MäklarOfferter

Estate Fastighetsbyrå

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Estate Fastighetsbyrå.

Estate Fastighetsbyrå
BetygStjärna4,5/5
Mäklare2

Vi på Estate Fastighetsbyrå arbetar endast med ett fåtal objekt i taget. Detta ger oss möjlighet att bättre kunna fokusera på just din försäljning och ge ett större engagemang, något som avspeglas i de priser vi erhåller. För oss är mäklaryrket ett hantverk

Vi är förespråkare av ett genuint hantverk. Hos oss har ingen mäklare fler än två fastighetsaffärer per vecka och vi engagerar oss stort i varje enskild försäljning för att kunna ge maximal service till samtliga intressenter. Vårt renommé är skapat från våra tidigare köpare och säljare, som kontinuerligt rekommenderar oss till vänner, kollegor och bekanta.

I vår mäklartjänst ingår alltid:
Konsultation av stylist, om så önskas
Fotografering av professionell fotograf
Uppmätning av bostadsytan, om arean ifrågasätts
Inbunden objektsbeskrivning med professionellt tryck
Visningar med registrerade fastighetsmäklare
Deklarationshjälp efter försäljningen

Förarbetet är a och o
Vi börjar alltid med att samla in en mängd information om lägenheten eller fastigheten, bland annat från bostadsrättsföreningens styrelse eller förvaltare, lantmäteriets fastighetsregister, kommunens hemsidor och detaljplaner samt givetvis från dig som säljare. Därefter tittar vi på vad som sålts i närområdet de senaste månaderna och vad som är till salu just nu för att få en så bra uppfattning om prisbilden som möjligt när vi sätter utgångspris på fastigheten.

Fastigheten fotograferas in- och utvändigt av en professionell fotograf som levererar högkvalitativa bilder. Av erfarenhet vet vi att bra och rätt ljussatta bilder är en mycket viktig faktor för försäljningsresultatet. Detsamma gäller intrycket av bostaden vid visningarna, varför en enklare styling kan vara att rekommendera.

När allt förarbete är klart sammanställer vi allt i en snygg, välförpackad och informativ objektsbeskrivning som innehåller allt väsentligt en potentiell köpare bör känna till. Objektsbeskrivningen trycks och förpackas därefter i en broschyr.
Maximal exponering av bostaden

Den absolut viktigaste marknadsföringskanalen är Internet - undersökningar visar att över 90 procent av alla spekulanter kommer från Internetannonseringen. Vi använder oss av alla de stora Internetsidorna som finns på marknaden i dag, bland annat hemnet.se, dn.se/bostad och msn.se samt givetvis vår egen hemsida - estatefast.se.

Utöver Internetannonseringen kan man självklart använda sig av traditionell tryckt media, till exempel i Svenska Dagbladet, Dagens Industri, Financial Times eller Dagens Nyheter.
Tre typer av visningar

Vår grundtanke är att vi visar varje lägenhet och fastighet på tre sätt:

Personliga visningar för de kunder vi har i vårt unika spekulantregister som bokar tid med oss före eller efter den öppna visningen.
Öppen ”söndagsvisning”.
Återvisning av lägenheten, exempelvis på måndagskvällen och därefter enligt överenskommelse med spekulanten.

Vi följer upp visningarna med att ringa runt till alla besökare, säkerhetsställa deras finansiering samt inleda en eventuell budgivning. En budgivare måste ha ett beviljat lånelöfte alternativt säkerställd finansiering innan budet tas emot.

Budgivningen är öppen, vilket innebär att samtliga budgivare har full inblick i samtliga inkomna bud. Efter avslutad budgivning överlämnar vi budgivningshistorik till dem som så önskar.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Estate Fastighetsbyrå, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Estate Fastighetsbyrå samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (2)

Mäklare som jobbar på Estate Fastighetsbyrå.

David Brännhult
David BrännhultBrevdavid@estatefast.seTelefon070 - 879 47 94
Stjärna4,5/5
Nina GergilsBrevnina@estatefast.seTelefon070 - 634 36 00

Rekommendationer (3)

Estate Fastighetsbyrås mäklare har fått 3 rekommendationer och har ett genomsnittsbetyg på Stjärna4,5 / 5 baserat på 3 omdömen.

Charlotta W.+6 mån.
Sålde villa på Lidingö

David är synnerligen en engagerad och envis mäklare - rekommenderar honom varmt!

Charlotta rekommenderar mäklaren David Brännhult.
Ingrid Marie T.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Lidingö

David var mycket bra på att kommunicera med budgivare och hålla oss säljare uppdaterade på vad som hände. Han ingav ett stort förtroende och vi fick affären i hamn på ett tryggt sätt från början till slut. Vi skulle gärna använda David och Estate igen vid en försäljning.

Ingrid Marie rekommenderar mäklaren David Brännhult.
Erik W.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Lidingö

David gav ett väldigt bra intryck! Tycker han gjorde ett jättebra jobb och är verkligen supernöjd. Skötte allt snabbt och proffsigt. Han hade koll på läget och kan absolut rekommendera honom vidare!

Erik rekommenderar mäklaren David Brännhult.
Sälja bostad?
Jämför & hitta bästa mäklaren
Jämför mäklare gratisPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17300+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Östermalmsgatan 28114 26 StockholmKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare