MäklarOfferter

Unika Hem

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Unika Hem.

Unika Hem
BetygStjärna4,9/5
Mäklare5

Unika Hem är ett fastighetsmäkleri sprunget ur perspektivet att det finns något unikt med alla bostäder. Alla hem har sin charm där olika detaljer blir avgörande i valet av bostad. Kanske är det den lite annorlunda planlösningen, kakelugnen, nylagda parkettgolvet, den trevliga grannen, det naturnära läget eller något helt annat. Vi vill att alla som är intresserade av att köpa din bostad, förstår vad som är unikt med ditt hem.

Vi jobbar kontinuerligt för att ligga i framkant med att ha den bästa presentationen av bostäder. Vi förstår vikten av att presentera det som är värdehöjande med bostaden genom ett noga genomtänkt bildspråk, personliga stylingar, smart annonsering och en genomgående analys av marknaden. Med hjälp av vårt arbetssätt och vår modell för att presentera bostaden garanterar vi att vi tillsammans uppnår bästa förutsättningar för att hitta rätt köpare, till rätt slutpris. Ett arbetssätt som vi vet resulterar i nöjda kunder.

Vi är drivna och noggranna för att varje steg i din försäljning ska präglas av kvalitet, trygghet och transparens. Vårt mål är att vara personliga och se varje försäljning ur kundens ögon.

Välkommen till oss på Unika hem!

Vi förmedlar hem i Stockholms all hörn. Vi fokuserar på att ta det unika i varje bostad oavsett om det är en villa, bostadsrätt eller vill förmedla en tomt eller fritidshus.

Styling
Att framhäva och särskilja sig från andra hem är en viktig del i försäljningsprocessen. Vi samarbetar med flera stylingföretag samt genomför stylingkonsultation. Vi skräddarsyr varje försäljning anpassad efter ditt hems behov.

Bildspråk
Bilderna är ofta helt avgörande för att skapa ett stort intresse för din bostad. Vi arbetar med noga utvalda fotografer som har lång erfarenhet och utmärkande skicklighet inom branschen.

Presentation
Varje hem är unikt. Vi hjälper er att lyfta fram er bostads unika detaljer. Kanske rör det sig om en kakelugn, en balkong i söderläge eller ett nyrenoverat badrum. Oavsett vad som är unikt med just ert hem, så vill vi lyfta fram detta.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Unika Hem, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Unika Hem samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (5)

Mäklare som jobbar på Unika Hem.

Jonas Hansson
Jonas HanssonBrevjonas@unikahem.seTelefon070 - 187 11 33
Stjärna5/5
Victor Wadström
Victor WadströmBrevvictor@unikahem.seTelefon073 - 150 30 30
Stjärna4,6/5
Daniel Broné
Daniel BronéBrevdaniel@unikahem.seTelefon070 - 899 79 34
Stjärna5/5
Pamela Aguilar
Pamela AguilarBrevpamela@unikahem.seTelefon076 - 110 10 06
Stjärna4,5/5
Kalle Borgström
Kalle BorgströmBrevkalle@unikahem.seTelefon070 - 820 60 03
Stjärna4,5/5

Rekommendationer (27)

Unika Hems mäklare har fått 27 rekommendationer och har ett genomsnittsbetyg på Stjärna4,9 / 5 baserat på 28 omdömen.

Karin E.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Stockholm

Jag är väldigt nöjd med Jonas som tog hand om min försäljning med stort engagemang. Jag uppskattar att Jonas var enkel i kontakten och jag kan absolut rekommendera honom!

Karin rekommenderar mäklaren Jonas Hansson.
Chatarina L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Södermalm

Jag är väldigt nöjda med Victor som skötte vår försäljning. Han lyssnade, hade bra synpunkter och kändes hederlig och sympatisk. Vi kände oss trygga i Victors händer och kan absolut rekommendera honom som mäklare!

Chatarina rekommenderar mäklaren Victor Wadström.
Pontus G.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Kista

Pamela är mycket snäll och lätt att ha och göra med. Hon skötte min kontraktsskrivning tydligt och enkelt med god kontakt.

Pontus rekommenderar mäklaren Pamela Aguilar.
Sara R.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Vällingby

Kalle Borgström genomförde försäljningen bra och jag rekommenderar honom vidare till andra bostadssäljare!

Sara rekommenderar mäklaren Kalle Borgström.
Nicolas D.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Sollentuna

Pamela tappade inte hoppet och körde på trots att det var en svår försäljning. Hon var väldigt trevlig och gav min inga falska förhoppningar gällande priset utan hon var oerhört ärlig. Jag är jätte nöjd med valet av mäklare och rekommenderar henne vidare!

Nicolas rekommenderar mäklaren Pamela Aguilar.
Anne B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Södermalm

Jag uppskattade Daniels flexibilitet och att han var lyhörd gentemot mig. Han skötte försäljningen otroligt bra och han lyckades få ett mycket högt slutpris. Rekommenderas!

Anne rekommenderar mäklaren Daniel Broné.
Sälja bostad?
Jämför & hitta bästa mäklaren
Jämför mäklare gratisPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 17300+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Mäster Mikaels gata 1116 20 StockholmKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare