Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
SkandiaMäklarna Södermalm

SkandiaMäklarna Södermalm

5 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Södermalm

På Södermalm har SkandiaMäklarna hjälpt kunder att hitta hem i ett kvartssekel, på Renstiernas gata 25. Om du är ute efter erfarenhet, kunskap och ett bemötande där du befinner dig är vi ditt självklara val. Kom in på en kaffe, för att ställa en fråga om bostadsköp och fastighetsmarknaden eller för att starta igång försäljningen av din befintliga bostad. Vi finns här för dig. Välkommen hem!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Södermalm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Peter Borromei mäklare
Peter Borromei

Den största glädjen i mitt arbete är att få hjälpa människor i deras livs största affär. Med kunskap, noggranna förberedelser och en stor portion personligt engagemang vill jag kunna ge de allra bästa förutsättningarna för en lyckad och trygg bostadsaffär.

Mäklare Peter Borromei
Göran Bruce mäklare
Göran Bruce

Varje affär är unik. Mina ledord i yrkeslivet är service och ödmjukhet i kombination med noggrannhet och målmedvetenhet. För att uppnå det är jag alltid påläst och tillgänglig och gör alltid det lilla extra i varje enskild affär för att det ska bli så bra som möjligt. Mitt mål är att alltid göra du som säljare 100 % nöjd och få det högsta möjliga slutpriset.

Mäklare Göran Bruce
Malcolm Nordström mäklare
Malcolm Nordström

När man anlitar mig så får man en engagerad och målinriktad mäklare med målet att vid varje uppdrag leverera högsta möjliga kvalité i processens samtliga delar.

Mäklare Malcolm Nordström
Adrian Vodovozov mäklare
Adrian Vodovozov

Som person är jag ödmjuk och empatisk jag försöker ständigt sätta in mig i mina kunders position och se mycket från deras perspektiv. Jag vill att du som säljare ska känna dig så pass nöjd och trygg med mig som din mäklare, att du gärna rekommenderar mig till nära och kära! Sedan kommer jag göra arbeta stenhårt så att du får högsta möjliga slutpris!

Mäklare Adrian Vodovozov
Hilda Rosenqvist Sirikwa mäklare
Hilda Rosenqvist Sirikwa

Som fastighetsmäklare strävar jag efter att nå kundens önskemål och att överträffa förväntningar. Varje bostadsaffär är unik och därför förtjänar också varje affär en skräddarsydd förmedlingsprocess. Detta för att uppnå en lyckad bostadsaffär där samtliga parter kan känna sig trygga genom hela processen. Jag drivs av att göra det lilla extra och jag vill att valet av mäklare ska vara...

Mäklare Hilda Rosenqvist Sirikwa
Alice Edin mäklare
Alice Edin

Alice Edin är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Essingen, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Alice Edin

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Södermalm.

SkandiaMäklarna Södermalm
Renstiernas Gata 25
11631 Stockholm

sodermalm@skandiamaklarna.se

08-641 83 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Södermalm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.