Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Alicia Edelman

Alicia Edelman

4,8 av 5 i betyg
Alicia Edelman

Alicia Edelman är ett engagerat mäklarföretag med fokus på kundrelationer och yrkets hantverk.

Vårt mål är att leverera enastående kvalitet i varje detalj för både säljare och köpare. För oss är det en förmån att få vara med och förverkliga människors boendedrömmar.

Vår vision är att vara Stockholms skickligaste samt främsta oberoende mäklarbyrå och att driva utvecklingen inom den här branschen.

Vår framgång bygger på ditt förtroende! Jämför oss gärna.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Alicia Edelman
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Marcus Ljungdahl mäklare
Marcus Ljungdahl

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar mig. Med min bakgrund som civilekonom har jag arbetat ett antal år både inom bankvärlden och näringslivet. Utöver detta har jag också...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Marcus Ljungdahl
Amanda Treutiger mäklare
Amanda Treutiger

Ni ska välja mig som er mäklare för att jag är en energisk tjej med stort engagemang, hög målmedvetenhet och flexibilitet. Service är viktigt och min målsättning är att ni som kunder ska bli så nöjda att ni vill rekommendera mig vidare till alla ni känner. Genom att vara noggrann och påläst strävar jag efter att ge det lilla extra i varje bostadsaffär, där alla parter känner sig trygga genom hela...

Mäklare Amanda Treutiger
Julia Larsson mäklare
Julia Larsson

Jag är ung och driven, fylld av energi och vill alltid prestera på topp. Jag finns alltid tillgänglig och vill att säljaren ska känna sig trygg under hela processens gång. Min filosofi är att om man jobbar med något som man tycker är det roligaste som finns, då kan det inte bli annat än bra och det kommer mina kunder att märka!

Mäklare Julia Larsson
Robin Nyvall mäklare
Robin Nyvall

Driven - Målmedveten - Resultatinriktad För mig är det viktigt att finnas tillgänglig igenom hela uppdraget och ha en nära kontakt med mina kunder. Min största drivkraft är att göra mina kunder nöjda och överträffa deras förväntningar. Där andra ser utmaningar, ser jag möjligheter och lösningar. Mitt mål är att du ska få bäst betalt! Ska du sälja och vill få bäst betalt? Kontakta mig på...

Mäklare Robin Nyvall
Linnea Mott mäklare
Linnea Mott

Jag har lång erfarenhet inom säljyrken och sätter alltid min uppdragsgivares behov i fokus. Vill du ha en driven mäklare med hög ambitionsnivå är du välkommen att kontakta mig så berättar jag mer.

Mäklare Linnea Mott
Fredrik Flodin mäklare
Fredrik Flodin

- Prisad som Årets Mäklare Stockholm - Prisad som Årets Rookie Stockholm - Prisad som Årets Medarbetare Stockholm - Nöjd kund index = 9,41 i betyg av köpare och säljare

Mäklare Fredrik Flodin
Sara Johansson mäklare
Sara Johansson

En av Stockholms mest anlitade mäklare tre år i rad! Efter flera framgångsrika år som mäklare driver jag idag tillsammans med två kollegor Alicia Edelman Fastighetsmäkleri. Att driva och förvalta ett eget varumärke gör att jag idag är än mer mån om mina kunder, rekommendationer och högst slutpriser. Med mitt egna varumärke i ryggen garanterar jag det bästa resultatet i varje affär.

Mäklare Sara Johansson
Pontus Spelmans mäklare
Pontus Spelmans

Mina prioriteringar är att maximera slutpriset och slå rekord!! Jag skräddarsyr upplägget utifrån dina önskemål och behov, kommer finnas tillgänglig under hela processen, under dygnets alla timmar! Hos mig hittar ni en tävlingsmänniska som alltid vill överträffa dina förväntningar. Det tillsammans med min energi, glädje och noggrannhet kommer jag att ta hand om din bostadsförsäljning och...

Mäklare Pontus Spelmans
Mäklarbild saknas
Rikard Andersson

Rikard Andersson är mäklare på Alicia Edelman och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Gärdet, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Solna och Vasastan.

Mäklare Rikard Andersson
Mäklarbild saknas
Gustav Hjelmqvist

Gustav Hjelmqvist är mäklare på Alicia Edelman och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Gärdet, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Solna och Vasastan.

Mäklare Gustav Hjelmqvist
Mäklarbild saknas
Simon Engman

Simon Engman är mäklare på Alicia Edelman och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Gärdet, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Solna och Vasastan.

Mäklare Simon Engman
Mäklarbild saknas
Ebba Thielebeule

Ebba Thielebeule är mäklare på Alicia Edelman och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Gärdet, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Solna och Vasastan.

Mäklare Ebba Thielebeule
Mäklarbild saknas
Nicklas Kling

Nicklas Kling är mäklare på Alicia Edelman och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Gärdet, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Solna och Vasastan.

Mäklare Nicklas Kling
Mäklarbild saknas
Felicia Ahlquist

Felicia Ahlquist är mäklare på Alicia Edelman och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Gärdet, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg och Vasastan.

Mäklare Felicia Ahlquist

Alicia Edelman
Upplandsgatan 37
113 65 Stockholm

info@aliciaedelman.se

072-388 24 01

Är du kontorschef på Alicia Edelman?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.