MäklarOfferter
Veronica Andersson
BetygStjärna5/5
Behrer & Partners Fastighetsmäkleri

En lyckad försäljning är inte en slump, den är noga planerad. Valet av mäklare är därför viktigare än någonsin. Genom att vara väl uppdaterad och följa branschens upp och nedgångar vet jag vad som krävs i alla lägen. Det är därför självklart för mig att finnas med och vara tillgänglig genom hela processen. Varje kund och varje situation är unik, för att få maximalt betalt krävs skräddarsydda lösningar och en engagerad mäklare. En tuff marknad kräver en mäklare som ständigt är nytänkande och villig att göra det där lilla extra. Mitt mål är göra ett så bra arbete att ni tveklöst vill rekommendera mig vidare till familj och vänner. Välkommen att ringa mig så berättar jag mer!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Veronica Andersson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Veronica Andersson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Veronica säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag tror att det som gör att jag oftast säljer till rekordpris är att jag är otroligt engagerad och noggrann i det jag gör. För mig är det av yttersta vikt att vara väl påläst både om föreningen samt lägenheten så att spekulanter känner sig trygga i processen. Då vet jag att vi får maximalt betalt.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag anpassar uppdraget efter er och är tillgänglig genom hela vårt samarbete. Tack vare mitt sätt att arbeta på har jag genom åren byggt upp ett stort kontaktnät vilket gör att jag enkelt kan hitta den kund som kommer att vara särskilt intresserad av just din bostad. Diskret eller publik försäljning, vi har resurser och erfarenhet att utforma varje uppdrag efter era önskemål och låter försäljningen ta den tid som krävs för att uppfylla era förväntningar.

Rekommendationer (33)

Veronica Andersson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 33 omdömen
Camilla I.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Norrmalm

Veronica är en helt excellent mäklare som jag varmt kan rekommendera. Otroligt professionell, kunnig och gav ett otroligt bra stöd under hela försäljningen samt att hon sålde till ett pris jag inte kunnat föreställa mig.

Eva N.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Östermalm

Vi är väldigt nöjda med Veronica. Hon är en lugn, stabil och erfaren mäklare som alltid var tillgänglig för oss. Hon rekommenderas varmt.

Johan N.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Östermalm

Jag är riktigt nöjd med Veronika som mäklare. Hon är väldigt alert och proaktiv och jag uppskattar att hon skötte min försäljning mycket snabbt och effektivt. Rekommenderar Veronica!

Ludvig / Cornelia W.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Vasastan

Veronica är en bra mäklare. Hon jobbade på bra och jag är nöjd över resultatet som vi fick. Rekommenderar!

Lämna omdöme

Här mäklar Veronica Andersson

Veronica jobbar som mäklare Östermalm, Södermalm, Kungsholmen, Vasastan, Gärdet, Norrmalm, Hjorthagen, Djurgården och Norra Djurgården.

Objekttyper

Veronica förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

Veronica erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Veronica

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Veronica

Veronica Andersson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Behrer & Partners Fastighetsmäkleri
Stjärna4,8/5
Behrer & Partners FastighetsmäkleriKarlavägen 36, 114 49 StockholmBrev info@behrer.seTelefon 08 - 667 00 20
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare