MäklarOfferter

Historiska Hem

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Historiska Hems samtliga 23 mäklare och 2 kontor.

Historiska Hem
BetygStjärna4,9/5
Kontor2
Mäklare23

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Historiska Hem, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Historiska Hem samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Historiska Hem - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Historiska Hems samtliga kontor ligger.

Om Historiska Hem

Historiska Hem grundades 2005 och är en mäklarbyrå som förmedlar äldre bostäder. På ett kreativt och innovativt sätt hjälper de kunder att köpa och sälja bostäder byggda 1970 eller tidigare. Historiska Hem har två mäklarkontor i Stockholm, ett på Storgatan och ett på Folkungagatan, men kan även hjälpa till att förmedla intressanta bostäder i hela landet. Alla fastighetsmäklare som arbetar på Historiska Hem har kunskap om arkitektur och bebyggelsehistoria och därför har mäklarfirman blivit populär att anlita vid försäljning av äldre fastigheter. Ambitionen är att förmedla hem med historiska värden på ett intresseväckande och professionellt sätt.

Hus med en historia

Enkelt uttryck kan man säga att Historiska Hem säljer hus med en historia. De förmedlar handplockade hus och lägenheter, både totalrenoverade bostäder och bostäder som stått obebodda under en period, och arbetar med allt från små ettor i innerstaden till pampiga våningar och stora gods och gårdar på landet. När du säljer ditt hus eller din lägenhet via Historiska Hem får du alltid tillgång till engagerade mäklare som brinner för äldre fastigheter men även till inredare och fotografer som ser till att bostaden presenteras på bästa sätt för att skapa stort intresse runt den. I konceptet ingår även en bebyggelseantikvarie som forskar om bostaden och lyfter fram den historien som finns runt fastigheten och det som är unikt med den. Historiska Hem har också egna skribenter som formulerar texter både till de snygga och genomarbetade prospekten som produceras inför varje försäljning och till den digitala marknadsföringen.

Försäljning av äldre hem

Att arbeta med äldre hem har varit ett medveten val för Historiska Hem och med stor kunskap och engagemang förmedlas dessa bostäder till nya köpare. Äger du idag ett hem byggt tidigare än 1970 är du varmt välkommen att kontakta Historiska Hem. Det första som händer då är att du träffar en mäklare för en konsultation och att en handlingsplan läggs fram för hur bostaden bäst ska förmedlas till en ny köpare. Med hjälp av en inredare, en fotograf och en skribent marknadsförs hemmet med en egen kampanj i Historiska Hems alla kanaler. Allt material håller en mycket hög kvalitet. Det blir som ett historiskt nedslag, en berättelse, om hemmet som blir ett avslut för säljaren och en spännande början för köparen. Det gedigna arbete som denna mäklarfirma lägger ner på varje enskilt objekt ger resultat i stor spridning och intresse men även i fina slutpriser. Bostaden blir nämligen inte bara en i mängden av alla bostäder som säljs, utan lyfts fram med sin egen historia. Vilka är de människor som bott i huset, vad kan olika renoveringar berätta och finns det historiska värden viktiga och intressanta att lyfta fram? Historiska Hem arbetssätt att presentera hem gör skillnad för både kundnöjdheten och slutpriset.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare