Gripsholms Fastighetsförmedling

Gripsholms Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Gripsholms Fastighetsförmedling

VÄLKOMMEN TILL OSS!
Sibyllegatan 44 / Östermalmsgatan 82 • 08-660 18 80 •

Gripsholms Fastighetsförmedling är en fristående mäklarbyrå med kunden i fokus. Hos oss är du aldrig en i mängden utan varje uppdrag hanteras med stort engagemang och kunnande.

Totalt har vi över 100 års erfarenhet av fastighetsförmedling vilket är en trygghet för dig som kund då vi vet vad vi pratar om samt kan hantera de mest komplicerade situationer. Vår målsättning är att vara en generalist i mäklarbranschen där vi kan erbjuda en kvalitativ mäklartjänst för försäljning av bostadsrätter och villor såväl som fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter.

Vårt geografiska fokus ligger på Stockholm och dess kranskommuner men åtar oss gärna att sälja utvalda objekt över hela landet. Genom våra två kontor och våra mäklarens specialistkompetens så täcker vi Stockholm på ett tillfredsställande sätt och kan effektivt hitta köpare i vårt spekulantregister. Med vår erfarenhet ser vi trender i ett tidigt skede och kan därefter lägga upp en strategi för bästa möjliga utfall. Speciellt viktigt i tider där nya skatt- och amorteringsregler på verkar prisutvecklingen.

Nöjda kunder är grunden för vår verksamhet och därför är våra mäklare alltid kontaktbara samt arbetar prestigelöst för att tillfredsställa våra kunders behov. Vår målsättning är att vara det självklara valet när du önskar att sälja din bostad, en process som både kan vara känslomässigt jobbig och kräver ett stort mått av planering. Vi har nycklarna du behöver för att kunna sälja din bostad på ett angenämt sätt och till ett högt slutpris. Många av de bästa köparna finns i Stockholm för fastighetsförsäljningar i hela landet. Prata alltid med oss innan du väljer din mäklare!

Nyckelfärdigt !
Vilka förberedelser höjer bostadens värde inför en kommande försäljning?

Välkommen att kontakta oss!
Sibyllegatan 44 / Östermalmsgatan 82 • 08-660 18 80 •

Gripsholms Fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Sven Grönros mäklare
Sven Grönros

Söker ni en mäklare med mångårig erfarenhet som får ut högsta pris för din bostad och som är lyhörd, kunnig och en bra samarbetspartner så kontakta mig för ett första möte, så berättar jag hur jag gör för att du ska vara helt nöjd. Min målsättning är att överträffa era förväntningar och bygga en långvarig relation. Särskilt viktigt för mig är att leverera kvalité i allt jag gör i samband med din...

Mäklare Sven Grönros
Mäklarbild saknas
Carl-Fredrik Lindgren

Carl-Fredrik Lindgren är mäklare på Gripsholms Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Djurgården, Essingen, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Norra Djurgården, Norrmalm, Sollentuna, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Carl-Fredrik Lindgren
Mäklarbild saknas
Per Pavelsen

Per Pavelsen är mäklare på Gripsholms Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Essingen, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Norra Djurgården, Norrmalm, Sollentuna, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Per Pavelsen
Mäklarbild saknas
Olof Sundbom

Olof Sundbom är mäklare på Gripsholms Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Akalla, Alvik, Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Beckomberga, Björkhagen, Blackeberg, Botkyrka, Bredäng, Bromma Kyrka, Bromsten, Bällsta, Danderyd, Djurgården, Ekerö, Eneby, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Essingen, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset,...

Mäklare Olof Sundbom
Mäklarbild saknas
Gunnar Lindbo

Gunnar Lindbo är mäklare på Gripsholms Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Djurgården, Essingen, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg, Norra Djurgården, Norrmalm, Sollentuna, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Gunnar Lindbo

Gripsholms Fastighetsförmedling
Östermalmsgatan 82
114 50 Stockholm

info@gripsholms.se

08 - 660 18 80

gripsholms.se

Är du kontorschef på Gripsholms Fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis