MäklarOfferter
Bjurfors
BetygStjärna4,9/5
Kontor78
Mäklare424

Bjurfors Sverige AB

Bjurfors är den 4:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 424 mäklare fördelat på 78 mäklarkontor.

Begär offertPil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Mäklarkedjans samtliga kontor (78)

Bjurforss samtliga kontor med kontaktuppgifter, adresser och öppettider.

KronaToppmäklare jobbar här
Bjurfors Huddinge, Älvsjö & Fruängen
Stjärna4,8/5
Bjurfors Huddinge, Älvsjö & FruängenSjödalsvägen 19A, 141 46 HuddingeBrev huddinge@bjurfors.seTelefon 08 - 711 33 00
KronaToppmäklare jobbar här
Bjurfors Västerås
Stjärna4,9/5
Bjurfors VästeråsKöpmangatan 3, 722 15 VästeråsBrev vasteras@bjurfors.seTelefon 021 - 440 75 30
KronaToppmäklare jobbar här
Bjurfors Uppsala
Stjärna4,9/5
Bjurfors UppsalaKungsgatan 28, 753 21 UppsalaBrev uppsala@bjurfors.seTelefon 018 - 24 01 50
KronaToppmäklare jobbar här
Bjurfors Linköping
Stjärna5/5
Bjurfors LinköpingSankt Larsgatan 24, 582 24 LinköpingBrev linkoping@bjurfors.seTelefon 013 - 560 33 20
KronaToppmäklare jobbar här
Bjurfors Strängnäs
Stjärna5/5
Bjurfors SträngnäsJärnvägsgatan 4 C, 645 31 SträngnäsBrev strangnas@bjurfors.seTelefon 070 - 262 92 38
Bjurfors Helsingborg City
Stjärna4,8/5
Bjurfors Helsingborg CityStortorget 14, 252 23 HelsingborgBrev helsingborg@bjurfors.seTelefon 042 - 611 41 00
Bjurfors Båstad
Stjärna5/5
Bjurfors BåstadKöpmansgatan 4, 269 35 BåstadBrev bastad@bjurfors.seTelefon 0431 - 47 40 20
Bjurfors Hammarby, Skarpnäck & Farsta
Stjärna4,7/5
Bjurfors Hammarby, Skarpnäck & FarstaMalmövägen 59, 121 53 JohanneshovBrev hammarby@bjurfors.seTelefon 08 - 520 261 70
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16900+ omdömen

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Bjurforss samtliga kontor ligger.

Om Bjurfors

Bjurfors har sedan starten år 1965 vuxit och utvecklats till Sveriges största privatägda fastighetsmäklare. Företaget har den lilla mäklarbyråns fördelar i kombination med den stora mäklarbyråns resurser och kan därför erbjuda en tjänst med hög kvalitet och personlig service. Bjurfors har mäklarkontor i alla större svenska städer, i attraktiva semesterområden samt i Spanien. Sammanlagt arbetar 78 mäklare på Bjurfors, som varje dag hjälper kunder med en lyckad bostadsförsäljning.

Ragnar Bjurfors startar en mäklarbyrå

I mitten av 1960-talet grundar Ragnar Bjurfors en mäklarfirma med visionen att utmana bostadsbranschen genom att tänka nytt och erbjuda sina kunder en bostadsförmedlare med stort personligt engagemang, hög professionalism och många attraktiva erbjudanden. Fortfarande idag märks detta på Bjurfors sätt att arbeta. Det är det lilla mäklarföretaget med personlig känsla som också har det stora företagets fördelar med starka resurser, lång och bred erfarenhet och kunskap. Idag ägs Bjurfors av Mats Ljung och Ola Lundqvist.

Visioner och mål

Målet för Bjurfors är att helt enkelt ha riktigt nöjda kunder och vägen dit är att erbjuda en mäklartjänst med lokala anpassningar för att hitta rätt köpare till rätt pris. Metoden är bland annat ett kundregister som är en kostnadsfri tjänst som hjälper människor att hitta sina drömboenden. Företaget arbetar också efter en speciell metod som de kallar Bjurforsmetoden. På första mötet får du som kund all information du behöver och en god sammanfattning av vilka tjänster som Bjurfors har att erbjuda. En värdering av bostadens görs sedan som ligger till grund för dess marknadsvärde. Bjurfors medarbetare vet att goda förberedelser ökar förutsättningarna för en riktigt lyckad bostadsförsäljning och därför kan du med fördel kontakta fastighetsmäklaren redan idag även om du inte har för avsikt att sälja din bostad inom en snar framtid. Genom att göra vissa förberedelser går det snabbare och enklare att genomföra en bostadsförsäljning den dag ditt drömboende dyker upp på marknaden. När det är dags för visning hjälper Bjurfors till att presentera bostaden på bästa sätt. De samarbetar både med duktiga fotografer och stylister och marknadsför bostaden i flera olika kanaler. Din mäklare från Bjurfors är med dig genom hela försäljningsprocessen fram till kontraktsskrivningen för att du ska kunna känna dig trygg och lugn. Arbetssättet är professionellt och transparant så att du ser allt som händer och är med i varje steg. Att alla mäklare som arbetar på Bjurfors är pålästa och alltid redo att svara på dina frågor och funderingar är en självklarhet för företaget.

Fastigheter i Sverige och utomlands

Bjurfors hjälper dig gärna till en lyckad bostadsförsäljning oavsett om du ska sälja en villa eller en bostadsrätt. Mäklarbyrån arbetar också med kommersiella fastigheter och kan även hjälpa till att omvandla hyresrätter till bostadsrätter. Genom sin tjänst Bjurfors Real Estate kan mäklarfirman även hjälpa dig som vill hitta en bostad i soliga Spanien och letar du efter en exceptionell bostad erbjuder Bjurfors en tjänst de kallar Bjurfors Beyond där många bostadsaffärer sker diskret utan att nå den publika marknaden.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil