Magnusson Fastighetsmäkleri

Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Magnusson Fastighetsmäkleri

Magnusson Fastighetsmäkleri

Huvudkontor Magnusson Mäkleri AB 4,7 av 5 i betyg Orgnummer: 556769-0317

Besöksadress: Vendevägen 12 Postadress: 182 69 Djursholm

Magnusson Fastighetsmäkleri är den 18:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 28 mäklare fördelat på 6 mäklarkontor.

Magnusson Fastighetsmäkleri

2008 startade fyra mäklare tillsammans upp mäklarbyrån Magnusson Fastighetsmäkleri. Med duktiga fastighetsmäklare, ett stort engagemang och mycket hårt arbete samt en stark vilja att göra riktigt bra affärer har mäklarbyrån utvecklats och vuxit och idag har Magnusson Fastighetsmäkleri mäklarkontor i Stockholm, Täby, Danderyd, Norrtälje och Linköping. Mäklarfirman förmedlar bostadsrätter och villor men även nyproduktioner och via partnerföretaget Rosengren har de även etablerat sig på den kommersiella marknaden. Målet för Magnusson Fastighetsmäkleri har inte varit att skapa den största mäklarfirman utan att få nöjda och återkommande kunder. Kunderna är i centrum och Magnusson Fastighetsmäkleris mäklare arbetar hela tiden för att vara tillgängliga och erbjuda sina kunder ett stort engagemang och en bred kompetens. Mäklarfirmans ledord är kort och gott: Till stor hjälp.

Säljprocessen hos Magnusson Fastighetsmäkleri

Att sälja och köpa en fastighet eller en bostadsrätt är en av livets största affärer och därför är det viktigt att både säljare och köpare känner stort förtroende för mäklaren. Alla mäklare på Magnusson Fastighetsmäkleri försöker på bästa sätt att bygga upp en välkomnande och förtroendeingivande atmosfär där säljare och köpare känner sig trygga och där det finns utrymme att ställa frågor under hela säljprocessen, från värderingen till dagen för tillträdet när de nya ägarna får nycklarna till sin nya bostad.

Fri värdering till skrivet kontrakt

Vid första mötet görs en fri värdering av bostaden och tillsammans med säljaren lägger mäklaren från Magnusson Fastighetsmäkleri upp en försäljningsplan. De små detaljerna är viktiga och kan vara avgörande för om affären blir lyckad eller inte. Inget lämnas åt slumpen. Mäklaren tar reda på så mycket fakta det går om bostaden för att sedan i nästa fas, visningsfasen, kunna ge rätt information till spekulanterna.

Men innan det är dags för visningen eller visningarna tas kreativa och professionella bilder av bostaden. Mäklaren kan även ge tips och råd hur bostaden bäst kan stylas för att bilderna ska bli så bra som möjligt. Bilderna är väldigt viktiga för den presentation som sätts ihop och som bostaden marknadsförs med. Objektsbeskrivningen ska vara säljande, informativ och locka spekulanter till visningen. Genom att väcka nyfikenhet och uppmärksamhet blir fler spekulanter intresserade och fler vill komma på visningen. Marknadsföringen görs via Magnusson Fastighetsmäkleris kundregister, på olika webbsidor, i sociala medier och i dagspressen.

Vid visningen eller visningarna svarar mäklaren på spekulanternas frågor och efter visningen/visningarna tar mäklaren kontakt med alla spekulanter som visat intresse för bostaden för att driva på uppföljningen och få igång budgivningen. Budgivningen är en spännande fas och självklart håller mäklaren säljaren hela tiden uppdaterad om vilka bud som kommer in. När säljare och köpa kommit överens om en köpeskilling är det dags att underteckna köpekontraktet. Det sker normalt ungefär två veckor efter visningen. Tillträdet brukar vanligtvis ske efter cirka tre månader men detta kan variera från försäljning till försäljning. Med noggranna förberedelser, ett professionellt bemötande och an aktiv försäljningsprocess genomför Magnusson Fastighetsmäkleri många lyckade försäljningar varje år.

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla Magnusson Fastighetsmäkleris kontor