MäklarOfferter

SkandiaMäklarna

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra SkandiaMäklarnas samtliga 308 mäklare och 70 kontor.

SkandiaMäklarna
BetygStjärna4,9/5
Kontor70
Mäklare308

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till SkandiaMäklarna, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på SkandiaMäklarna samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

SkandiaMäklarna - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var SkandiaMäklarnas samtliga kontor ligger.

Om SkandiaMäklarna

SkandiaMäklarna är den 6:e största mäklarkedjan i Sverige med rötter som sträcker sig tillbaka till 1980-talet. Företaget startade sin verksamhet 1980 med ett kontor i Stockholm. Från den blygsamma början har företaget expanderat kraftigt och består idag av 70 kontor med 309 mäklare fördelade runt om i landet. År 1992 övergick SkandiaMäklarna till en franchise-modell, vilket innebär att varje kontor ägs och drivs självständigt men opererar under SkandiaMäklarnas varumärke med tillgång till företagets samlade resurser och verktyg.

SkandiaMäklarna har en betydande marknadsandel på den svenska fastighetsmarknaden. Mäklarkedjan förmedlar olika typer av fastigheter, inklusive men inte begränsat till privata bostäder som villor, fritidshus, bostadsrätter samt kommersiella fastigheter, gårdar och lantbruk.

Utöver sin närvaro i Sverige har SkandiaMäklarna även etablerat sig på den internationella arenan med mäklarkontor i Spanien och Portugal. Denna geografiska diversifiering understryker företagets ambition att vara en aktör med både lokal expertis och internationell räckvidd, och de strävar efter att erbjuda tjänster av högsta kvalitet till sina kunder oavsett var de är baserade.

SkandiaMäklarnas tjänster

SkandiaMäklarnas tjänster innefattar en rad olika alternativ som syftar till att underlätta både köp och försäljning av bostäder. En av dessa tjänster är deras bevakningsservice, där köpare kan registrera sig för att bli kontaktade när deras drömbostad finns till salu. Köpare anger sina önskemål gällande område och boendeform och får sedan meddelande från en mäklare när ett objekt som matchar kriterierna finns tillgängligt för visning och försäljning.

SkandiaMäklarna erbjuder även kostnadsfri värdering, en service som låter bostadsinnehavare ta reda på vad deras bostad är värd utan något vidare åtagande. Dessutom finns Värdebevakaren, en automatiserad tjänst som låter bostadsinnehavare hålla koll på sin bostads prisutveckling över tid, något som ger en god överblick av marknadsutvecklingen.

För att skydda både köpare och säljare i en bostadsaffär erbjuder SkandiaMäklarna även försäkringar mot dolda fel, vilket ger en tryggare affär för båda parter. Det finns två nivåer av denna försäkring: Besiktigad & Försäkrad PREMIUM samt Försäkrad SAFE, som kan användas oavsett vilket besiktningsföretag du väljer.

För att öka värdet på bostäder inför försäljningar erbjuder SkandiaMäklarna också samarbete med homestylingföretag, specialiserade på att dekorera och inreda bostäder inför visning och försäljning. Denna tjänst syftar till att visa säljarens bostad från dess bästa sida, med rätt belysning och inredning som framhäver bostadens styrkor.

SkandiaMäklarna erbjuder även energideklarationer, ett krav för alla som ska sälja villor och radhus enligt ett EG-direktiv från 2002.

Redo och Redo Light

För att bostadsförsäljningen ska bli så bra som möjligt är det alltid bra att vara väl förberedd. Därför har SkandiaMäklarna tagit fram två koncept som heter Redo och Redo Light.

Konceptet Redo passar säljare som snart ska sälja sin bostad men inte är redo att starta visningar och budgivningen riktigt än. Tillsammans med mäklaren på SkandiaMäklarna gör man alla förberedelser så att försäljningen snabbt och smidigt kan komma igång den dag det är dags att sälja. Under tiden marknadsförs bostaden i SkandiaMäklarnas olika kanaler under ”Redo” eller ”Kommande försäljningar”.

Med Redo Light träffar man också en av firmans mäklare för att värdera bostaden och diskutera en försäljning. Dock kommer bostaden inte att marknadsföras utåt förrän säljaren önskar detta.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare