Annika Hedman, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Lidingö

Annika Hedman Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Annika?

Jag heter Annika Hedman och arbetar som mäklare på Svenska Mäklarhuset på Lidingö. Mitt mål är att göra varje säljare och köpare lika nöjda. Som person är jag målinriktad och otroligt engagerad, med ett stort intresse för människor vilket gör att jag är en god lyssnare. En av de viktigaste egenskaperna som mäklare tycker jag är att varje enskild individ känner sig sedd och lyssnad på. Tillsammans kommer vi att hitta den bästa och mest kreativa lösningen för just dig. Jag står vid din sida under affärens alla skeden. Så oavsett om du vill ha hjälp med försäljning eller går i köptankar, kontakta mig. Självklart erbjuder jag dig en värdering av din bostad, helt kostnadsfritt. Varmt välkommen att kontakta mig nu så att vi kan ses!

Vad skiljer Annika Hedman från andra mäklare?

Allt handlar om engagemang för bostadsmarknaden och kunden. Har man som jag dessa två kan det inte bli dåligt!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att både bo och arbeta på Lidingö ser jag som en oerhörd fördel. Jag har kontakter och kännedom om det mesta på vår härliga ö. Alltifrån förskolor, skolor, yoga, saluhallar och alla fantastiska promenadstråk

Hur marknadsför Annika sina bostadsförsäljningar?

Vi använder oss enbart av professionella fotografer som är specialiserade på just bostäder. När bostaden är fotad och klar så lägger vi den som kommande på vår välbesökta hemsida. Vi lägger även ut som kommande på Hemnet. När det närmar sig visning går vi ut med: Till salu. Ett digert bostadsprospekt komponeras av mig och sedan är vi redo för visning. Allt för att få så stor exponering av objektet som möjligt. Utöver webben så matchar vi mot våra egna spekulantregister där vi kan pinpointa mot kunder som söker just det som jag har.
Har ni specifika önskemål om marknadsföring så ordnar jag givetvis det också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-23.

ANNIKA SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Lidingö
 • Stockholm
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
ANNIKA ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
Annika Hedman har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Annika till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Annika

ANNIKA JOBBAR PÅ

Är du Annika Hedman?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis