MäklarOfferter
Hanna Eriksson
BetygStjärna5/5
Lisa Lávii Fastighetsmäkleri

Jag älskar mitt jobb och när man älskar sitt jobb märks det. Jag brinner för att just din affär ska kännas trygg men samtidigt rolig. Att hela tiden ha en dialog är viktigt för mig. Jag ger mig inte förrän du är mer än nöjd.

För mig är varje kund en unik berättelse och varje hem en möjlighet att leverera det allra bästa. Min stolthet ligger i den personliga approachen som genomsyrar varje steg av min service. Att förstå mina kunders individuella behov och önskemål är kärnan i mitt arbete. Det är den personliga touchen som gör mig till det självklara valet för bostadssäljare.

Min strävan efter kvalitet är outtröttlig. Från vårt första samtal till den framgångsrika avslutningen sätter jag ribban högt för varje aspekt av försäljningsprocessen. Genom att kontinuerligt leverera exceptionella resultat har jag skapat en stark historia av framgångsrika försäljningar och nöjda kunder.

Min lokalkännedom är en av mina största tillgångar. Jag lever och verkar i det område där jag är aktiv, och min djupa förståelse för marknaden gör mig till en ovärderlig partner för både säljare och köpare. Jag är inte bara en mäklare; jag är en medlem i gemenskapen, vilket ger mig en unik förmåga att marknadsföra och sälja fastigheter på ett sätt som andra kanske inte kan.

Kundnöjdhet är min främsta prioritet. Jag strävar ständigt efter att överträffa förväntningarna genom kommunikation, tillgänglighet och en dedikation till att säkerställa att varje kund lämnar mig med ett leende på läpparna

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Hanna Eriksson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Hanna Eriksson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Hanna säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag vet att varje nytt möte är unikt och att kunna anpassa affären utifrån dina önskemål. Alla affärer är precis lika viktiga. Jag garanterar dig att jag jobbar hårt och gör det lilla extra i varje affär. Detta innebär också att inte ha för många bollar i luften samtidigt för att just du ska känna att all den tid jag har läggs på din affär. Jag är en ödmjuk person med mycket driv och jag kommer alltid vara tillgänglig för dig och leda dig under hela försäljningsprocessen. Efter mina 8 år som mäklare vet jag vad som är viktigt för dig som kund.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi syns överallt där man behöver synas. Bostadsannonsen läggs ut på vår hemsida, Hemnet . m .m. Vi publicerar även bostaden i vårt spekulantregister, där människor som varit på visningar av liknande boende, blir meddelade om just din bostad. Självklart tas bilderna av en professionell fotograf och jag tar fram snyggt försäljningsmaterial. Ytterligare marknadsföring bestämmer vi tillsammans så det passar just din bostad på bästa tänkbara sätt.

Rekommendationer (12)

Hanna Eriksson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 12 omdömen
Elisabeth I.1 v.
Sålde bostadsrätt på Östermalm

Hanna ordnade med en fantastisk bra försäljning. Hon är en jättefin, trevlig och engagerad mäklare som jag varmt vill rekommendera.

Ewa K.+6 mån.
Sålde fritidshus i Mörbylånga

Vi är mycket nöjda med Hanna, en mycket trevlig och duktig mäklare som ordnade en effektiv och bra försäljning.

Clara B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Kalmar

Väldigt nöjd med Hanna, trevlig, kämpade på bra, lätt att göra med och alltid tillgänglig.

Anders G.+6 mån.
Sålde villa i Kalmar

Hanna är en bra mäklare med ett stort engagemang. Hon är energisk och bra på att hålla kontakt under hela försäljningen. Rekommenderar andra säljare att anlita henne.

Lämna omdöme

Här mäklar Hanna Eriksson

Hanna jobbar som mäklare Östermalm, Södermalm, Kungsholmen, Vasastan, Västervik, Gärdet, Gamla Stan, Alvik, Norrmalm och Traneberg.

Objekttyper

Hanna förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Hanna erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Hanna

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Hanna

Hanna Eriksson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Lisa Lávii Fastighetsmäkleri
Stjärna5/5
Lisa Lávii FastighetsmäkleriNorra stationsgatan 48, 113 69 StockholmBrev info@lisalavii.seTelefon 08 - 400 200 01
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare