T|F Agency - Real Estate

T|F Agency - Real Estate

5 av 5 i betyg
T|F Agency - Real Estate

VVÅRT UPPDRAG OCH LÖFTE TILL DIG - STOLT, SCHYSST, SÄLJ!
Vi älskar försäljning! Konsten att mäkla en bostad är ett hantverk som vi tar på fullaste allvar. Vår expertis är förhandling, försäljning och transparens som utövas av yrkesstolta fastighetsmäklare.

För oss är nöjda säljare och köpare det vackraste som finns.

T|F Agency är mäklaren för dig som inte enbart vill få bäst betalt för din bostad – utan även en garanti för att försäljningen går till på ett schysst sätt.

VÅR AMBITION
Bra är inte gott nog! Vår ambition som grundare av detta företag är att skapa den bästa av arbetsplatser. Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Som mäklarbolag är vår ambition att vara den bästa arbetsgivaren vi kan vara. En mäklare som mår bra presterar på topp. Vår arbetsplats ska vara den absolut bästa tänkbara miljön för våra mäklare att arbeta och utvecklas i, all kompetens är färskvara och fortbildning är en förutsättning för tillväxt. Vi tar hand om våra mäklare så att de kan förmedla din bostad på bästa tänkbara sätt.

VÅR METOD
Vår unika metod skapar de bästa förutsättningarna för den bostad som ska säljas när det gäller allt ifrån exponering till slutgiltig affär. Vårt uppdrag är att tryggt och professionellt leda såväl säljare som köpare i denna så otroligt viktiga affärsprocess.

En affär med oss är mer än en lyckad förmedling, vi skapar även förståelse för processen och marknaden. Varje affär är unik och för varje affär vi gör blir vi rikare på visdomar, här bidrar vi till ökad kompetens hos våra kunder under hela affärsprocessen.

VÅRA MÄKLARE
Våra mäklare är kunniga, kompetenta och stolta över sitt yrke, sin kompetens och det företag vi tillsammans skapat. Våra affärer genomsyras av total transparens, aldrig någonsin får det finnas det minsta tvivlet kring hederlighet och hur processen ska gå till.

T|F Agency - Real Estate
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Frida Elmbro mäklare
Frida Elmbro

Jag levererar kvalité i varje steg av din bostadsaffär genom att skapa och följa en skräddarsydd affärsplan just för din bostad. Din bostad är unik och därför ser jag till att skapa de allra bästa förutsättningarna för just den. Min ambition är att alltid överträffa dina förväntningar och det gör jag genom mitt höga engagemang som mäklare, min trygghet och sociala kompetens gentemot dem...

Mäklare Frida Elmbro
Amir Tadjerbashi mäklare
Amir Tadjerbashi

Har en förmåga att kunna bemöta människor på deras villkor och därmed vinna ett förtroende hos väldigt många. Har en unik kombination att vara analytiskt och strategisk lagd kombinerad med ett driv och hög social kompetens.

Mäklare Amir Tadjerbashi

T|F Agency - Real Estate
Katarinavägen 15
116 45 Stockholm

info@tfagency.se

08-5000 1910

tfmakleri.se

Är du kontorschef på T|F Agency - Real Estate?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis