Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarringen Bromma

Mäklarringen Bromma

4,9 av 5 i betyg
Mäklarringen Bromma

Söker du mäklaren som sätter kvalitet framför kvantitet?

Vi vill vara det vassaste verktyget i din försäljning. Många och goda rekommendationer är en kvalitetsstämpel på vårt jobb, eftersom man aldrig är bättre än sin senaste affär. Vi lever på våra rekommendationer och lämnar mer än gärna ut referenser på våra senaste försäljningar.

Mäklarna på kontoret har bott eller bor i Bromma vilket ger oss bra koll på skolor, kommunikationer och service. Vi eftersträvar att göra allt lite bättre, med lite mer engagemang än vad man som kund förväntar sig. Vi har inte som mål att bli störst på marknaden utan satsar istället på kvalité och nöjda kunder.

Det är mäklarna som gör företaget och vår passion är att skräddarsy vår tjänst till att passa just din försäljning för absolut bästa resultat. Vi är inte styrda av någon bank eller försäkringsbolag så vi kan snabbt anpassa oss till marknaden och utvecklas genom att ta till oss ny teknik på kort tid.

Vi ställer höga krav på våra mäklare när det gäller kompetens och etik. Vi har gedigen fastighetsmäklarutbildning och vi är självklart registrerade och ansvarsförsäkrade.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarringen Bromma
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Emmi Englund mäklare
Emmi Englund

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Bromma i 13 år och tycker jag har ett otroligt spännande yrke. För varje dag väntar nya utmaningar och som tävlingsmänniska ger det mig massor av energi att...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Emmi Englund
Nursel Gündüz mäklare
Nursel Gündüz

Jag har jobbat som mäklare i Västerort sedan 2004. Det är 15 års erfarenhet som mäklare i området vilket ger mig all erfarenhet och kunskap som krävs för att ge dig en lyckad försäljning.

Mäklare Nursel Gündüz

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Bromma.

Mäklarringen Bromma
Spångavägen 138
16859 Bromma

bromma@maklarringen.se

08-259550

Är du kontorschef på Mäklarringen Bromma?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.