MäklarOfferter
Notar
BetygStjärna4,9/5
Kontor29
Mäklare147

Notar Sverige AB

Notar är den 9:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 148 mäklare fördelat på 29 mäklarkontor.
Begär offertPil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Mäklarkedjans samtliga kontor (29)

Notars samtliga kontor med kontaktuppgifter, adresser och öppettider.

KronaToppmäklare jobbar här
Notar Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås & Länna
Stjärna5/5
Notar Farsta, Sköndal, Trångsund, Skogås & LännaSköndalsvägen 81, 12866 SköndalBrev farsta@notar.seTelefon 08 400 29 601
KronaToppmäklare jobbar här
Notar Skarpnäck
Stjärna5/5
Notar SkarpnäckSkarpnäcks Allé 72, 128 33 SkarpnäckBrev skarpnack@notar.seTelefon 08-400 201 88
KronaToppmäklare jobbar här
Notar Sundsvall, Timrå & Ånge
Stjärna4,8/5
Notar Sundsvall, Timrå & ÅngeStorgatan 22, 852 31 SundsvallBrev ayhan.yagci@notar.seTelefon 072 - 213 30 98
Notar Huddinge
Stjärna4,8/5
Notar HuddingeHäradsvägen 31, 14143 HuddingeBrev huddinge@notar.seTelefon 08-746 07 00
Notar Sollentuna & Upplands Väsby
Stjärna4,6/5
Notar Sollentuna & Upplands VäsbyTurebergs allé 18, 191 64 SollentunaBrev sollentuna@notar.seTelefon 08-652 01 01
Notar Södermalm, Katarina & Sofia
Stjärna5/5
Notar Södermalm, Katarina & SofiaFolkungagatan 99, 10061 StockholmBrev sodermalm@notar.seTelefon 08-556 966 00
Notar Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stan
Stjärna5/5
Notar Södermalm, Maria, Högalid & Gamla stanHornstulls Strand 1, 117 39 StockholmBrev hornstull@notar.seTelefon 08-522 480 50
Notar Vällingby, Hässelby & Nälsta
Stjärna4,5/5
Notar Vällingby, Hässelby & NälstaÅngermannagatan 134, 16213 VällingbyBrev vallingby@notar.seTelefon 08 400 22 440
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16600+ omdömen

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Notars samtliga kontor ligger.

Om Notar

Notar är en mäklarbyrå med erfarna och duktiga mäklare som hjälper dig genom alla steg i försäljningsprocessen, från värdering till budgivning och kontraktsskrivande. Väljer du att anlita Notar efter värderingen är nästa steg i processen att styla och fotografera bostaden för att locka spekulanter till visningarna. Notar arbetar målmedvetet och professionellt och marknadsför alla objekt i flera olika kanaler och när sedan budgivningen drar igång uppdaterar din fastighetsmäklare på Notar dig regelbundet så att du hela tiden vet vad som händer. Du har också själv möjlighet att via deras webbsida följa budgivningen. Din mäklare kommer också se till att kontraktsskrivningen blir korrekt och att överlåtelsen till de nya ägarna fungerar bra. Självklart kan Notars mäklare även hjälpa till att förmedla ett nytt boende till dig om du önskar.

En mäklarfirma i Sverige och Spanien

Notar grundades i slutet av 1980-talet i Norge. Mäklarbyrån blev mycket populär och redan 1997 öppnade företaget sitt första kontor i Sverige. Den svenska delen är idag ett eget bolag, Notar Sverige AB, skilt från norska Notar och med huvudkontor i Stockholm. Företaget är uppbyggd som en franchisekedja med 148 mäklare utspridda på 29 mäklarkontor i bland annat Örebro, Västerås, Södertälje och Jönköping och fortfarande i dag fortsätter Notar att växa med nya franchisetagare runt om i landet. Förutom att förmedla villor och bostadsrätter kan du även anlita Notar vid försäljning av fritidshus och olika typer av kommersiella fastigheter. Notar kan även förmedla bostäder i Spanien. Har du med andra ord drömmar att flytta till varmare breddgrader eller äga en semesterbostad i Spanien kan Notar förmedla ett hus eller en lägenhet där. Notars kontor i Spanien ligger i Torrevieja och alla som arbetar på kontoret talar svenska och bor i området. Självklart guidar Notars mäklare dig på olika sätt från det att du landar på flygplatsen tills du får nyckeln till din nya bostad.

Värdering

Via Notar kan du alltid kostnadsfritt värdera din bostad. Fastighetsmäklaren som gör värderingen, antingen på plats eller digitalt, tittar bland annat på läget, bostadens skick och renoveringar och vilka framtidsmöjligheter som finns. Vid en digital värdering tittar mäklaren på noggrant tagna bilder för att kunna göra en så bra och rättvis värdering som möjligt. En stor fördel med Notar är att deras mäklare har mycket god lokalkännedom och är uppdaterade på försäljningsstatistiken i det område de arbetar. En värdering tar olika lång tid beroende på bostadens storlek, vilken typ av objekt det handlar om och hur många frågor säljaren har. Notars mäklare är måna om att hjälpa kunden med alla frågor och funderingar för att skapa en lugn och trygg känsla genom hela processen. Är du intresserad av en kontinuerlig värdeuppdatering kan din mäklare på Notar även erbjuda dig detta. Du förbinder dig inte att anlita Notar efter en genomförd värdering.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil