MäklarOfferter

Mats Holmgrens Fastighetsbyrå

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra alla mäklare på Mats Holmgrens Fastighetsbyrå.

Mats Holmgrens Fastighetsbyrå
Mäklare1

OM MHF

Mats Holmgren fastighetsbyrå. Vi drivs av den energi och kraft som finns i oss. Den kommer att leverera service, uppmärksamhet och resultat. Dygnet runt. Och ju mer energi vi ger, desto mer får vi. I allt vi gör sätter vi vårt namn och vårt varumärke på spel. Som alla vet är ju varumärket något som människor pratar om när du inte är i rummet, och vi kan inte vara i alla rum samtidigt. Vad vi däremot kan vara är en del av ditt livsrum och din bostadsaffär. Med glädje, energi och kunskap. Vi ser nämligen saker som andra inte ser. Vi gör saker som andra inte gör. Och vi gör det bättre. Det är en del av vårt varumärke - att vara en mäklare som människor vill jobba med och för. Där alla blir vinnare.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Mats Holmgrens Fastighetsbyrå, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Mats Holmgrens Fastighetsbyrå samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklare som jobbar här (1)

Mäklare som jobbar på Mats Holmgrens Fastighetsbyrå.

Mats Einar HolmgrenBrevmats.holmgren@mhf-ab.seTelefon070 - 811 50 01

Kontaktuppgifter

Adress:Herserudsvägen 18181 50 LidingöKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare