MäklarOfferter

Magnusson Fastighetsmäkleri

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Magnusson Fastighetsmäkleris samtliga 26 mäklare och 5 kontor.

Magnusson Fastighetsmäkleri
BetygStjärna4,6/5
Kontor5
Mäklare26

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Magnusson Fastighetsmäkleri, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Magnusson Fastighetsmäkleri samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Magnusson Fastighetsmäkleri - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Magnusson Fastighetsmäkleris samtliga kontor ligger.

Om Magnusson Fastighetsmäkleri

Magnusson Mäkleri, som grundades under hösten 2008 mitt i en global finanskris, har vuxit till att bli en ledande aktör inom fastighetsbranschen i Stockholm. Med ursprungligen fyra erfarna mäklare, har företaget utvecklats med fokus på kompetens, engagemang och personlighet. Idag har de 26 mäklare spridda över 5 kontor, och är specialiserade på försäljning av lägenheter, villor och sjöställen. De är också en av de största nyproduktionsmäklarna i Stockholm och har expanderat till den kommersiella marknaden via sitt partnerföretag Rosengren.

Målet för Magnusson Fastighetsmäkleri har inte varit att skapa den största mäklarfirman utan att få nöjda och återkommande kunder. Kunderna är i centrum och Magnusson Fastighetsmäkleris mäklare arbetar hela tiden för att vara tillgängliga och erbjuda sina kunder ett stort engagemang och en bred kompetens. Mäklarfirmans ledord är kort och gott: Till stor hjälp.

En unik tjänst som erbjuds av Magnusson Mäkleri är deras underhandförsäljning. Detta innebär en diskret försäljningsprocess där objekten inte annonseras offentligt, utan istället erbjuds direkt till ett noggrant utvalt kundregister. Detta tillvägagångssätt är särskilt attraktivt för säljare som söker en diskret försäljning och exponering mot en köpstark målgrupp.

Kontoren i Stockholmsområdet

Magnusson Mäkleri i Danderyd är ett engagerat team av fastighetsmäklare som specialiserar sig på att förmedla välbelägna villor och eftertraktade lägenheter i hela Danderyds kommun, inklusive områden som Stocksund, Djursholm, Kevinge och Sätra Äng. De har en gedigen erfarenhet samt lokal expertis, vilket gör dem till ett utmärkt val för att sälja, köpa eller värdera ett hem i området. Deras arbete präglas av stor uppmärksamhet på kundens personliga förutsättningar och önskemål.

Magnusson Mäkleri i Norrtälje hjälper kunder med att sälja, köpa eller värdera bostäder i Norrtäljeområdet. De förmedlar allt från lägenheter i centrala Norrtälje till villor och fritidshus i kommunens skärgårdsområden.

Magnusson Mäkleri i Täby, beläget i Näsby Park, fokuserar på att förmedla villor, bostadsrätter och fritidshus i hela Norrort, men särskilt i Täby. 

Magnusson Mäkleri Linköping

Magnusson Mäkleri i Linköping är specialiserade på att hjälpa kunder att sälja, köpa eller värdera bostäder i Östergötland och närliggande områden.

Sälja bostad? Hitta & jämför mäklare
Hitta mäklareSälja bostad? Hitta & jämför mäklare

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare. Vi hjälper dig att kostnadsfritt jämföra och hitta den bästa mäklaren för din bostadsförsäljning.

Jämför mäklarePil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare