Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
HusmanHagberg Södermalm & Gamla stan

HusmanHagberg Södermalm & Gamla stan

5 av 5 i betyg
HusmanHagberg Södermalm & Gamla stan

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

HusmanHagberg Södermalm & Gamla stan
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jerry Johnsson mäklare
Jerry Johnsson

Jag bor på Söder sedan många år och kan varje gata och varje förening. Genom ett stort personligt engagemang och lyhördhet för både säljare och köpare, skapar jag förutsättningar för en lyckad försäljning. Jag vill som mäklare ge parterna den trygghet som krävs för att genomföra affären.

Mäklare Jerry Johnsson
Christoffer Gatara mäklare
Christoffer Gatara

Jag ser mitt yrke som en livsstil och älskar varenda sekund av det. Med mitt driv och positiva engagemang ser jag till att få min säljare nöjd i alla lägen. Mitt mål är att i alla affär se till att ge lägenheten och situationen bästa möjliga förutsättning för ett så högt slutpris som möjligt. Med min expertis om marknaden på Södermalm samt alla hörnstenar i en bostadsaffärer levererar jag bästa...

Mäklare Christoffer Gatara
Louise Pedersen mäklare
Louise Pedersen

Louise Pedersen är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Louise Pedersen
Mäklarbild saknas
Josefine Schöön

Josefine Schöön är mäklare på HusmanHagberg i Gamla Stan, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Josefine Schöön
Mäklarbild saknas
Magnus Persson

Magnus Persson är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter i Gamla Stan, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Magnus Persson
Mäklarbild saknas
Felicia Jingmyr Steiner

Felicia Jingmyr Steiner är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Felicia Jingmyr Steiner
Mäklarbild saknas
Andreas Gerdin

Andreas Gerdin är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gamla Stan, Hammarby Sjöstad, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Andreas Gerdin
Mäklarbild saknas
Theodora Holmberg

Theodora Holmberg är mäklare på HusmanHagberg och förmedlar bostadsrätter i Gamla Stan, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Theodora Holmberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Gamla Stan och mäklare på Södermalm.

HusmanHagberg Södermalm & Gamla stan
Götgatan 26
11846 Stockholm

sodermalm@husmanhagberg.se

08-743 05 50

Är du kontorschef på HusmanHagberg Södermalm & Gamla stan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.