Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Andreas Gunnarsson, Mäklare på Skeppsholmen Sotheby's international Realty
Toppmäklare

Andreas
Gunnarsson
Mäklare på Skeppsholmen Sotheby's international Realty

4,6 av 5 i betyg

Om Andreas Gunnarsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Andreas?

Gediget och hårt arbete i varje del av försäljningen leder till högst slutpris!

Vad skiljer Andreas Gunnarsson från andra mäklare?

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryckt media kombinerat med vårt omfattande intressentregister är en oslagbar kombination för att hitta rätt kund till ett specifikt hem. Med 12 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder som i sin tur rekommenderar mig för vänner och bekanta. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta. Mina köpare förmedlar ofta att de uppskattar min transparens, professionalism och tillgänglighet samt genuina vilja att de ska känna sig trygga i sin bostadsaffär.

Som person är jag strukturerad och målmedveten och gör alltid saker helhjärtat. Erfarenheten från de flesta sammanhang i livet är att det är detaljerna som gör skillnaden och att den lilla extra turen oftast kommer först efter en rejäl arbetsinsats. Jag bor sedan 16 år tillbaka på Östermalm och ägnar gärna fritiden åt löprundor på Djurgården, gymmet, restaurangbesök och resor. Övriga intressen är arkitektur och inredning, film och matlagning.

Varmt välkomna att höra av er om ni går i försäljningstankar eller önskar en värdering. Jag ser mycket fram emot att inleda en kontakt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag förmedlar hem i hela innerstan samt i attraktiva lägen i närförort. Marknaden är för närvarande mycket stark och för mig som mäklare är det än mer tydligt att vi kan påverka slutpriset i hög utsträckning.

Hur marknadsför Andreas sina bostadsförsäljningar?

Varje hem är unikt och vi utformar marknadsföringen lokalt, nationellt och internationellt. Inom Sverige stora annonser i Svd Magasinet, Dagens industri, månads- och livsstilsmagasin samt digitalt på SvD.se och Di.se. Internationellt på sothebysrealty.com med samarbete med New York Times, Wall Street Journal mfl. Ingen kommer i närheten av den kraft och räckvid vår martknadsföring har och kominerat med en nära kontakt med lokala köpares specifika önskemål maximeras förutsättningarna att få bäst betalt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-02-24.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Andreas säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Andreas erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ANDREAS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Andreas Gunnarsson
är mäklare på

Är du Andreas Gunnarsson?
Logga in och redigera din presentation här.