Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Innerstan

Mäklarhuset Innerstan

4,9 av 5 i betyg
Mäklarhuset Innerstan

Mäklarhuset är en rikstäckande kedja med spetskompetens på den lokala markander. Hos oss möts kunderna av marknadens trevligaste mäklare som arbetar med moderna verktyg och kan erbjuda digitala lösningar som lyfter din bostadsaffär till nästa nivå.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Innerstan
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Filip Ullhag mäklare
Filip Ullhag

Jag har tillsammans med min erfarenhet och mitt driv vad som krävs för att du ska få ett maximerat slutpris. På visning av din lägenhet lämnar jag aldrig något åt slumpen, dina presumtiva köpare...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Filip Ullhag
Hampus Schöllin mäklare
Hampus Schöllin

Jag strävar alltid efter att mina kunder känner sig 100% trygg och uppdaterad under hela försäljningsprocessen. Med flera års erfarenhet om bostadsmarknaden och med min civilekonomi utbildning har jag de bästa verktygen för att analysera marknadens trender och agera i tid. Allt för att du som säljare ska få ett så högt slutpris som möjligt och att du som köpare veta vad du köper. En trygg köpte...

Mäklare Hampus Schöllin
Niclas Fernelius mäklare
Niclas Fernelius

Med mina dryga 30 år i branschen har jag skaffat mig en gedigen erfarenhet och ett stort kontaktnät. Som mäklare är att jag är driven, kunnig och personligt engagerad. Med kunskap och erfarenhet ger jag kunderna trygghet samt säljarna ett högt slutpris! Vi på Mäklarhuset har dig som kund i fokus och har en kundnöjdhet i absolut toppklass. När du tar kontakt med våra mäklare kan du känna dig...

Mäklare Niclas Fernelius
Sofia Kihlman mäklare
Sofia Kihlman

För mig är varje affär viktig och jag brinner för att den ska bli så ultimat som möjligt, eller helt enkelt absolut bäst vid varje tillfälle. Mitt driv, engagemang och noggrannhet är några av de saker som speglar mig som person. Även trygghet och förtroende är något jag anser vara väldigt viktigt, och strävar efter att ge just det, i varje affär.

Mäklare Sofia Kihlman
Emelie Jakobsson mäklare
Emelie Jakobsson

Mina tre ledord är kreativitet, tålamod och serviceinriktad. Jag vill alltid hitta det unika med varje bostadsaffär, för jag vet att varje hem är ensamt i sitt slag.

Mäklare Emelie Jakobsson
Hanna Mikiver mäklare
Hanna Mikiver

Mitt Fokus i varje enskild bostadsaffär är att leverera bästa möjliga resultat som vidare resulterar i helnöjda och återkommande kunder. Med mitt personliga engagemang och höga service nivå samt mitt öga för detaljer strävar jag alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Förtroende är mitt främsta ledord för att mina kunder ska känna sig trygga genom hela försäljningsprocessen.

Mäklare Hanna Mikiver
Elenor Lövgren mäklare
Elenor Lövgren

Jag är strategisk och strävar alltid efter att hitta köparen som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris! Jag vill att alla jag samarbetar med ska ska känna sig 100% nöjda och trygga med min insats. Relationer och förtroende är grunden för mig och det ska kännas självklart att rekommendera mig vidare eller anlita mig i gen.

Mäklare Elenor Lövgren
Hanna Thor mäklare
Hanna Thor

Jag erbjuder en hög servicegrad med full fokus på de uppdrag jag har och tummar aldrig på kvalitén då jag vet att det är direkt avgörande för slutresultatet. Jag är specialiserad på Kungsholmsmarknaden där jag både arbetar och bor med min familj. Hos mig kan du känna dig trygg genom hela bostadsaffären.

Mäklare Hanna Thor
Lena Svartström mäklare
Lena Svartström

Välkommen! Mitt namn är Lena Svartström och jag började arbeta som fastighetsmäklare på Kungsholmen 2008. Jag strävar alltid efter att säljare och köpare ska känna sig trygga och riktigt nöjda efter en avslutad försäljning vilket har genererat i många fina rekommendationer och återkommande kunder genom åren. Ni är alltid välkomna att kontakta mig.

Mäklare Lena Svartström
Renzo Cardona mäklare
Renzo Cardona

Oavsett vart i försäljningsprocessen du befinner dig i så är valet av mäklare en viktig faktor för att skapa den perfekta affären. För mig är det viktigt att du som kund alltid står i fokus och att vi tillsammans skräddarsyr en unik lösning. Driven, engagerad och målinriktad är några av de egenskaper som jag bär och som dagligen visar mig att inget är omöjligt. Anlitar du mig så får du en...

Mäklare Renzo Cardona
Matilda Gustavsson mäklare
Matilda Gustavsson

Jag älskar mitt jobb och brinner för både service och försäljning! Det jag vill uppnå i varje bostadsaffär är att precis som du få bäst betalt för just din bostad! Mitt mål och min arbetsmetod utgår ifrån att du som kund alltid ska känna att du har mitt fulla stöd genom hela processen. Genom ett seriöst arbetssätt där noggrannhet och förtroende ligger i fokus, lämnar vi ingenting till slumpen när...

Mäklare Matilda Gustavsson
Simon Hedlund mäklare
Simon Hedlund

Expertise: Förmedlat flertalet objekt i 30,40 och 50 miljoners klassen. Har de verktyg och erfarenhet att kunna hjälpa dig att navigera genom en komplex process och ge dig råd om bästa möjliga strategi för att uppnå dina mål. Marknadskännedom: Djupgående förståelse för den aktuella marknaden och kan ge dig information om trender och priser, vilket kan hjälpa dig att göra mer välgrundade...

Mäklare Simon Hedlund
Josephine Stern mäklare
Josephine Stern

Jag har under största delen av mitt liv jobbat med försäljning där mitt största fokus alltid varit att leverera hög kvalité och engagemang till alla mina kunder. Jag drivs av att hjälpa kunder och få feedback om att jag överträffar kundernas förväntningar! En viktig hörnsten i mitt tillvägagångsätt i alla affärer är att kunden är alltid ska känna ett förtroende och lugn över att ha valt mig...

Mäklare Josephine Stern
Adrian Pekul mäklare
Adrian Pekul

Min ambition som mäklare är att skapa en långsiktig relation med mina kunder där ärlighet, trygghet och förtroende står i fokus, vilket resulterar i återkommande kunder som känner att jag är det självklara valet som mäklare och att de alltid kan rekommendera mig till sina vänner och bekanta. Kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklare Adrian Pekul
Didrik Peterson mäklare
Didrik Peterson

Min ambition är att förmedla varje hem med samma noggrannhet som och det vore mitt egna.

Mäklare Didrik Peterson
Nina Larsson mäklare
Nina Larsson

Jag beskriver mig bäst som en kunnig och påläst fastighetsmäklare och civilekonom med ursprung ifrån Dalarna. Jag har bott och arbetat som fastighetsmäklare på Kungsholmen sen 2004 och har förmedlat över 1000 bostäder i området. Jag har ett stort driv med hög kravbild på samtliga bostadsaffärer. Med snart 19 yrkesår i ryggen kommer jag med stor kompetens och är stolt över att det även går hand...

Mäklare Nina Larsson
Jakob Jakobsson mäklare
Jakob Jakobsson

Jag är specialiserad på bostadsrätter i Stockholms innerstad och de senaste 11 åren har jag förmedlat över 1 000 bostäder.

Mäklare Jakob Jakobsson
Mäklarbild saknas
Emelie Edqvist

Emelie Edqvist är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Kungsholmen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Emelie Edqvist
Mäklarbild saknas
Samir Badran

Samir Badran är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Samir Badran
Mäklarbild saknas
Benjamin Chantrhom

Benjamin Chantrhom är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Essingen, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Marieberg, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Benjamin Chantrhom

Mäklarhuset Innerstan
Fleminggatan 51 & Folkungagatan 48
11232 Stockholm

innerstan@maklarhuset.se

08-4647777

Är du kontorschef på Mäklarhuset Innerstan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.