Mäklarhuset Innerstan

Mäklarhuset Innerstan

4,6 av 5 i betyg
Mäklarhuset Innerstan

Mäklarhuset är en rikstäckande kedja med spetskompetens på den lokala markander. Hos oss möts kunderna av marknadens trevligaste mäklare som arbetar med moderna verktyg och kan erbjuda digitala lösningar som lyfter din bostadsaffär till nästa nivå.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Innerstan
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Michelle Carlsson mäklare
Michelle Carlsson

För mig är målet att ha nöjda kunder som känner att de vill rekommendera mig vidare och jag kommer göra det lilla extra för att ni ska känna att ni fått bästa möjliga pris, oavsett marknad. Jag...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Michelle Carlsson
Filip Ullhag mäklare
Filip Ullhag

Jag har tillsammans med min erfarenhet och mitt driv vad som krävs för att du ska få ett maximerat slutpris. På visning av din lägenhet lämnar jag aldrig något åt slumpen, dina presumtiva köpare...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Filip Ullhag
Stefan Tapay mäklare
Stefan Tapay

Jag arbetar med förtroende mot både köpare och säljare. Trygga besökare blir bra budgivare! Ett gott samarbete mellan mig, säljaren och stylisten genererar ett bra slutresultat.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Stefan Tapay
Hampus Schöllin mäklare
Hampus Schöllin

Jag strävar alltid efter att mina kunder känner sig 100% trygg och uppdaterad under hela försäljningsprocessen. Med flera års erfarenhet om bostadsmarknaden och med min civilekonomi utbildning har jag de bästa verktygen för att analysera marknadens trender och agera i tid. Allt för att du som säljare ska få ett så högt slutpris som möjligt och att du som köpare veta vad du köper. En trygg köpte...

Mäklare Hampus Schöllin
Yarobe Hosini mäklare
Yarobe Hosini

När man väljer fastighetsmäklare ska man som säljare vara mån om att affären hamnar i områdets bästa mäklare. För den bästa mäklaren har alltid bäst kontakt med dina potentiella köpare. Och desto tryggare dina köpare är desto mer får du betalt. Därför ska du välja mig.

Mäklare Yarobe Hosini
Niclas Fernelius mäklare
Niclas Fernelius

Med mina dryga 30 år i branschen har jag skaffat mig en gedigen erfarenhet och ett stort kontaktnät. Som mäklare är att jag är driven, kunnig och personligt engagerad. Med kunskap och erfarenhet ger jag kunderna trygghet samt säljarna ett högt slutpris! Vi på Mäklarhuset har dig som kund i fokus och har en kundnöjdhet i absolut toppklass. När du tar kontakt med våra mäklare kan du känna dig...

Mäklare Niclas Fernelius
Emelie Jakobsson mäklare
Emelie Jakobsson

Mina tre ledord är kreativitet, tålamod och serviceinriktad. Jag vill alltid hitta det unika med varje bostadsaffär, för jag vet att varje hem är ensamt i sitt slag.

Mäklare Emelie Jakobsson
Sofia Kihlman mäklare
Sofia Kihlman

För mig är varje affär viktig och jag brinner för att den ska bli så ultimat som möjligt, eller helt enkelt absolut bäst vid varje tillfälle. Mitt driv, engagemang och noggrannhet är några av de saker som speglar mig som person. Även trygghet och förtroende är något jag anser vara väldigt viktigt, och strävar efter att ge just det, i varje affär.

Mäklare Sofia Kihlman
Hanna Mikiver mäklare
Hanna Mikiver

Mitt Fokus i varje enskild bostadsaffär är att leverera bästa möjliga resultat som vidare resulterar i helnöjda och återkommande kunder. Med mitt personliga engagemang och höga service nivå samt mitt öga för detaljer strävar jag alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Förtroende är mitt främsta ledord för att mina kunder ska känna sig trygga genom hela försäljningsprocessen.

