Lisa Wiklund, Mäklare på ERA Hus & Hem Vänersborg

Lisa Wiklund Mäklare på ERA

Lisa Wiklund, Mäklare på ERA Hus & Hem Vänersborg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lisa?

Driven, lyhörd och med stort fokus på nöjda kunder! Jag brinner för möjligheten att hjälpa just er till en trygg och lyckad bostadsaffär.

Möjligheten att tillsammans med Er genomföra en av de största affärerna i livet är ett tacksamt och viktigt förtroendeuppdrag. Trygghet och god kommunikation är nyckelord för en vinnande bostadsförsäljning.

Med goda kunskaper om hemorten, ett brett kontaktnät och alltid med ett glatt humör kikar jag gärna förbi er bostad för kostnadsfri rådgivning/värdering.

Vad skiljer Lisa från andra mäklare?

Att sälja sitt hem, sin trygga punkt, är ett stort steg och därav är varje bostadsförsäljning lika viktig för mig. Min ambition är alltid att Ni som kund ska vara mer än nöjd! Med flertalet försäljningsrekord i ryggen jobbar jag hårt mot att vi ska slå nya försäljningsrekord. Självklart i ett högt tempo och under trygga förhållanden.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Med erfarenhet av Trollhättans bostadsmarknad sedan 2012 känner jag till hur och vad marknaden efterfrågar. Med god lokalkännedom kan jag erbjuda även den mindre insatta spekulanter information om vart skolor, busskommunikation och mataffär mm. erbjuds!

Framförallt är Trollhättans bostadsmarknad en härlig marknad att jobba med och jag trivs varje dag med att träffa nya/gamla Trollhättebor!

Hur marknadsför Lisa sina bostadsförsäljningar?

Ju mer desto bättre!

Självklart exponeras mina försäljningar på Hemnet.se och även vår egna hemsida. Men idag krävs det mer. Samtliga bostäder jag förmedlar kommer även synas på flertalet sociala medier, skyltas upp och framför allt matchas i kundregistret! Här finner ni riktigt aktiva spekulanter som står köpklara kanske av just din bostad.

Jag jobbar med en marknadsföring som ska synas starkt, hålla hög kvalité (alltid professionell fotograf). Jag är inte rädd för att hitta på det där "lilla extra" för att få din bostad att maxas i exponering!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-09.

LISA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
LISA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Lisa Wiklund har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Lisa till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Lisa

LISA JOBBAR PÅ

Är du Lisa Wiklund?
Logga in och redigera din presentation här.