Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

4,5 av 5 i betyg
Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Sollentuna
Skall du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

VÅRA MÄKLARE KAN SOLLENTUNA
Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det skall vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om vårt område. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i kommunen. Mäklarhuset står för ett stort engagemang med kunden och en personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Sollentuna idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder såsom villor, bostadsrätter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri värdering av din bostad och fri rådgivning kring ditt bostadsbyte. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Mäklarhuset Sollentuna & Kista
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Elisabet Stuxberg mäklare
Elisabet Stuxberg

Att få vara delaktig vid en av de största förändringar man gör i livet är oerhört spännande och varje affär är unik. Förutom ett brett kunnande krävs ett stort engagemang och en lyhördhet för att kunna hjälpa kunderna på bästa sätt. Min största drivkraft är att både säljare och köpare ska känna sig trygga och nöjda genom hela affären.

Mäklare Elisabet Stuxberg
Kais Ghedamsi mäklare
Kais Ghedamsi

Jag är en energifylld, ung och hungrig mäklare med en strävan att alltid prestera på topp. Min uppgift från dag ett som mäklare har varit att ge mina kunder de mest optimala förutsättningarna för sin livs mest lyckade affär. Kunden i centrum - Det centrala för mig kommer alltid att ligga på kundkontakten och dina behov. Att detta är den största och mest betydelsefulla affären för många är för...

Mäklare Kais Ghedamsi
Lisa Almgren mäklare
Lisa Almgren

Jag heter Lisa och har haft privilegiet att skaffat mig bred erfarenhet av bostadsbranschen och har nu över 13 års erfarenhet. Som kontorschef för det här kontoret är jag stolt att säga att vi på ett smart sätt gör vårt allra yttersta i varje bostadsaffär och utnyttjar vår fulla kompetens och kapacitet samtidigt som vi behåller våra nöjda kunder.

Mäklare Lisa Almgren
Guy Wallster mäklare
Guy Wallster

Jag heter Guy och är ägare och grundare till Mäklarhuset i Täby, Danderyd, Vallentuna Sollentuna. Ända sedan barnsben har jag haft fastighetsbranschen i blodet eftersom min far var en duktig byggmästare. Att inte arbeta som fastighetsmäklare eller med fastigheter har aldrig varit ett alternativ och idag har jag varit verksam i mer än 40 år och har förmedlat över 4.000 bostäder

Mäklare Guy Wallster
Mäklarbild saknas
Ender Karaman

Konkurrensen mellan mäklare på dagens marknad är ett faktum, och med en högre konkurrens så ökar också förväntningarna. Med detta i bakhuvudet kliver jag in på kontoret varje dag för att göra det jag brinner för – Sälja bostäder. Mitt fokusområde i arbetet ligger i att skapa trygghet hos mina kunder så att de kan känna sig säkra att jag gör allt, och lite till, för att leverera önskat...

Mäklare Ender Karaman
Mäklarbild saknas
Farzad Mirzazadeh

Farzad Mirzazadeh är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll, Viksjö, Kista och Tensta.

Mäklare Farzad Mirzazadeh

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Kista och mäklare i Sollentuna.

Mäklarhuset Sollentuna & Kista
Turebergsleden 101
19122 Sollentuna

sollentuna@maklarhuset.se

08-59469040

Är du kontorschef på Mäklarhuset Sollentuna & Kista?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.