MäklarOfferter

Johan Lundberg

Toppmäklare på HusmanHagberg

Johan Lundberg
BetygStjärna4,7/5
HusmanHagberg

Jag har i många år varit en av Stor-Stockholms mest anlitade mäklare. Min framgångsfaktor har främst varit att jag jobbar hårdare än de flesta kollegor i branschen, vilket krävs i en allt tuffare marknad. I övrigt är jag en driven men lugn och erfaren mäklare med god förhandlingsvana, vilken ofta är avgörande i dagens bostadsaffärer, där budgivningen är ett viktigt moment att behärska.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Johan Lundberg, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Johan Lundberg samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Johan säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har flera tillfällen blivit utvald till kedjans bästa mäklare, vilket känns kul och motiverande att fortsätta att göra bra bostadsaffärer. En erfaren mäklare som fortfarande är hungrig är väldigt viktigt i dagens marknad.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi har en bra och effektiv bredd i vår annonsering där den största fokusen ligger på digital-/mobilannonsering. Den moderna köparen/spekulanten är ofta väldigt aktiv på webben eller i sina mobilappar, vilket gör att våra kunder har tillgång till marknaden på ett väldigt enkelt och smidigt sätt. Att ha en vass annonsering digitalt/mobilt är det som skapar absolut mest värde för våra säljare. På sociala medier finns vi aktiva på såväl Facebook som Instagram och vi har löpande kampanjer med välkända aktörer såsom ICA, Royal Design m.fl. Tillsammans med ett väl upparbetat kundregister, där vi har kunder som är aktiva på bostadsmarknaden, säkerställer vi att vi får kontakt med så många kvalitativa spekulanter som möjligt. Som komplement till internet annonser,(Hemnet, HusmanHagbergs hemsida m.fl) satsar vi på direktutskick i närområdet vid samtliga försäljningar, vilket ger en extra hög medvetenhet hos boende just intill. Detta är ett effektivt och relativt prisvärt sätt att få bra uppmärksamhet samt att tom grannar hjälper till att sprida våra annonser vidare till vänner och bekanta.

Rekommendationer (21)

Johan Lundberg har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,7 / 5Baserat på 23 omdömen
Per E.2 mån.
Sålde bostadsrätt i Högdalen

Vi känner oss riktigt nöjda med Johan. Engagerad, trevlig, tillgänglig och svarade alltid snabbt på alla våra funderingar.

Jakob A.3 mån.
Sålde bostadsrätt i Vårberg

Johan var jättebra på precis allt. Förtroendeingivande, transparant och allt sköttes otroligt smidigt. Han rekommenderas varmt.

Mats Bertil A.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Hägersten

Vi är väldigt nöjda med Johan. Han visade stort engagemang, kändes ärlig och har otroligt bra lokalkännedom. Vi kan absolut rekommendera honom.

Casper W.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Midsommarkransen

Jag är supernöjd med Johan. Han var kunnig, trevlig och lugn, vilket ingav stor trygghet. Smidig försäljning rakt igenom, och han rekommenderar varmt!

Lämna omdöme

Här mäklar Johan Lundberg

Johan jobbar som mäklare i Huddinge, Hägersten, Älvsjö, Botkyrka, Liljeholmen, Aspudden, Fruängen, Midsommarkransen, Alvik, Mälarhöjden m.fl.

Objekttyper

Johan förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Radhus/parhus
Bock
Villa

Arvodestyper

Johan erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Johan

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Johan

Johan Lundberg är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

KronaToppmäklare jobbar här
HusmanHagberg Hägersten, Liljeholmen, Skärholmen, Älvsjö & Bandhagen
Stjärna4,8/5
HusmanHagberg Hägersten, Liljeholmen, Skärholmen, Älvsjö & BandhagenHägerstensvägen 138, 126 49 HägerstenBrev hagersten@husmanhagberg.seTelefon 08 - 645 66 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare