Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Södermäklarna Liljeholmen

Södermäklarna Liljeholmen

5 av 5 i betyg
Södermäklarna Liljeholmen

Liljeholmskajen första mäklare!
"Enligt oss finns det tre sorters människor. Det som bor på Söder eller i Söderort, de som vill göra det - och de som ännu inte har insett att det är bäst att bo här".

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Södermäklarna Liljeholmen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mikaela Bogestedt mäklare
Mikaela Bogestedt

Anlitar man mig som mäklare kan man vara säker på att jag gör mitt yttersta för att både köpare och säljare ska bli nöjda. Rekommendationer och återkommande kunder är det absolut viktigaste för mig! Genom stort engagemang och noggrannhet, skräddarsyr jag varje försäljning och tillsammans med en bred marknadsföring skapar vi den bästa plattformen för att slå nya försäljningsrekord.

Mäklare Mikaela Bogestedt
Mäklarbild saknas
Andreas Koskinas

Andreas Koskinas är mäklare på Södermäklarna och förmedlar bostadsrätter, villor i Aspudden, Bredäng, Fruängen, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Midsommarkransen, Mälarhöjden, Skärholmen, Sätra, Vårberg, Västberga och Västertorp.

Mäklare Andreas Koskinas
Mäklarbild saknas
Saki Carapanos

Saki Carapanos är mäklare på Södermäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Björkhagen, Botkyrka, Bredäng, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Fruängen, Gamla Enskede, Gamla Stan, Gröndal, Gubbängen, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Hagsätra, Hammarby Sjöstad, Hammarbyhöjden,...

Mäklare Saki Carapanos
Mäklarbild saknas
Johan Lindblom

Johan Lindblom är mäklare på Södermäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Gröndal, Liljeholmen och Liljeholmskajen.

Mäklare Johan Lindblom
Mäklarbild saknas
Izla Sharro

Izla Sharro är mäklare på Södermäklarna och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Botkyrka, Danderyd, Gröndal, Hägersten, Hägerstensåsen, Liljeholmen, Midsommarkransen, Solberga, Solna, Västberga och Örby.

Mäklare Izla Sharro

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Liljeholmen.

Södermäklarna Liljeholmen
Sjöviksvägen 28
11759 Stockholm

liljeholmen@sodermaklarna.se

08-646 60 10

Är du kontorschef på Södermäklarna Liljeholmen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.