MäklarOfferter

Notar

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Notars samtliga 153 mäklare och 35 kontor.

Notar
BetygStjärna4,9/5
Kontor35
Mäklare153

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Notar, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Notar samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Notar - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Notars samtliga kontor ligger.

Om Notar

Notar är en mäklarbyrå med erfarna och duktiga mäklare som hjälper dig genom alla steg i försäljningsprocessen, från värdering till budgivning och kontraktsskrivande. Väljer du att anlita Notar efter värderingen är nästa steg i processen att styla och fotografera bostaden för att locka spekulanter till visningarna. Notar arbetar målmedvetet och professionellt och marknadsför alla objekt i flera olika kanaler och när sedan budgivningen drar igång uppdaterar din fastighetsmäklare på Notar dig regelbundet så att du hela tiden vet vad som händer. Du har också själv möjlighet att via deras webbsida följa budgivningen. Din mäklare kommer också se till att kontraktsskrivningen blir korrekt och att överlåtelsen till de nya ägarna fungerar bra. Självklart kan Notars mäklare även hjälpa till att förmedla ett nytt boende till dig om du önskar.

En mäklarfirma i Sverige och Spanien

Notar grundades i slutet av 1980-talet i Norge. Mäklarbyrån blev mycket populär och redan 1997 öppnade företaget sitt första kontor i Sverige. Den svenska delen är idag ett eget bolag, Notar Sverige AB, skilt från norska Notar och med huvudkontor i Stockholm. Företaget är uppbyggd som en franchisekedja med 154 mäklare utspridda på 35 mäklarkontor i bland annat Örebro, Västerås, Södertälje och Jönköping och fortfarande i dag fortsätter Notar att växa med nya franchisetagare runt om i landet. Förutom att förmedla villor och bostadsrätter kan du även anlita Notar vid försäljning av fritidshus och olika typer av kommersiella fastigheter. Notar kan även förmedla bostäder i Spanien. Har du med andra ord drömmar att flytta till varmare breddgrader eller äga en semesterbostad i Spanien kan Notar förmedla ett hus eller en lägenhet där. Notars kontor i Spanien ligger i Torrevieja och alla som arbetar på kontoret talar svenska och bor i området. Självklart guidar Notars mäklare dig på olika sätt från det att du landar på flygplatsen tills du får nyckeln till din nya bostad.

Värdering

Via Notar kan du alltid kostnadsfritt värdera din bostad. Fastighetsmäklaren som gör värderingen, antingen på plats eller digitalt, tittar bland annat på läget, bostadens skick och renoveringar och vilka framtidsmöjligheter som finns. Vid en digital värdering tittar mäklaren på noggrant tagna bilder för att kunna göra en så bra och rättvis värdering som möjligt. En stor fördel med Notar är att deras mäklare har mycket god lokalkännedom och är uppdaterade på försäljningsstatistiken i det område de arbetar. En värdering tar olika lång tid beroende på bostadens storlek, vilken typ av objekt det handlar om och hur många frågor säljaren har. Notars mäklare är måna om att hjälpa kunden med alla frågor och funderingar för att skapa en lugn och trygg känsla genom hela processen. Är du intresserad av en kontinuerlig värdeuppdatering kan din mäklare på Notar även erbjuda dig detta. Du förbinder dig inte att anlita Notar efter en genomförd värdering.

Sälja bostad? Hitta & jämför mäklare
Hitta mäklareSälja bostad? Hitta & jämför mäklare

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare. Vi hjälper dig att kostnadsfritt jämföra och hitta den bästa mäklaren för din bostadsförsäljning.

Jämför mäklarePil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare