Alicia Edelman

Alicia Edelman

5 av 5 i betyg
Alicia Edelman

Alicia Edelman är ett engagerat mäklarföretag med fokus på kundrelationer och yrkets hantverk.

Vårt mål är att leverera enastående kvalitet i varje detalj för både säljare och köpare. För oss är det en förmån att få vara med och förverkliga människors boendedrömmar.

Vår vision är att vara Stockholms skickligaste samt främsta oberoende mäklarbyrå och att driva utvecklingen inom den här branschen.

Vår framgång bygger på ditt förtroende! Jämför oss gärna.

Alicia Edelman
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Marcus Ljungdahl mäklare
Marcus Ljungdahl

Noggrannhet, vilja och engagemang är nyckelord som personifierar mig. Med min bakgrund som civilekonom har jag arbetat ett antal år både inom bankvärlden och näringslivet. Utöver detta har jag också sysslat med lagsporter under stora delar av mitt liv. Just tävlingsmomentet är något jag verkligen brinner för.

Mäklare Marcus Ljungdahl
Amanda Treutiger mäklare
Amanda Treutiger

Ni ska välja mig som er mäklare för att jag är en energisk tjej med stort engagemang, hög målmedvetenhet och flexibilitet. Service är viktigt och min målsättning är att ni som kunder ska bli så nöjda att ni vill rekommendera mig vidare till alla ni känner. Genom att vara noggrann och påläst strävar jag efter att ge det lilla extra i varje bostadsaffär, där alla parter känner sig trygga genom hela...

Mäklare Amanda Treutiger
Julia Larsson mäklare
Julia Larsson

Jag är ung och driven, fylld av energi och vill alltid prestera på topp. Jag finns alltid tillgänglig och vill att säljaren ska känna sig trygg under hela processens gång. Min filosofi är att om man jobbar med något som man tycker är det roligaste som finns, då kan det inte bli annat än bra och det kommer mina kunder att märka!

Mäklare Julia Larsson
Robin Nyvall mäklare
Robin Nyvall

Driven - Målmedveten - Resultatinriktad För mig är det viktigt att finnas tillgänglig igenom hela uppdraget och ha en nära kontakt med mina kunder. Min största drivkraft är att göra mina kunder nöjda och överträffa deras förväntningar. Där andra ser utmaningar, ser jag möjligheter och lösningar. Mitt mål är att du ska få bäst betalt! Ska du sälja och vill få bäst betalt? Kontakta mig på...

Mäklare Robin Nyvall
Erica Skoglund mäklare
Erica Skoglund

Efter många år inom säljyrket har jag nu sadlat om till mitt drömyrke – fastighetsmäklare! Här har jag jobbat sedan 2017 och har bra lokalkännedom tack vare att jag är uppvuxen i norrort. Kom över på en kopp kaffe, så förklarar jag mer hur jag jobbar!

Mäklare Erica Skoglund
Sara Johansson mäklare
Sara Johansson

En av Stockholms mest anlitade mäklare tre år i rad! Efter flera framgångsrika år som mäklare driver jag idag tillsammans med två kollegor Alicia Edelman Fastighetsmäkleri. Att driva och förvalta ett eget varumärke gör att jag idag är än mer mån om mina kunder, rekommendationer och högst slutpriser. Med mitt egna varumärke i ryggen garanterar jag det bästa resultatet i varje affär.

Mäklare Sara Johansson
Fredrik Flodin mäklare
Fredrik Flodin

- Prisad som Årets Mäklare Stockholm - Prisad som Årets Rookie Stockholm - Prisad som Årets Medarbetare Stockholm - Nöjd kund index = 9,41 i betyg av köpare och säljare

Mäklare Fredrik Flodin
Linnéa Lund mäklare
Linnéa Lund

Med över sex år i branschen har jag en bred erfarenhet av yrket, olika marknadslägen och bostadsmarknader. Jag har mitt fokus i Vasastan men säljer i hela Stockholms län utan begränsningar. Jag brinner för mitt jobb och mina kunder. En bostadsaffär är en utav de största och viktigaste händelserna i ditt liv därav är valet av fastighetsmäklare viktigare än du tror. Min ambition som...

Mäklare Linnéa Lund
Mäklarbild saknas
Felicia Ahlquist

Felicia Ahlquist är mäklare på Alicia Edelman och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Gärdet, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Solna och Vasastan.

Mäklare Felicia Ahlquist
Mäklarbild saknas
Nicklas Kling

Nicklas Kling är mäklare på Alicia Edelman och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Gärdet, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Solna och Vasastan.

Mäklare Nicklas Kling
Mäklarbild saknas
Rikard Andersson

Rikard Andersson är mäklare på Alicia Edelman och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Gärdet, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Solna och Vasastan.

Mäklare Rikard Andersson
Mäklarbild saknas
Simon Engman

Simon Engman är mäklare på Alicia Edelman och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Gärdet, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Solna och Vasastan.

Mäklare Simon Engman

Alicia Edelman
Upplandsgatan 37
113 65 Stockholm

info@aliciaedelman.se

072-388 24 01

aliciaedelman.se

Är du kontorschef på Alicia Edelman?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis