Wallenberg Fastighetsförmedling

Wallenberg Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Wallenberg fastighetsförmedling grundades 2010
Vår vision och sättet vi utmärker oss på är att vi står för något nytt och fräscht; kunskap, engagemang och erfarenhet kryddad med energi och entusiasm i ett och samma paket. Engagemang, kvalité och kunskap är tre viktiga ledord som vi tycker utgör moroten i ett framgångsrikt och lyckat samarbete för att tillsammans med kunden nå det bästa möjliga resultatet.
Fördelen med att välja en mindre mäklarbyrå som vi upplever det är en närmre kontakt till kund. Det är helheten som vi tycker är viktig, att vi tillsammans från steg 1 gör allt för ett så lyckat samarbete som möjligt, samt att vi värdesätter att kunden ska känna sig trygg före, under och efter affären. Att vi ofta får rekommendationer och återkommande kunder borde spegla framgången av lyckade affärer och det är precis det vi alltid krigar för, att alltid nå det bästa resultatet för att du som kund ska bli mer än nöjd och återkomma till oss vid ett senare skede.

Wallenberg Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jonas Stalquist mäklare
Jonas Stalquist

Mitt mål är att kunna maximera varje bostadsaffär genom att jobba hårt, ödmjukt, påläst samt informativt. Jobbar alltid efter högt uppsatta mål för att stå med nöjda parter(kunder) efter varje avslutad affär.

Mäklare Jonas Stalquist
Joakim Wallenberg mäklare
Joakim Wallenberg

Joakim har god erfarenhet av både villa- och bostadsrättsförmedlingar. Som den entreprenör och det fullblodsproffs som Joakim är inser han givetvis också vikten av att vara både lyhörd och förtroendeingivande för kunden. Ambitionen är att kunna ta varje enskild bostadsaffär till nya dimensioner, och på så sätt få Stockholms nöjdaste kunder. Enligt Joakim är en bra fastighetsmäklare en person...

Mäklare Joakim Wallenberg

Wallenberg Fastighetsförmedling
Upplandsgatan 58
113 28 Stockholm

info@wallenbergfast.se

08-729 80 90

wallenbergfast.se

Är du kontorschef på Wallenberg Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis