Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Asira

Asira

4,5 av 5 i betyg
Asira

ASIRA I KORTHET: Handplockade fastighetsmäklare med personligt och engagerat åtagande i din bostadsaffär.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Asira
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Olga Muñoz mäklare
Olga Muñoz

Min största ambition och drivkraft är att möta kundens förväntningar, samt att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare. Med flera års erfarenhet inom branschen och mitt unika...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Olga Muñoz
Demir Dzemailovski mäklare
Demir Dzemailovski

Mina kunder ska efter varje avslutat uppdrag notera mig som den bästa mäklaren de har varit i kontakt med under nyckelorden som alltid håller det han lovar, lätt att ha och göra med, effektivitet och resultat som bland annat reflekteras i slutpriset samt kundnöjdhet. Mina kunder ska vara så nöjda att de vill vara mina största och trognaste reklampelare och rekommendera mig vidare till nära och...

Mäklare Demir Dzemailovski
Benjamin Karlsson mäklare
Benjamin Karlsson

Går du i flyttankar? Men har ännu inte bestämt dig för om du ska sälja din nuvarande lägenhet, tomt eller villa först? Kontakta då mig vid minsta fråga eller fundering så skräddarsyr vi din försäljning från start till mål så att den passar både dig och köparen till 100%. Med min expertis och mitt kontaktnät kombinerat med din bostad har vi möjlighet att i varje enskilt fall nå...

Mäklare Benjamin Karlsson
Marielle Eriksson mäklare
Marielle Eriksson

Jag är en opartisk mellanhand mellan köpare och säljare, förutom i prisbilden då mitt mål alltid är att sälja till högsta möjliga pris. Att köpa bostad är inte alltid helt enkelt, därför erbjuder jag även min kunskap till dig som önskar hjälp att hitta rätt i bostadsdjungeln. Hos mig är alla frågor välkomna, för mig är det viktigt med nöjda säljare och köpare.

Mäklare Marielle Eriksson
Akos Fonda mäklare
Akos Fonda

Flexibla och rimliga villkor och en personlig service där stort fokus ligger just på din fastighetsaffär. Du får all information och hjälp du behöver för att fatta rätt beslut i rätt tid. En trygg och smidig bostadsaffär helt enkelt.

Mäklare Akos Fonda
Michel Citgez mäklare
Michel Citgez

Att vara fastighetsmäklare är inte bara ett yrkesval för mig utan mer en livsstil. Jag håller köpare och säljare trygga och informerade under hela processen och är alltid tillgänglig och noggrann med återkoppling. Jag bygger mina affärer på tre grundläggande principer, integritet, ärlighet och hårt arbete. Dessa tre grundläggande principer genomsyrar alla mina affärer.

Mäklare Michel Citgez
Jan Ocean Hsia mäklare
Jan Ocean Hsia

Jag som mäklare strävar alltid efter att överträffa alla förväntningar, göra mina kunder riktigt nöjda, samt ge dem bäst betalt! Med över 20 års erfarenhet inom försäljning och service har jag skapat ett arbetssätt där du som kund ska få en trygg och framgångsrik bostadsaffär.

Mäklare Jan Ocean Hsia
David Sebestyén Lundberg mäklare
David Sebestyén Lundberg

En bostadsaffär handlar ju många gånger om att känna sig trygg med den som ska hjälpa dig att göra en av livets största affärer och förändringar.

Mäklare David Sebestyén Lundberg
Goran Ilovski mäklare
Goran Ilovski

I min yrkesroll är jag målmedveten med höga ambitioner och engagemang.. Kontakta mig gärna så tar vi vårt första steg tillsammans! Välkommen hem!

Mäklare Goran Ilovski

Asira
Olof Palmes gata 29
113 23 Stockholm

info@asira.se

0709647555

Är du kontorschef på Asira?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.