Mäklare Hanna Mikiver
Elin Pella Månsson mäklare
Elin Pella Månsson

Vad är viktigt för dig i valet av mäklare? För mig är kunskap, en rak och tydlig kommunikation och en rejäl dos engagemang det viktigaste. Lika viktigt är att förstå och leva upp till alla dina förväntningar, så att din bostadsaffär skall bli så lyckad som möjligt. Med det följer också att vara den kunnige mäklaren, som inte lämnar en mängd frågor obesvarade på visningen till dina framtida...

Mäklare Elin Pella Månsson
Lena Svartström mäklare
Lena Svartström

Välkommen! Mitt namn är Lena Svartström och jag började arbeta som fastighetsmäklare på Kungsholmen 2008. Jag strävar alltid efter att säljare och köpare ska känna sig trygga och riktigt nöjda efter en avslutad försäljning vilket har genererat i många fina rekommendationer och återkommande kunder genom åren. Ni är alltid välkomna att kontakta mig.

Mäklare Lena Svartström
Hanna Thor mäklare
Hanna Thor

Jag erbjuder en hög servicegrad med full fokus på de uppdrag jag har och tummar aldrig på kvalitén då jag vet att det är direkt avgörande för slutresultatet. Jag är specialiserad på Kungsholmsmarknaden där jag både arbetar och bor med min familj. Hos mig kan du känna dig trygg genom hela bostadsaffären.

Mäklare Hanna Thor
Adrian Pekul mäklare
Adrian Pekul

Min ambition som mäklare är att skapa en långsiktig relation med mina kunder där ärlighet, trygghet och förtroende står i fokus, vilket resulterar i återkommande kunder som känner att jag är det självklara valet som mäklare och att de alltid kan rekommendera mig till sina vänner och bekanta. Kontakta mig så berättar jag mer!

Mäklare Adrian Pekul
Matilda Gustavsson mäklare
Matilda Gustavsson

Jag älskar mitt jobb och brinner för både service och försäljning! Det jag vill uppnå i varje bostadsaffär är att precis som du få bäst betalt för just din bostad! Mitt mål och min arbetsmetod utgår ifrån att du som kund alltid ska känna att du har mitt fulla stöd genom hela processen. Genom ett seriöst arbetssätt där noggrannhet och förtroende ligger i fokus, lämnar vi ingenting till slumpen när...

Mäklare Matilda Gustavsson
Josephine Stern mäklare
Josephine Stern

Jag har under största delen av mitt liv jobbat med försäljning där mitt största fokus alltid varit att leverera hög kvalité och engagemang till alla mina kunder. Jag drivs av att hjälpa kunder och få feedback om att jag överträffar kundernas förväntningar! En viktig hörnsten i mitt tillvägagångsätt i alla affärer är att kunden är alltid ska känna ett förtroende och lugn över att ha valt mig...

Mäklare Josephine Stern
Thea Byström mäklare
Thea Byström

Mig anlitar du som vill ha en engagerad och trygg mäklare. Min ambition är att alltid göra dig mer än nöjd och uppnå ditt mål med försäljningen. Det viktiga för mig är att magkänslan hos er känns rätt och därför vill just jag bli er fastighetsmäklare.

Mäklare Thea Byström
Money Hosseinzadeh mäklare
Money Hosseinzadeh

Jag har arbetat med service och försäljning under många år och samlat på mig gedigen kompetens genom att vara lyhörd och en problemlösare. Mitt brinnande intresse samt passion för människor och bostäder ger mig klart den fördelen med att ha öga för små detaljer och erbjuda det lilla extra. Med unik socialkompetens, tydlig kommunikation, noggranna förberedelser och en försäljningsstrategi som är...

Mäklare Money Hosseinzadeh
Renzo Cardona mäklare
Renzo Cardona

Renzo Cardona är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Marieberg, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Renzo Cardona
Mäklarbild saknas
Elenor Lövgren

Elenor Lövgren är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Marieberg, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Elenor Lövgren

Mäklarhuset Innerstan
Fleminggatan 51 & Folkungagatan 48
11232 Stockholm

innerstan@maklarhuset.se

08-4647777

Är du kontorschef på Mäklarhuset Innerstan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.