Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Johan Lundberg, Mäklare på HusmanHagberg

Johan
Lundberg
Mäklare på HusmanHagberg

4,6 av 5 i betyg

Om Johan Lundberg

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Johan?

Jag har i många år varit en av Stor-Stockholms mest anlitade mäklare. Min framgångsfaktor har främst varit att jag jobbar hårdare än de flesta kollegor i branschen, vilket krävs i en allt tuffare marknad. I övrigt är jag en driven men lugn och erfaren mäklare med god förhandlingsvana, vilken ofta är avgörande i dagens bostadsaffärer, där budgivningen är ett viktigt moment att behärska.

Vad skiljer Johan Lundberg från andra mäklare?

Jag har flera tillfällen blivit utvald till kedjans bästa mäklare, vilket känns kul och motiverande att fortsätta att göra bra bostadsaffärer. En erfaren mäklare som fortfarande är hungrig är väldigt viktigt i dagens marknad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi har ett stort och attraktivt område med varierande marknader, vilket ger en spännande och intressent vardag för mig som mäklare. Jag hanterar såväl exklusiva villaförsäljnigar som stora nyproduktionsprojekt. Det kan för utomstående vara väldigt svårt att värdera bostäder i vårt område, de de olika delmarknaderna skiljer sig åt ganska ordentligt.

Hur marknadsför Johan sina bostadsförsäljningar?

Vi har en bra och effektiv bredd i vår annonsering där den största fokusen ligger på digital-/mobilannonsering. Den moderna köparen/spekulanten är ofta väldigt aktiv på webben eller i sina mobilappar, vilket gör att våra kunder har tillgång till marknaden på ett väldigt enkelt och smidigt sätt. Att ha en vass annonsering digitalt/mobilt är det som skapar absolut mest värde för våra säljare. På sociala medier finns vi aktiva på såväl Facebook som Instagram och vi har löpande kampanjer med välkända aktörer såsom ICA, Royal Design m.fl. Tillsammans med ett väl upparbetat kundregister, där vi har kunder som är aktiva på bostadsmarknaden, säkerställer vi att vi får kontakt med så många kvalitativa spekulanter som möjligt. Som komplement till internet annonser,(Hemnet, HusmanHagbergs hemsida m.fl) satsar vi på direktutskick i närområdet vid samtliga försäljningar, vilket ger en extra hög medvetenhet hos boende just intill. Detta är ett effektivt och relativt prisvärt sätt att få bra uppmärksamhet samt att tom grannar hjälper till att sprida våra annonser vidare till vänner och bekanta.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-01.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Johan säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Johan erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Johan Lundberg
är mäklare på

Är du Johan Lundberg?
Logga in och redigera din presentation här.