Notar Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan

Notar Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan

5 av 5 i betyg
Notar Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan

Kontoret är beläget vid vackra Hornstulls Strand och vi är specialister på bostäder i hela Maria, Högalid och Gamla Stan.
Kort sagt områden som erbjuder allt för ett utmärkt boende!
Vare sig Du skall sälja Din bostad eller har frågor angående bostadsmarknaden så är Du alltid välkommen till oss, vi hjälper Dig gärna med en kostnadsfri värdering.
Vi ger alltid 100% men oftast mer!

Med Vänliga hälsningar,
Jimmy, Johan och Sanna.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Notar Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Sanna Treijs mäklare
Sanna Treijs

Jag säljer din bostad med samma engagemang, noggrannhet och glädje som om det skulle vara min egen, med det självklara målet att överträffa dina förväntningar på såväl mig som mäklare som på...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Sanna Treijs
Jimmy Johansen mäklare
Jimmy Johansen

Jag har jobbat som fastighetsmäklare på våra kontor på Södermalm sedan 2007. Detta gör mig till en av Södermalms mest erfarna fastighetsmäklare med mycket god lokalkännedom och ett stort etablerat nätverk av potentiella köpare till alla typer av bostäder. Min erfarenhet i kombination med våra två lokala kontor på Södermalm ger dig som säljare viktiga fördelar i din försäljningsprocess, vilket...

Mäklare Jimmy Johansen
Johan Hägg mäklare
Johan Hägg

Jag har sedan 2007 förmedlat bostadsrätter och villor i StorStockholmsområdet med fokus på Stockholms Innerstad. Jag har med stort engagemang och med ett tydligt ledord; förtroende, genomfört flera hundra lyckade bostadsförsäljningar där både säljare och köpare sedan rekommenderat mig som mäklare till vänner och bekanta.

Mäklare Johan Hägg
Linnéa Larsson mäklare
Linnéa Larsson

Linnéa Larsson är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Linnéa Larsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Gamla Stan och mäklare på Södermalm.

Notar Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan
Hornstulls Strand 1
117 39 Stockholm

hornstull@notar.se

08-522 480 50

Är du kontorschef på Notar Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.