MäklarOfferter
MOHV
BetygStjärna4,9/5
Kontor24
Mäklare83

MOHV Sverige AB

MOHV är den 12:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 83 mäklare fördelat på 24 mäklarkontor.

Begär offertPil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Mäklarkedjans samtliga kontor (24)

MOHVs samtliga kontor med kontaktuppgifter, adresser och öppettider.

KronaToppmäklare jobbar här
MOHV Lund
Stjärna4,9/5
MOHV LundKarl XI Gatan 1, 222 20 LundBrev lund@mohv.seTelefon 077 - 533 30 70
KronaToppmäklare jobbar här
MOHV Luleå
Stjärna4,9/5
MOHV LuleåStorgatan 50 D, 972 31 LuleåBrev lulea@mohv.seTelefon 775 - 33 30 70
MOHV Stockholm
Stjärna5/5
MOHV StockholmSwedenborgsgatan 2, 118 48 StockholmBrev info@mohv.seTelefon 08 - 99 29 29
MOHV Malmö & Svedala
Stjärna4,8/5
MOHV Malmö & SvedalaRegementsgatan 17, 217 53 MalmöBrev yessica.thornsater@mohv.seTelefon 076 - 645 57 17
MOHV Helsingborg
Stjärna4,5/5
MOHV HelsingborgDrottninggatan 20-22, 252 21 HelsingborgBrev helsingborg@mohv.seTelefon 042 - 400 90 20
MOHV Halmstad
Stjärna5/5
MOHV HalmstadNorra vägen 11, 302 31 HalmstadBrev halmstad@mohv.seTelefon 077 - 533 30 70
MOHV Uppsala
Stjärna5/5
MOHV UppsalaKungsängsesplanaden 18, 753 18 UppsalaBrev uppsala@mohv.seTelefon 077 - 533 30 70
MOHV Bromma
Stjärna5/5
MOHV BrommaArkitektvägen 2, 168 30 BrommaBrev bromma@mohv.seTelefon 08 - 99 29 29
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16900+ omdömen

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var MOHVs samtliga kontor ligger.

Om MOHV

MOHV är en modern och expansiv mäklarbyrå som grundades 2012. Huvudkontoret ligger i Stockholm, men 24 lokala mäklarkontor finns utspridda över hela landet där totalt 83 fastighetsmäklare jobbar. MOHV:s mål är att vara en mäklarfirma som sticker ut och kan vara ett alternativ till de mer traditionella mäklarkedjorna. Att mäklarfirman arbetar med att ständigt utvecklas och förbättras märks på flera sätt. Bara företagsnamnet som kommer från engelskan ord för att flytta och som har fått en udda stavning förmedlar att detta är en mäklarfirma som vill hänga med. Även deras lila profilfärg för varumärket sticker ut och syns och de arbetar hela tiden för att anpassa deras tjänst efter den hela tiden föränderliga marknaden. På MOHV arbetar engagerade och kompetenta mäklare som förmedlar många lyckade bostadsförsäljningar varje år.

MOHV:s mäklartjänster - för en framgångsrik bostadsförsäljning

MOHV:s engagemang för att ständigt utvecklas och förbättras återspeglas i deras unika tillvägagångssätt för bostadsförsäljning. Genom att erbjuda skräddarsydda mäklartjänster baserade på individuella behov och förväntningar, skapar MOHV långvariga relationer med sina kunder, positionerande sig som en långsiktig bopartner.

Med ett starkt fokus på kvalitativ kundservice, använder MOHV ett effektivt spekulantregister för att aktivt förmedla intressenter över hela sitt nätverk. Deras lokala expertis säkerställer att de känner till vad köparna i olika områden efterfrågar, och deras professionella presentation av hem skapar ett intresseväckande och övertygande beslutsunderlag för potentiella köpare.

MOHV:s team föreslår kreativa marknadsföringsstrategier och erbjuder professionell fotografering och styling, vilket förhöjer attraktionskraften av de bostäder de förmedlar.

MOHV erbjuder även kostnadsfria bostadsvärderingar för de som funderar på att sälja eller är nyfikna på vad deras bostad är värd. Detta ger potentiella säljare en möjlighet att utan förpliktelser få en uppfattning om värdet på sin bostad och hur MOHV kan assistera i försäljningsprocessen​​.

Försäljning via MOHV

Alla bostadsförsäljningar ser olika ut och anpassas efter säljarens behov och önskemål och den tilltänkta målgruppen. Säljaren kan välja mellan flera olika mäklartjänster hos MOHV med olika typer av marknadsföring. Väljer säljaren en smalare tjänst kommer också MOHV att ta ett lägre arvode och vid en större investering med en bredare exponering blir arvodet högre. Det gäller att hitta rätt köpare till rätt bostad och med hjälp av en mäklare från MOHV planeras en marknadsföringsstrategi för att hitta relevanta kanaler för marknadsföring just den bostaden. I första hand använder MOHV olika digitala kanaler som sociala medier, hemnet.se m.fl. men självklart kan även marknadsföringen skötas mer traditionellt, via till exempel annonser i dagspressen, när bedömningen görs att det är aktuellt. Din mäklare på MOHV kommer att guida dig genom hela försäljningsprocessen och rekommendera vilka försäljningsstrategier som passar bäst för bostaden. Alla mäklare på MOHV arbetar tätt tillsammans och därför är deras gemensamma kontaktnät även en viktig kanal för att hitta och bearbeta intresserade spekulanter.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil