Bronze fastighetsförmedling

Bronze fastighetsförmedling

3,7 av 5 i betyg
Bronze fastighetsförmedling

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

Bronze fastighetsförmedling
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Christian Karatas mäklare
Christian Karatas

Jag ger 100% och ser alltid till att både köpare och säljare känner sig trygga under hela försäljningsprocessen och har alltid som mål att överträffa mina kunders förväntningar”. Beskrivning: Christians mål som fastighetsmäklare är att göra den till kundens bästa. Med den idrottsbakgrund Christian så drivs han av att vinna och en vinst i Christians ögon är när han har fått både säljare och...

Mäklare Christian Karatas
Joe Maatouk mäklare
Joe Maatouk

Jag arbetar med kunden i centrum och påvisar ett gott omdöme i sin förmåga att tillfredsställa alla involverade parter. Genom lång erfarenhet bakom sig, har jag egenskapen att åstadkomma det som efterfrågas och kan med hjälp av mitt breda kontaktnät enkelt knyta samman rätt säljare & köpare. Upprepade personlighetsdrag som får höras av personer som har anlitat mig är bland annat, yrkesskicklig,...

Mäklare Joe Maatouk
Mäklarbild saknas
Gabriel Youhanoun

Gabriel Youhanoun är mäklare på Bronze fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bällsta, Mariehäll, Norra Ängby, Solna, Stora Mossen, Sundbyberg, Södra Ängby, Vasastan, Ålsten, Äppelviken och Östermalm.

Mäklare Gabriel Youhanoun
Mäklarbild saknas
Betim Meha

Betim Meha är mäklare på Bronze fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bällsta, Mariehäll, Norra Ängby, Solna, Stora Mossen, Sundbyberg, Södra Ängby, Vasastan, Ålsten, Äppelviken och Östermalm.

Mäklare Betim Meha
Mäklarbild saknas
Marianna Maatouk

Marianna Maatouk är mäklare på Bronze fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bällsta, Mariehäll, Norra Ängby, Solna, Stora Mossen, Sundbyberg, Södra Ängby, Vasastan, Ålsten, Äppelviken och Östermalm.

Mäklare Marianna Maatouk
Mäklarbild saknas
Rami Akkawi

Rami Akkawi är mäklare på Bronze fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bällsta, Mariehäll, Norra Ängby, Solna, Stora Mossen, Sundbyberg, Södra Ängby, Vasastan, Ålsten, Äppelviken och Östermalm.

Mäklare Rami Akkawi

Bronze fastighetsförmedling
Tulegatan 16
172 78 Sundbyberg

info@bronzefast.se

08 323 305

bronzefast.com

Är du kontorschef på Bronze fastighetsförmedling?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis