Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
SkandiaMäklarna Vasastan

SkandiaMäklarna Vasastan

5 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Vasastan

På samtliga av SkandiaMäklarnas kontor sitter kunniga, erfarna och drivna mäklare. Vi tror på att arbetsglädje, engagemang och lokalkännedom resulterar i lyckade bostadsaffärer.

Eftersom vi värdesätter goda kundrelationer erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och värdering. Vi vill att du ska känna dig trygg i våra händer, innan vi påbörjar ett samarbete. Om du sedan anlitar oss kan vi garantera att göra vårt yttersta för att möta dina personliga önskemål och behov, vare sig det handlar om köp eller sälj av bostadsrätt, villa, lokal eller tomt.

Välkommen in till oss!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Vasastan
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Joakim Andersson mäklare
Joakim Andersson

.

Mäklare Joakim Andersson
Therese Karlsson mäklare
Therese Karlsson

När ni anlitar mig kommer ni att få en engagerad, driven och fokuserad mäklare! Jag är en tävlingsmänniska med ett stort driv och resultatfokus vilket också har genererat i framgångsrika försäljningssiffror och rekommendationer från tidigare jobb.

Mäklare Therese Karlsson
Karin Sahlin mäklare
Karin Sahlin

Jag vill att du som säljare ska känna dig trygg i affären. Från början till slut finns jag med dig i processen. Vi tar det i den takt som passar dig och jag finns tillgänglig när det behövs. Jag gör alltid mitt yttersta för att nå det maximalt högsta slutpriset utifrån marknadsläget. Tips och råd för att optimera din försäljning får du alltid!

Mäklare Karin Sahlin
Andreas Köhler mäklare
Andreas Köhler

I din försäljning lägger jag fokus vid presentationen av er bostad, att bostaden marknadsförs på det mest effektiva sättet — och min tillgänglighet gentemot dig som säljare och alla spekulanter. Genom tillgänglighet och återkoppling skapas förtroende, genom förtroende kommer slutpriset alltid att bli högre. Med närmare 20 års erfarenhet inom försäljning och marknadsföring vet jag hur en...

Mäklare Andreas Köhler
Alma Ewéo mäklare
Alma Ewéo

Jag ger allt i varje affär och har ett stort nätverk och spekulantregister.

Mäklare Alma Ewéo
Alice Edin mäklare
Alice Edin

Alice Edin är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Essingen, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Alice Edin
Mia Rudnicki mäklare
Mia Rudnicki

Mia Rudnicki är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Mia Rudnicki
Mäklarbild saknas
Åsa Ericsson

Åsa Ericsson är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Åsa Ericsson
Mäklarbild saknas
Håkan Lindén

Håkan Lindén är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Håkan Lindén
Mäklarbild saknas
Andreas Kebert

Andreas Kebert är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Andreas Kebert
Mäklarbild saknas
Christian Kebert

Christian Kebert är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Christian Kebert
Mäklarbild saknas
Michael Eklund

Michael Eklund är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Michael Eklund
Mäklarbild saknas
Suzanne Ahlzén-Markai

Suzanne Ahlzén-Markai är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Suzanne Ahlzén-Markai

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Vasastan.

SkandiaMäklarna Vasastan
Norrtullsgatan 3
11329 Stockholm

vasastan@skandiamaklarna.se

08-599 051 00

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Vasastan?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.