MäklarOfferter

MOHV

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra MOHVs samtliga 72 mäklare och 21 kontor.

MOHV
BetygStjärna4,9/5
Kontor21
Mäklare72

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till MOHV, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på MOHV samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

MOHV - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var MOHVs samtliga kontor ligger.

Om MOHV

MOHV är en modern och expansiv mäklarbyrå som grundades 2012. Huvudkontoret ligger i Stockholm, men 21 lokala mäklarkontor finns utspridda över hela landet där totalt 72 fastighetsmäklare jobbar. MOHV:s mål är att vara en mäklarfirma som sticker ut och kan vara ett alternativ till de mer traditionella mäklarkedjorna. Att mäklarfirman arbetar med att ständigt utvecklas och förbättras märks på flera sätt. Bara företagsnamnet som kommer från engelskan ord för att flytta och som har fått en udda stavning förmedlar att detta är en mäklarfirma som vill hänga med. Även deras lila profilfärg för varumärket sticker ut och syns och de arbetar hela tiden för att anpassa deras tjänst efter den hela tiden föränderliga marknaden. På MOHV arbetar engagerade och kompetenta mäklare som förmedlar många lyckade bostadsförsäljningar varje år.

MOHV:s mäklartjänster - för en framgångsrik bostadsförsäljning

MOHV:s engagemang för att ständigt utvecklas och förbättras återspeglas i deras unika tillvägagångssätt för bostadsförsäljning. Genom att erbjuda skräddarsydda mäklartjänster baserade på individuella behov och förväntningar, skapar MOHV långvariga relationer med sina kunder, positionerande sig som en långsiktig bopartner.

Med ett starkt fokus på kvalitativ kundservice, använder MOHV ett effektivt spekulantregister för att aktivt förmedla intressenter över hela sitt nätverk. Deras lokala expertis säkerställer att de känner till vad köparna i olika områden efterfrågar, och deras professionella presentation av hem skapar ett intresseväckande och övertygande beslutsunderlag för potentiella köpare.

MOHV:s team föreslår kreativa marknadsföringsstrategier och erbjuder professionell fotografering och styling, vilket förhöjer attraktionskraften av de bostäder de förmedlar.

MOHV erbjuder även kostnadsfria bostadsvärderingar för de som funderar på att sälja eller är nyfikna på vad deras bostad är värd. Detta ger potentiella säljare en möjlighet att utan förpliktelser få en uppfattning om värdet på sin bostad och hur MOHV kan assistera i försäljningsprocessen​​.

Försäljning via MOHV

Alla bostadsförsäljningar ser olika ut och anpassas efter säljarens behov och önskemål och den tilltänkta målgruppen. Säljaren kan välja mellan flera olika mäklartjänster hos MOHV med olika typer av marknadsföring. Väljer säljaren en smalare tjänst kommer också MOHV att ta ett lägre arvode och vid en större investering med en bredare exponering blir arvodet högre. Det gäller att hitta rätt köpare till rätt bostad och med hjälp av en mäklare från MOHV planeras en marknadsföringsstrategi för att hitta relevanta kanaler för marknadsföring just den bostaden. I första hand använder MOHV olika digitala kanaler som sociala medier, hemnet.se m.fl. men självklart kan även marknadsföringen skötas mer traditionellt, via till exempel annonser i dagspressen, när bedömningen görs att det är aktuellt. Din mäklare på MOHV kommer att guida dig genom hela försäljningsprocessen och rekommendera vilka försäljningsstrategier som passar bäst för bostaden. Alla mäklare på MOHV arbetar tätt tillsammans och därför är deras gemensamma kontaktnät även en viktig kanal för att hitta och bearbeta intresserade spekulanter.

Sälja bostad? Hitta & jämför mäklare
Hitta mäklareSälja bostad? Hitta & jämför mäklare

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare. Vi hjälper dig att kostnadsfritt jämföra och hitta den bästa mäklaren för din bostadsförsäljning.

Jämför mäklarePil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare