Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
SkandiaMäklarna Kungsholmen

SkandiaMäklarna Kungsholmen

4,5 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Kungsholmen

Vi vill erbjuda dig den bästa och mest serviceinriktade mäklartjänst du kan hitta med god lokalkännedom, vänligt bemötande, hög servicenivå och stort engagemang som hörnstenar i vår verksamhet. Självklart är det viktigt att finnas på plats lokalt så vi har kontoret beläget på Fleminggatan 29, centralt på Kungsholmen.

Vi har koll på var skolor, bussar, dagis, mataffärer, butiker, barer, banker och övrig service finns - oavsett om det gäller Kungsholmstorg eller Essingeöarna. Vi har erfarenhet av i princip varje bostadsrättsförening i hela stadsdelen vilket tillsammans med vår mångåriga erfarenhet och sociala kompetens skapar det förtroende köpare och säljare vill känna när han eller hon gör sitt livs största affär.

Vårt nätverk inom Skandia Mäklarna ger dig dessutom tillgång till en lokal mäklare oavsett var du bor i dag då vi har 80 kontor i hela Sverige. Vi är det rätta alternativet som mixar det lilla och det stora företagets fördelar - välkommen att kontakta oss redan idag!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Kungsholmen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Sarah Österling mäklare
Sarah Österling

Jag är mycket noggrann och gör alltid det lilla extra för att du ska få det bästa slutresultatet. Hög servicenivå, tillgänglighet och professionellt bemötande har gett mig många fina rekommendationer från nöjda kunder.

Mäklare Sarah Österling
Johan Reffel mäklare
Johan Reffel

Jag har många återkommande kunder och kunder som fått mig rekommenderad. Jag gör alltid mitt yttersta i varje affär. Väljer ni att sälja via mig så är ni i trygga händer.

Mäklare Johan Reffel
Therese Karlsson mäklare
Therese Karlsson

När ni anlitar mig kommer ni att få en engagerad, driven och fokuserad mäklare! Jag är en tävlingsmänniska med ett stort driv och resultatfokus vilket också har genererat i framgångsrika försäljningssiffror och rekommendationer från tidigare jobb.

Mäklare Therese Karlsson
Alma Ewéo mäklare
Alma Ewéo

Jag ger allt i varje affär och har ett stort nätverk och spekulantregister.

Mäklare Alma Ewéo
Alice Edin mäklare
Alice Edin

Alice Edin är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Essingen, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Alice Edin
Mäklarbild saknas
Andreas Tid

Andreas Tid är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, villor i Essingen, Fredhäll, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg och Stadshagen.

Mäklare Andreas Tid

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Kungsholmen.

SkandiaMäklarna Kungsholmen
Fleminggatan 29
11226 Stockholm

kungsholmen@skandiamaklarna.se

08-6539600

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Kungsholmen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.