Länsförsäkringar Fastighetsförmedling (Länsfast)

Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling (Länsfast)

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Huvudkontor Länsförsäkringar Fastighetsförmedling AB 4,8 av 5 i betyg Orgnummer: 556693-8865

Besöksadress: Tegeluddsvägen 11 Postadress: 106 50 Stockholm

Telefon: 010-219 54 00 E-post: info@lansfast.se

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är den 2:a största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 738 mäklare fördelat på 182 mäklarkontor.

Om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling (Länsfast)

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, som ibland kort benämns som Länsfast, är en stor och snabbt växande mäklarbyrå med 182 mäklarkontor och 738 mäklare runt om i Sverige. De förmedlar främst bostäder som villor, bostadsrätter och fritidshus men även till exempel lantbruksfastigheter. Den breda lokala förankringen är en av företagets grundbultar och säkert en viktig anledning till att de för sjätte året i rad har de nöjdaste kunderna i Sverige enligt Svenskt Kvalitetsindex 2021. Vision för mäklarfirman är: ”Trygga bostadsaffärer genom livet”. Mäklarfirman ingår i Länsförsäkringsgruppen som erbjuder sina kunder ett brett utbud inom försäkring, bank och fastighetsförmedling.

Före, under och efter en försäljning

Kontakta en mäklare på ditt lokala kontor för en kostnadsfri värdering av din bostad. Väljer du sedan att anlita Länsförsäkringar Fastighetsförmedling upprättas att förmedlingsuppdrag, ett kontrakt med alla viktiga detaljer som gäller för uppdraget. Nästa steg är att helt enkelt förbereda bostaden för marknadsföringen och detta görs med bland annat fotografering och en skriven bostadsannons. Det finns också en möjlighet för dig som säljare att göra en besiktning av bostaden som presumtiva köpare enkelt kan ta del av för att öka tryggheten i affären. Länsfast har tagit fram en tjänst som de kallar Länsdeklarerat Plus där både besiktning och försäkring mot dolda fel ingår. Inför fotograferingen och visningarna är det viktigt att förbereda bostaden för att kunna presentera den så bra som möjligt för intresserade köpare. Din mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling kan ge dig många värdefulla råd om vad du bör tänka på.

Under försäljningen arbetar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling med flera olika relevanta kanaler för att nå ut med bostaden till rätt målgrupp. Några exempel på dessa kanaler är sociala medier, lokal press och hemnet.se. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har även en egen matchningstjänst, som kallas Bostadssökaren, full av intresserade spekulanter som är redo att slå till när ett objekt som passar dem dyker upp på marknaden. Bostadens visning kan gå till på olika sätt, antigen som en öppen visning eller som en mindre visning för endast förbokade spekulanter. Efter visningen drar budgivningen igång. Här arbetar Länsfast efter noga utarbetade och genomlysta rutiner för att alla inblandade, både säljare och köpare, ska känna sig trygga. Din fastighetsmäklare lotsar dig sedan genom arbetet med kontraktsskrivningen. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är en mäklarfirma som också kan tillhandahålla banklån och försäkringar till den som köper en ny bostad.

När försäljningen är klar bestäms en tillträdesdag och nu är det dags för säljaren att planera själva flytten med packning och städning. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuder en enkel checklista för att underlätta detta arbete och även hjälp med bostadsdeklarationen.

Länsfasts olika smarta tjänster

Länsfast erbjuder ett antal tjänster som hjälper dig som ska sälja eller köpa en fastighet. Med Värdekollen, som är en kostnadsfri tjänst, kan du till exempel snabbt och enkelt följa värdeutvecklingen på din bostad. Försprång är en annan kostnadsfri tjänst som ser till att din bostad är redo för försäljning så att all dokumentation och fotografering är redo den dag du bestämmer dig för att sälja och Länsdeklarerat Plus är en trygghetsförsäljning som passar dig som ska sälja din bostad direkt och innehåller både besiktning och en försäkring mot dolda fel.

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings kontor