MOHV

Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

MOHV

MOHV

Huvudkontor MOHV Sverige AB 4,9 av 5 i betyg Orgnummer: 556895-5107

Besöksadress: Sveavägen 141 Postadress: 113 46 Stockholm

Telefon: 08-99 29 29 E-post: info@mohv.se

MOHV är den 11:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 116 mäklare fördelat på 30 mäklarkontor.

Om MOHV

MOHV är en modern och expansiv mäklarbyrå som grundades 2012. Huvudkontoret ligger i Stockholm, men 30 lokala mäklarkontor finns utspridda över hela landet där totalt 116 fastighetsmäklare jobbar. MOHV:s mål är att vara en mäklarfirma som sticker ut och kan vara ett alternativ till de mer traditionella mäklarkedjorna. Att mäklarfirman arbetar med att ständigt utvecklas och förbättras märks på flera sätt. Bara företagsnamnet som kommer från engelskan ord för att flytta och som har fått en udda stavning förmedlar att detta är en mäklarfirma som vill hänga med. Även deras lila profilfärg för varumärket sticker ut och syns och de arbetar hela tiden för att anpassa deras tjänst efter den hela tiden föränderliga marknaden. På MOHV arbetar engagerade och kompetenta mäklare som förmedlar många lyckade bostadsförsäljningar varje år.

Kostnadsfri värdering

Är du på väg att sälja din bostad eller funderar du på om det kan vara ett bra läge att sälja just nu är du alltid välkommen att kontakta en fastighetsmäklare på MOHV för en kostnadsfri värdering. Efter den muntliga värderingen får du en offert från MOHV om du vill gå vidare och anlita företaget. Du förbinder dig dock inte till något genom värderingen.

Försäljning via smarta kanaler

Alla bostadsförsäljningar ser olika ut och anpassas efter säljarens behov och önskemål och den tilltänkta målgruppen. Säljaren kan välja mellan flera olika mäklartjänster hos MOHV med olika typer av marknadsföring. Väljer säljaren en smalare tjänst kommer också MOHV att ta ett lägre arvode och vid en större investering med en bredare exponering blir arvodet högre. Det gäller att hitta rätt köpare till rätt bostad och med hjälp av en mäklare från MOHV planeras en marknadsföringsstrategi för att hitta relevanta kanaler för marknadsföring just den bostaden. I första hand använder MOHV olika digitala kanaler som sociala medier, hemnet.se, blocket.se och bovision.se men självklart kan även marknadsföringen skötas mer traditionellt, via till exempel annonser i dagspressen, när bedömningen görs att det är aktuellt. Din mäklare på MOHV kommer att guida dig genom hela försäljningsprocessen och rekommendera vilka försäljningsstrategier som passar bäst för bostaden. Alla mäklare på MOHV arbetar tätt tillsammans och därför är deras gemensamma kontaktnät även en viktig kanal för att hitta och bearbeta intresserade spekulanter.

Hem till hundägare

MOHV har en speciell märkning, en VOHV-märkning, så att du som köpare snabbt och enkelt ska kunna hitta hem som passar både dig och din fyrbenta kompis. Märkningen sätts alltså på hem, både lägenheter och villor, som är lite extra hundvänliga. Det är den enskilde mäklare som bedömer om hemmet och omgivningarna lämpar sig extra väl för hundägare och mäklaren tittar då på till exempel bostadens utformning och planlösning, närområdet med grönområden och promenadstråk och om det finns rastgårdar och hunddagis i närheten. Med denna märkning vill MOHV göra det extra enkelt för hundägare att hitta sitt nästa drömboende.

 

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla MOHVs kontor