Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Veronica Andersson, Mäklare på Behrer & Partners Fastighetsmäkleri
Toppmäklare

Veronica
Andersson
Mäklare på Behrer & Partners Fastighetsmäkleri

5 av 5 i betyg

Om Veronica Andersson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Veronica?

En lyckad försäljning är inte en slump, den är noga planerad. Valet av mäklare är därför viktigare än någonsin. Genom att vara väl uppdaterad och följa branschens upp och nedgångar vet jag vad som krävs i alla lägen. Det är därför självklart för mig att finnas med och vara tillgänglig genom hela processen. Varje kund och varje situation är unik, för att få maximalt betalt krävs skräddarsydda lösningar och en engagerad mäklare. En tuff marknad kräver en mäklare som ständigt är nytänkande och villig att göra det där lilla extra. Mitt mål är göra ett så bra arbete att ni tveklöst vill rekommendera mig vidare till familj och vänner. Välkommen att ringa mig så berättar jag mer!

Vad skiljer Veronica Andersson från andra mäklare?

Jag tror att det som gör att jag oftast säljer till rekordpris är att jag är otroligt engagerad och noggrann i det jag gör. För mig är det av yttersta vikt att vara väl påläst både om föreningen samt lägenheten så att spekulanter känner sig trygga i processen. Då vet jag att vi får maximalt betalt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Uppväxt i Stockholms innerstad är det inget område jag inte kan som handen i handsken. Jag vet hur nära det är till alla skolor, restauranger, matbutiker , parker samt kommunikationer. En tuff och varierande marknad kräver en mäklare som är villig att tänka utanför ramarna och det gör jag.

Hur marknadsför Veronica sina bostadsförsäljningar?

Jag anpassar uppdraget efter er och är tillgänglig genom hela vårt samarbete. Tack vare mitt sätt att arbeta på har jag genom åren byggt upp ett stort kontaktnät vilket gör att jag enkelt kan hitta den kund som kommer att vara särskilt intresserad av just din bostad. Diskret eller publik försäljning, vi har resurser och erfarenhet att utforma varje uppdrag efter era önskemål och låter försäljningen ta den tid som krävs för att uppfylla era förväntningar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-09-07.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Veronica säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Veronica erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Veronica Andersson
är mäklare på

Är du Veronica Andersson?
Logga in och redigera din presentation här.