarenhet av många hundra bostadsförsäljningar i hela Stockholm och alltid ärliga råd baserade på dina behov som bostadsäljare. Största delen av mina uppdrag kommer numera från återkommande kunder och deras vänner via rekommendationer och det är viktigt för mig att varje ny kund skall bli en framtida ambassadör. Efter rådgivning, behovsanalys,...

Mäklare Jim Ribe
Mäklarbild saknas
Erik Bysell

Erik Bysell är mäklare på Nestor Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Essingen, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Erik Bysell

Nestor Fastighetsmäkleri
Frejgatan 18
113 49 Stockholm

info@nestorfastighetsmakleri.se

08-28 20 00

nestorfastighetsmakleri.se

Är du kontorschef på Nestor Fastighetsmäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis