SkandiaMäklarna

Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

SkandiaMäklarna

SkandiaMäklarna

Huvudkontor SkandiaMäklarna AB 4,9 av 5 i betyg Orgnummer: 556449-6130

Besöksadress: Vasagatan 16 Postadress: 111 20 Stockholm

Telefon: 08-410 82 500 E-post: huvudkontor@skandiamaklarna.se

SkandiaMäklarna är den 6:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 304 mäklare fördelat på 78 mäklarkontor.

Om SkandiaMäklarna

Skandiamäklarna grundades 1980 med ett mäklarkontor i Stockholm. Sedan dess har företaget vuxit och utvecklats och har idag 78 kontor och 304 mäklare runt om i landet. Skandiamäklarna fungerar sedan 1992 som en franchiseorganisation, en affärsmodell där flera franchisetagare hyr varumärket, produkten och driftmetoderna av en franchisegivare.

Privata boenden och kommersiella fastigheter

Skandiamäklarnas mäklare förmedlar allt från villor, fritidshus och bostadsrätter till kommersiella fastigheter, gårdar och lantbruk och är måna om att tillhandahålla en tjänst med fokus på hög kvalitet där både säljaren och köparen kan känna sig trygga genom hela säljprocessen. Genom att vara en franchisekedja har Skandiamäklarna lyckats skapa ett starkt lokalt engagemang och förutom att förmedla fastigheter runt om i Sverige finns mäklarbyrån även representerad i Spanien och Portugal.

Mål, visioner och försäljningsstrategi

Genom att hjälpa sina kunder att genomföra riktigt lyckade bostadsaffärer är Skandiamäklarnas mål och vision att vara den ledande kvalitetsmäklaren i Sverige. Att sälja en bostad är en stor och viktig affär och för att erbjuda en trygg och attraktiv tjänst arbetar Skandiamäklarna professionellt och affärsmässigt. Väljer du Skandiamäklarna när du ska sälja en fastighet får du en fastighetsmäklare med lång erfarenhet, stor lokalkännedom, brett kontaktnät och ett kundfokuserat arbetssätt. Alla mäklare på Skandiamäklarna håller sig uppdaterade på den ständigt föränderliga bostadsmarknaden. De lyssnar på kundens behov och önskemål och arbetar sedan för att försäljningen ska blir så lyckad och smidig som möjligt. Går du i försäljningstankar är du välkommen att kontakta ditt lokala mäklarkontor för ett förutsättningslöst möte. Mäklaren går då igenom alla steg i försäljningsprocessen och du får möjlighet att få svar på alla dina frågor och funderingar. Mäklarbyrån gör även en kostnadsfri värdering av bostaden. Innan bostaden läggs ut till försäljning är det dags att boka fotografering av bostaden och formulera en attraktiv bostadsannons. Marknadsföringen sker på flera olika plattformar, till exempel hemnet.se och sociala medier. Skandiamäklarna har även ett spekulantregister med intresserade köpare som tidigare formulerat att de är intresserade av olika typer av bostäder. Vid de flesta bostadsförsäljningar ordnar Skandiamäklarna två visningar, en på en vardag och en på en helgdag. Efter visningarna sätter budgivningen igång. Mäklaren sköter denna process men håller självklart kunden uppdaterad på vad som händer och när köpare och säljare är överens skrivs kontraktet på.

Redo och Redo light

För att din bostadsförsäljning ska bli så bra som möjligt är det alltid bra att vara väl förberedd och därför har Skandiamäklarna tagit fram två koncept som heter Redo och Redo light. Redo passar dig som snart ska sälja din bostad men inte är redo att starta visningar och budgivningen riktigt ännu. Tillsammans med din mäklare på Skandiamäklarna gör alla förberedelser så att försäljningen snabbt och smidigt kan komma igång den dag du önskar och under tiden marknadsförs bostaden på mäklarfirmans olika kanaler under ”Redo” eller ”Kommande försäljningar”. Väljer du istället Skandiamäklarnas tjänst Redo light träffar du också en av firmans mäklare för att diskutera en försäljning och värdeuppskatta bostaden men bostaden kommer inte att marknadsföras utåt förrän du som säljare önskar detta.

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla SkandiaMäklarnas kontor