Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Notar Gröndal

Notar Gröndal

4,8 av 5 i betyg
Notar Gröndal

Som marknadsledande mäklarfirma och med över 1.000 förmedlade bostäder i Gröndal vet vi vad som krävs för att sälja till högsta möjliga pris och samtidigt ha en trygg och smidig affär!

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi med vår unika marknadsföring och Gröndals största spekulantregister hjälper dig till Ditt livs bästa affär!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Notar Gröndal
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Nicklas Talvitie mäklare
Nicklas Talvitie

Nicklas kunskap, vilja och glimt i ögat har lett till att han idag är en av Sveriges absolut främsta fastighetsmäklare. Med ett otroligt driv och engagemang strävar han alltid efter att överträffa...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Nicklas Talvitie
Signe Caroline Sjövall mäklare
Signe Caroline Sjövall

I min yrkesroll är jag alltid påläst och engagerad till 100%. Jag brinner för mitt arbete och ser alltid till att finnas tillgänglig för mina kunder. Ingen försäljning är den andra lik och därför är jag väldigt angelägen om att ta fram det personliga och absolut bästa i din lägenhet eller i ditt hus vid varje försäljning.

Mäklare Signe Caroline Sjövall
Jessica Alvå mäklare
Jessica Alvå

För mig är det väldigt viktigt att du som kund, både säljare och köpare, ska känna dig trygg genom hela bostadsaffären från start till mål. I min roll som mäklare ser jag därför till att alltid prestera mitt yttersta och är engagerad, tillgänglig och påläst så att jag kan leverera en tjänst av högsta kvalitet.

Mäklare Jessica Alvå
Johanna Dahlerus mäklare
Johanna Dahlerus

Jag ser till att få din bostad såld till högsta möjliga slutpris. Jag är lösningsorienterad, tillgänglig och ger mig inte förrän du är 100% nöjd!

Mäklare Johanna Dahlerus
Mäklarbild saknas
Jonas Lindström

Jonas Lindström är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Aspudden, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Västberga och Västertorp.

Mäklare Jonas Lindström
Mäklarbild saknas
Hanna Elfsson

Hanna Elfsson är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Aspudden, Botkyrka, Bredäng, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Skärholmen, Sätra, Vårberg, Västberga och Västertorp.

Mäklare Hanna Elfsson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Gröndal.

Notar Gröndal
Gröndalsvägen 23
11766 Stockholm

grondal@notar.se

08-681 99 80

Är du kontorschef på Notar Gröndal?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.