MäklarOfferter

Eklund Stockholm New York (ESNY)

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Eklund Stockholm New York (ESNY).

BetygStjärna5/5
Mäklare15

Eklund Stockholm New York, ofta förkortat ESNY, grundades 2009 av Fredrik Eklund med en idé om att erbjuda kunder en mäklarbyrå där allt inte bara handlar om försäljningspris. Fredrik Eklund ville skapa en mäklarfirma med handplockade mäklare och attraktiva mäklarkontor som erbjuder service, hög energinivå och som är öppen dygnet runt, året om, samt sist men inte minst en mäklarfirma med ett världsnätverk som förbinder Stockholm med New York. Fredrik Eklund saknade helt enkelt ett internationellt mäkleri som var specialiserade på och hade stor kunskap om de bästa objekten. 2010 startade ESNY sitt showroom i Stockholm och snart efter hade byrån även liknande lokaler i New York i USA och så småningom även i Göteborg. Eklund Stockholm New York är idag en av Sveriges ledande mäklarbyråer med engagerade fastighetsmäklare och med köpare i totalt 80 länder.

ESNY:s framgångsfaktorer
Redan från början har ESNY haft ett mål om en internationell framgångsrik mäklarfirma med handplockade toppmäklare och kontor med stora exponeringsytor på populära adresser. Mäklarteamet på ESNY består av erfarna och mycket kunniga mäklare som bland annat lyckats sälja Sveriges dyraste bostad. Varje bostadsförsäljning anpassas efter dig som kund och din mäklare på ESNY lyssnar på dina behov och önskemål och kan även arrangera försäljningen så att den passar perfekt in i ditt schema. För att kunna göra en riktigt lyckad affär gäller det att matcha rätt bostad med rätt köpare. För att presentera bostaden på allra bästa sätt sköts fotografering och styling internt med företagets mycket kompetenta och inspirerande inhouse-team. ESNY har ett stort och mycket attraktivt kundregister fullt med intresserade spekulanter både i Sverige och utomlands. Dessutom har ESNY en mycket populär webbsida som driver flera tusen unika besökare varje vecka och aktiva Instagram- och Facebook-konton. Varje enskild mäklare har också egna sociala medier-konton för att snabbt och enkelt presentera nya objekt och öka intresset runt dem.

Underhand med ESNY
I de flesta fall vill en mäklare skapa en maximal exponering av en bostad som ska ut till försäljning, både via digitala och mer traditionella medier, men ibland önskar en säljare en mer diskret försäljning och detta kan ESNY erbjuda med hjälp av sitt stora kundregister. Genom deras stora kundregister har mäklarbyrån goda möjligheter att matcha en bostad med rätt köpare utan att marknadsföra den utåt. För att ge ett exempel har ESNY sålt en våning på Östermalm för 93 miljoner kronor utan att varken adress eller bilder presenterades i alla vanliga marknadsföringskanaler.

Nyproduktion med ESNY
Sedan ett antal år arbetar ESNY även med nyproduktioner när de är med hela vägen från byggstart till försäljning. För att klara av att göra så smarta nyproduktioner som möjligt utvärderas läget mycket noga men även val av arkitekt är viktigt för att kunna maximera bostadens värde. ESNY:s framgångsrika arbete inom nyproduktion går under namnet New Development Lab.

Systerbolaget Urban by ESNY
Urban by ESNY är ett systerbolag till mäklarbyrån Eklund Stockholm New York (ESNY). ESNY fokuserar på att förmedla bostäder i premiumsegmentet, krävandes att bostäderna antingen är belägna i city eller värderade till minst 15 miljoner kronor. Urban by ESNY startades med insikten om behovet av en premiumtjänst även utanför Stockholms innerstad, för att tillgodose en bredare marknad och målgrupp​​.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Eklund Stockholm New York (ESNY), så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Eklund Stockholm New York (ESNY) samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (15)

Mäklare som jobbar på Eklund Stockholm New York (ESNY).

Fredrik Magnusson
Fredrik MagnussonBrevfredrik.magnusson@esny.seTelefon076 - 276 26 74
Denise Edlind
Denise EdlindBrevdenise@esny.seTelefon070 - 753 70 70
Izabella Fawaz
Izabella FawazBrevizabella@urbanbyesny.seTelefon070 - 735 06 00
Ted Pursiainen
Ted PursiainenBrevted.pursiainen@urbanbyesny.seTelefon070 - 749 47 00
Henrik SilverBrevhenrik.silver@esny.seTelefon070 - 740 00 80
Stjärna4,5/5
Anna HildingssonBrevanna.hildingsson@esny.seTelefon073 - 200 12 28
Stjärna4,5/5
Niklas BerntzonBrevniklas@esny.seTelefon076 - 889 97 80
Stjärna4,5/5
Fredrika AgardhBrevfredrika.agardh@esny.seTelefon072 - 999 39 92
Stjärna4,5/5
Gustaf EngströmBrevgustaf.engstrom@esny.seTelefon079 - 079 66 38
Stjärna4,5/5
Niklas WendellBrevniklas.wendell@esny.seTelefon073 - 055 60 11
Stjärna4,5/5
Andreas AhlbergBrevandreas.ahlberg@esny.seTelefon072 - 325 17 17
Stjärna4,5/5
Andrea BrodinBrevandrea@esny.seTelefon073 - 939 34 37
Tin-Tin Af BurénBrevtintin@esny.seTelefon076 - 889 97 84
Ninna CarlsonBrevninna@esny.seTelefon076 - 889 97 81
Ludwig LundgrenBrevludwig.lundgren@esny.seTelefon070 - 188 14 14

Rekommendationer (8)

Eklund Stockholm New York (ESNY)s mäklare har fått 8 rekommendationer och har ett genomsnittsbetyg på Stjärna5 / 5 baserat på 8 omdömen.

Modou G.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Anders är nog den bästa mäklaren jag har träffat. Supportade oss och väl informativ under hela processen. Vi kände oss så otroligt trygga med honom och så lyckades han sälja till ett jäkla bra pris.

Modou rekommenderar mäklaren Andreas Ahlberg.
Terese M.+6 mån.
Sålde villa i Saltsjöbaden

Henrik är en jättebra mäklare. Han är tydlig, bra i kommunikationen och rolig att samarbeta med. Kände mig verkligen trygg med hans hjälp och jag kan ge honom toppenbetyg! Rekommenderar andra säljare att anlita honom.

Terese rekommenderar mäklaren Henrik Silver.
Jenny R.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Niklas skötte allt bra och sålde väldigt snabbt. Rekommenderar honom vidare till andra bostadssäljare!

Jenny rekommenderar mäklaren Niklas Berntzon.
Magnus H.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Nacka

Henrik Silver är en bra mäklare som jag kan rekommendera vidare till andra bostadssäljare. Han fick min bostad såld till ett pris som jag blev nöjd med!

Magnus rekommenderar mäklaren Henrik Silver.
Johanna L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Jag kan verkligen rekommendera Fredrika som mäklare. Jag ger henne 10 av 10 i betyg!

Johanna rekommenderar mäklaren Fredrika Agardh.
Sandra D.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Älvsjö

Jag är extremt nöjd med Gustaf som mäklare. Han var modig och vågade att sticka ut från mängden och hade ett annat tänk än andra mäklare jag träffade. Rekommenderas varmt!

Sandra rekommenderar mäklaren Gustaf Engström.
Sälja bostad?
Jämför & hitta bästa mäklaren
Jämför mäklare gratisPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17300+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Humlegårdsgatan 10114 46 StockholmKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare