Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Historiska Hem

Historiska Hem

4,9 av 5 i betyg
Historiska Hem

VÅR FILOSOFI
Genom stort engagemang och gedigen kunskap inom arkitektur, bebyggelsehistoria och marknadsföring har Historiska Hem blivit en omtyckt aktör på marknaden.
Vår historia startade i slutet av 2015 då Mattias Lantto och Katarina Ljung för första gången möttes över en kopp kaffe. Båda hade mångårig erfarenhet av framgångsrikt mäkleri – Mattias, som byggt upp en marknadsledande mäklarbyrå i Göteborg, och Katarina, med karriär inom Stockholmsmäkleriet. De ville nu utveckla tjänsten till en ny nivå. Ur den gemensamma kärleken till Stockholms vackra, äldre bebyggelse föddes Historiska Hem.

Vi har snabbt vuxit till ett stort team av kompetenta och drivna mäklare och kreatörer som tillsammans arbetar för det vi brinner för. Vi har alla ett genuint intresse och stort hjärta för det vi gör, och vi gör det på ett sätt som går utanför det traditionella.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Historiska Hem
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Caroline Klasson

Caroline Klasson är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Caroline Klasson
Konstantin Dallas mäklare
Konstantin Dallas

Jag vill att du som säljare ska bli såpass nöjd att om du ska sälja en bostad igen så är jag ditt självklara val.

Mäklare Konstantin Dallas
Oliver Källenfors mäklare
Oliver Källenfors

Med min breda erfarenhet och målmedvetenhet tar jag mig an varje uppdrag som om det vore mitt egna! Jag brinner för affärer och med säljaren i fokus så är målet att alltid lämna säljare och köpare mer än nöjda.

Mäklare Oliver Källenfors
Valerie Petrova mäklare
Valerie Petrova

Mitt jobb är att sälja dyrt och se till att vi har det roligt på vägen! Jag har ett oslagbart kontaktnät och en försäljningsstrategi som sticker ut ur mängden. Jag tänker utanför boxen och jobbar med ett snyggt varumärke som attraherar de mest köpstarka kunderna. Jag har valt att arbeta med max 2 försäljningar i veckan för att alltid vara tillgänglig och ha ordentligt med tid för privatvisningar,...

Mäklare Valerie Petrova
Mäklarbild saknas
Henriette Gerson

Utmärkelsen Säljarfavorit sedan maj 2020. Prioriterar affärsmässigt kundfokus och hög tillgänglighet. Ett uttryck för detta är att veta marknadsvärdet ner till gatorna i varje kvarter och kombinera det med kunskapen om vad kunder värderar som viktigt. Jag är uppriktig och rak och kombinerar detta med ett genuint personligt engagemang som bland annat yttrar sig i hög tillgänglighet och nära...

Mäklare Henriette Gerson
Mäklarbild saknas
Sarah Gesarf

Sarah Gesarf är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Botkyrka, Hammarby Sjöstad, Haninge, Hjorthagen, Huddinge, Järfälla, Kista, Lidingö, Liljeholmen, Nacka, Nockebyhov, Norrmalm, Solna, Sundbyberg, Tyresö, Täby, Värmdö, Årsta, Älvsjö och Österåker.

Mäklare Sarah Gesarf
Mäklarbild saknas
Björn Schumacher

Björn Schumacher är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Björn Schumacher
Mäklarbild saknas
Erica Lamberg

Erica Lamberg är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Erica Lamberg
Mäklarbild saknas
Markus Elias

Markus Elias är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter i Botkyrka, Alby, Fittja, Grödinge, Hallunda, Norsborg, Tullinge, Tumba, Uttran och Nacka.

Mäklare Markus Elias
Mäklarbild saknas
Tobias Springfeldt

Tobias Springfeldt är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Akalla, Alvik, Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Beckomberga, Björkhagen, Blackeberg, Botkyrka, Bredäng, Bromma Kyrka, Bromsten, Bällsta, Danderyd, Djurgården, Ekerö, Eneby, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Essingen, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand,...

Mäklare Tobias Springfeldt
Mäklarbild saknas
Josefin Widman

Josefin Widman är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Essingen, Fredhäll, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg och Stadshagen.

Mäklare Josefin Widman
Mäklarbild saknas
Adam Smith

Adam Smith är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, radhus i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Adam Smith
Mäklarbild saknas
Hanna Tairi

Hanna Tairi är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Hanna Tairi
Mäklarbild saknas
Victor Mikkonen

Victor Mikkonen är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Victor Mikkonen
Mäklarbild saknas
Marie Holmerson

Marie Holmerson är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Marie Holmerson
Mäklarbild saknas
Katarina Ljung

Katarina Ljung är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Katarina Ljung
Mäklarbild saknas
Charlotte Pellas

Charlotte Pellas är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, tomter, villor i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Charlotte Pellas
Mäklarbild saknas
Mattias Öhman

Mattias Öhman är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, radhus i Gärdet, Hjorthagen, Kungsholmen, Norrmalm, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Mattias Öhman
Mäklarbild saknas
Sara Engberg

Sara Engberg är mäklare på Historiska Hem och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Salem och Rönninge.

Mäklare Sara Engberg

Historiska Hem
Katarina Bangata 48
116 39 Stockholm

info@historiskahem.se

08-23 20 10

Är du kontorschef på Historiska Hem?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.