Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
SthlmFast

SthlmFast

4,6 av 5 i betyg
SthlmFast

VÄLKOMMEN TILL STHLMFAST!
Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare. Välkommen!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SthlmFast
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anders Björkqvist mäklare
Anders Björkqvist

”Målmedveten och genomför varje affär med hög professionalitet och omtanke. Har en förmåga att skapa trygghet hos såväl säljare som köpare och vet att ett gediget engagemang resulterar i ett högt slutpris.” Mitt mål är att göra er så nöjda så ni rekommenderar mig till era vänner och bekanta. Mina affärsrelationer sträcker sig livet ut.

Mäklare Anders Björkqvist
Marcus Bodin mäklare
Marcus Bodin

Prisbelönad mäklare med flest sålda lägenheter i Stockholms kommun av alla mäklare 2020 Man ska anlita mig om man vill ha en service utöver det vanliga. Till mig lämnar du över nyckeln så sköter jag styling, städning, flyttstädning och flytt av möbler. Allt ingår i mina arvoden helt enkelt. Jag har sålt hundratals lägenheter och hus genom åren och har ofta noterat rekordpriser. Jag blir både...

Mäklare Marcus Bodin
Jens Eriksén mäklare
Jens Eriksén

”Målmedveten och genomför varje affär med hög professionalitet och omtanke. Har en förmåga att skapa trygghet hos såväl säljare som köpare och vet att ett gediget engagemang resulterar i ett högt slutpris.” Mitt mål är att göra er så nöjda så ni rekommenderar mig till era vänner och bekanta.

Mäklare Jens Eriksén
Okan Korhan mäklare
Okan Korhan

Min absolut högsta prio i mäklaryrket är kundnöjdheten och jag sätter alltid kunden i första hand. Jag är målmedveten och genomför varje affär med hög professionalitet och omtanke. Har en förmåga att skapa trygghet hos såväl säljare som köpare och vet att ett gediget engagemang resulterar i ett högt slutpris. Mitt mål är att göra er så nöjda så ni rekommenderar mig till era vänner och bekanta....

Mäklare Okan Korhan
Dennis Sandström mäklare
Dennis Sandström

Dennis Sandström är mäklare på SthlmFast och förmedlar bostadsrätter, radhus i Bandhagen, Beckomberga, Essingen, Fruängen, Gröndal, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Huddinge, Hässelby, Kungsholmen, Liljeholmen, Mariehäll, Midsommarkransen, Nacka, Nockeby, Nockebyhov, Norrmalm, Solna, Stadshagen, Sundbyberg, Södermalm, Traneberg, Täby, Vasastan, Västberga, Åkeslund, Årsta och Östermalm.

Mäklare Dennis Sandström

SthlmFast
Hantverkargatan 10 / Tomtebogatan 28
Stockholm

info@sthlmfast.se

08-229901

Är du kontorschef på SthlmFast?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.