Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Bromma

Svensk Fastighetsförmedling Bromma

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Bromma

Mäklare med koll på läget i Bromma, Stockholm
Vi är erfarna mäklare - kontakta oss när du vill sälja eller köpa bostad i Bromma
Välkommen till Bromma - småstadskänsla och storstadspuls i ett och samma område. Här finns bostäder för gamla som för unga. Charmiga hus med spröjsade fönster till moderna lägenheter med allt vad det innebär. Lokala mataffärer och butiker till det stora shoppingområdet Bromma Blocks.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Bromma
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Anton Bjärkenrud mäklare
Anton Bjärkenrud

Alla mäklare är bra på olika sätt. Min styrka är att jag är lyhörd, förstående och solidarisk, jag vill vara så förtroendeingivande det bara går, ha rent mjöl i påsen och rakryggat kunna möta alla mina kunder oavsett tid eller plats. Att sälja med mig är tryggt! Jag är också extremt tillgänglig, testa mig gärna, skicka ett sms när som helst! I min profession har möjligheten att träffa alla...

Mäklare Anton Bjärkenrud
Mäklarbild saknas
Malin Klebe

Malin Klebe är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda Industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten och Äppelviken.

Mäklare Malin Klebe
Mäklarbild saknas
Anders Lewén

Anders Lewén är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar radhus, villor i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda Industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten och Äppelviken.

Mäklare Anders Lewén

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Bromma.

Svensk Fastighetsförmedling Bromma
Drottningholmsvägen 334
16873 Bromma

sf.bromma@svenskfast.se

08-598 222 00

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Bromma?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.