Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svenska Mäklarhuset Johanneshov

Svenska Mäklarhuset Johanneshov

5 av 5 i betyg
Svenska Mäklarhuset Johanneshov

VÄLKOMMEN TILL DIN LOKALA MÄKLARE!

Vi kan våra kvarter!

Vi kan marknadspriser på bostadsrätter, radhus och villor samt har full koll på bostadsområden och bostadsrättsföreningar, utbudet av restauranger, mataffärer service och kommunikationer, men också Nackareservatet och närmsta cykelvägen till Södermalm eller bästa smitvägen till tunnelbanan.

Alla vi som arbetar här på Svenska Mäklarhuset i Johanneshov älskar det vi gör och är dedikerade våra kunder och affärer. Vi jobbar stenhårt för att du som kund ska bli nöjd och vi strävar alltid att sälja till högsta möjliga slutpris. Det är därför som vi är det självklara valet för många när man ska flytta och anlita en fastighetsmäklare.

Hur lyckas vi med det? Jo, vi har lång erfarenhet, har en stor kundkrets samt är bra på att utbyta erfarenheter och kunskap oss emellan och strävar ständigt efter att utveckla oss. Vi arbetar aktivt med våra spekulanter och lämnar inget åt slumpen. Vi anser att en stor del av mäkleriet handlar om kommunikation och vi kommunicerar väl både med köpare och säljare.

Boka in ett möte med oss så berättar vi om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad till högsta pris. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering. Vi älskar att göra ett bra arbete, hör av dig till oss idag.

Vi täcker följande områden: Johanneshov, Hammarbyhöjden, Skärmarbrink, Gullmarsplan, Globen Enskededalen, Blåsut, Sandsborg, Björkhagen, Kärrtorp, Bagarmossen och Skarpnäck.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Sanna Pickelner mäklare
Sanna Pickelner

Här har ni kommit till en fastighetsmäklare som verkligen brinner för sitt yrke och det visar sig i allt jag gör. År 2017 och 2018 var jag den mest anlitade fastighetsmäklaren i Hammarbyhöjden och en av Stockholms mest anlitade mäklare.

Mäklare Sanna Pickelner
Gabriel Gawell mäklare
Gabriel Gawell

En försäljning ska vara lätt och smidig för mina uppdragsgivare och min målsättning med varje uppdrag är att sälja till högsta pris till bästa köpare. Som mäklare är att jag är kunnig, krånglar inte till det, är enkel att ha att göra med och både säljare och spekulanter har förtroende för mig. Jag har arbetat som mäklare i 15 år och har sålt bostadsrätter, villor och kommersiella fastigheter...

Mäklare Gabriel Gawell
Mäklarbild saknas
Sandra Pranjic

Sandra Pranjic är mäklare på Svenska Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hammarbyhöjden och Hammarby.

Mäklare Sandra Pranjic

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Johanneshov.

Svenska Mäklarhuset Johanneshov
Finn Malmgrens Väg 9
12138 Johanneshov

johanneshov@smh.se

08-600 03 20

Är du kontorschef på Svenska Mäklarhuset Johanneshov?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.