Historiska Hem

Historiska Hem

4,8 av 5 i betyg
Historiska Hem

VÅR FILOSOFI
Genom stort engagemang och gedigen kunskap inom arkitektur, bebyggelsehistoria och marknadsföring har Historiska Hem blivit en omtyckt aktör på marknaden.
Vår historia startade i slutet av 2015 då Mattias Lantto och Katarina Ljung för första gången möttes över en kopp kaffe. Båda hade mångårig erfarenhet av framgångsrikt mäkleri – Mattias, som byggt upp en marknadsledande mäklarbyrå i Göteborg, och Katarina, med karriär inom Stockholmsmäkleriet. De ville nu utveckla tjänsten till en ny nivå. Ur den gemensamma kärleken till Stockholms vackra, äldre bebyggelse föddes Historiska Hem.

Vi har snabbt vuxit till ett stort team av kompetenta och drivna mäklare och kreatörer som tillsammans arbetar för det vi brinner för. Vi har alla ett genuint intresse och stort hjärta för det vi gör, och vi gör det på ett sätt som går utanför det traditionella.

Historiska Hem
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Konstantin Dallas mäklare
Konstantin Dallas

Jag vill att du som säljare ska bli såpass nöjd att om du ska sälja en bostad igen så är jag ditt självklara val.

Mäklare Konstantin Dallas
Oliver Källenfors mäklare
Oliver Källenfors

Med min breda erfarenhet och målmedvetenhet tar jag mig an varje uppdrag som om det vore mitt egna! Jag brinner för affärer och med säljaren i fokus så är målet att alltid lämna säljare och köpare mer än nöjda.

Mäklare Oliver Källenfors
Mäklarbild saknas
Caroline Klasson

Caroline Klasson är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Caroline Klasson
Mäklarbild saknas
Henriette Gerson

Henriette Gerson är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Henriette Gerson
Mäklarbild saknas
Sarah Gesarf

Sarah Gesarf är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Botkyrka, Hammarby Sjöstad, Haninge, Hjorthagen, Huddinge, Järfälla, Kista, Lidingö, Liljeholmen, Nacka, Nockebyhov, Norrmalm, Solna, Sundbyberg, Tyresö, Täby, Värmdö, Årsta, Älvsjö och Österåker.

Mäklare Sarah Gesarf
Mäklarbild saknas
Björn Schumacher

Björn Schumacher är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Björn Schumacher
Mäklarbild saknas
Markus Elias

Markus Elias är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba, Uttran och Nacka.

Mäklare Markus Elias
Mäklarbild saknas
Katarina Ljung

Katarina Ljung är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Katarina Ljung
Mäklarbild saknas
Adam Smith

Adam Smith är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, radhus i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Adam Smith
Mäklarbild saknas
Erica Lamberg

Erica Lamberg är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Erica Lamberg
Mäklarbild saknas
Hanna Tairi

Hanna Tairi är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Hanna Tairi
Mäklarbild saknas
Alexander Lövgren

Alexander Lövgren är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter i Björkhagen, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Gamla Enskede, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Hammarby Sjöstad, Hammarbyhöjden, Kärrtorp, Svedmyra, Tallkrogen och Årsta.

Mäklare Alexander Lövgren
Mäklarbild saknas
Marie Holmerson

Marie Holmerson är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Marie Holmerson
Mäklarbild saknas
Charlotte Pellas

Charlotte Pellas är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, tomter, villor i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Charlotte Pellas
Mäklarbild saknas
Josefin Widman

Josefin Widman är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg och Stadshagen.

Mäklare Josefin Widman
Mäklarbild saknas
Mattias Öhman

Mattias Öhman är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, radhus i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Mattias Öhman

Historiska Hem
Katarina Bangata 48
116 39 Stockholm

info@historiskahem.se

08-23 20 10

www.historiskahem.se

Är du kontorschef på Historiska Hem?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis