Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
SkandiaMäklarna Östermalm

SkandiaMäklarna Östermalm

5 av 5 i betyg
SkandiaMäklarna Östermalm

Vi vill erbjuda dig den bästa och mest serviceinriktade mäklartjänst du kan hitta med god lokalkännedom, vänligt bemötande, hög servicenivå och stort engagemang som hörnstenar i vår verksamhet. Självklart är det viktigt att finnas på plats lokalt så vi har kontoret beläget på Grev Turegatan 50 , centralt på Östermalm

Vi har koll på var skolor, bussar, dagis, mataffärer, butiker, barer, banker och övrig service. Vi har erfarenhet av i princip varje bostadsrättsförening i hela stadsdelen vilket tillsammans med vår mångåriga erfarenhet och sociala kompetens skapar det förtroende köpare och säljare vill känna när han eller hon gör sitt livs största affär.

Vårt nätverk inom Skandia Mäklarna ger dig dessutom tillgång till en lokal mäklare oavsett var du bor i dag då vi har 80 kontor i hela Sverige. Vi är det rätta alternativet som mixar det lilla och det stora företagets fördelar - välkommen att kontakta oss redan idag!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

SkandiaMäklarna Östermalm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Joakim Andersson mäklare
Joakim Andersson

.

Mäklare Joakim Andersson
Alma Ewéo mäklare
Alma Ewéo

Jag ger allt i varje affär och har ett stort nätverk och spekulantregister.

Mäklare Alma Ewéo
Alice Edin mäklare
Alice Edin

Alice Edin är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Essingen, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Alice Edin
Mia Rudnicki mäklare
Mia Rudnicki

Mia Rudnicki är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Norrmalm, Skeppsholmen, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Mia Rudnicki
Mäklarbild saknas
Åsa Ericsson

Åsa Ericsson är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Åsa Ericsson
Mäklarbild saknas
Håkan Lindén

Håkan Lindén är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Håkan Lindén
Mäklarbild saknas
Andreas Kebert

Andreas Kebert är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Andreas Kebert
Mäklarbild saknas
Christian Kebert

Christian Kebert är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Christian Kebert
Mäklarbild saknas
Michael Eklund

Michael Eklund är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Michael Eklund
Mäklarbild saknas
Suzanne Ahlzén-Markai

Suzanne Ahlzén-Markai är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Suzanne Ahlzén-Markai

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Östermalm.

SkandiaMäklarna Östermalm
Kommendörsgatan 11
11448 Stockholm

ostermalm@skandiamaklarna.se

084428770

Är du kontorschef på SkandiaMäklarna Östermalm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.