MäklarOfferter

Svenska Mäklarhuset

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Svenska Mäklarhusets samtliga 112 mäklare och 30 kontor.

Svenska Mäklarhuset
BetygStjärna4,9/5
Kontor30
Mäklare112

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Svenska Mäklarhuset, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Svenska Mäklarhuset samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Svenska Mäklarhuset - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Svenska Mäklarhusets samtliga kontor ligger.

Om Svenska Mäklarhuset

Svenska Mäklarhuset, även känd som SMH, är den 10:e största mäklarkedjan i Sverige. Svenska Mäklarhusets mål är att vara en mäklarbyrå med riktigt nöjda kunder som vill rekommendera företaget vidare till nya kunder. För alla mäklare som arbetar på Svenska Mäklarhuset är det därför viktigt att både säljare och köpare känner sig nöjda. En försäljning av en bostad ska med andra ord vara en lyckad affär för alla inblandade. Svenska Mäklarhuset grundades 1990 av Lars Björkstrand och Niclas Spång med en uttalad vision om att skapa en nytänkande mäklarfirma som arbetar professionellt, med hög kvalitet och samtidigt alltid ha fötterna på jorden. Idag har Svenska Mäklarhuset 30 mäklarkontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Göteborg, Skåne, Halland, Spanien, Portugal, Cypern, Turkiet, Grekland, Kroatien och Thailand. Svenska Mäklarhuset är uppbyggt som ett franchisebolag med franchisetagare som alla arbetar självständigt men under samma varumärke. I koncernen ingår även Svensk Nyproduktion som arbetar med förmedling av nyproduktioner.

Svenska Mäklarhusets affärsfilosofi betonar vikten av "klara papper och raka besked". Detta innebär att alla inblandade i en bostadsaffär, både köpare och säljare, ska känna sig nöjda och ha kontinuerlig tillgång till relevant information. Svenska Mäklarhuset fokuserar även på utbildning och erfarenhetsutbyte, vilket säkerställer att deras mäklare kan erbjuda den bästa möjliga tjänsten till kunderna. Genom att ständigt testa nya metoder och justera befintliga, strävar de efter att kontinuerligt förbättra och implementera innovativa arbetssätt, tjänster och metoder​​.

Svenska Mäklarhusets erbjudande

Varje bostad behandlas unikt och Svenska Mäklarhuset använder sig av flera marknadsföringskanaler för att nå rätt köpare. De använder ett omfattande spekulantregister för att snabbt matcha säljares bostäder med potentiella köpare, vilket effektiviserar försäljningsprocessen​​.

Deras digitala marknadsföringsstrategi omfattar annonsering på sociala medier som Facebook och Instagram, samt på relevanta webbplatser, för att säkerställa maximal synlighet för bostäder​​. Dessutom är lokal marknadsföring en viktig del av deras strategi. Genom att utnyttja skyltfönster i deras bobutiker och annan lokal exponering kan de attrahera spekulanter från närområdet​​.

Svenska Mäklarhuset marknadsför också bostäder på alla större bostadssajter samt deras egen hemsida, för att säkerställa bred exponering​​. För att göra varje bostad minnesvärd, skapar de säljande bostadsbeskrivningar och annonserar både online och i tryckt form vid visningar​​.

De sätter stor vikt vid fotografering och anlitar professionella fotografer för att framhäva bostädernas bästa sidor, vilket är avgörande för att skapa intresse och uppnå högsta möjliga slutpris​​. Dessutom erbjuder Svenska Mäklarhuset rådgivning i homestyling, där mäklare ger tips om hur befintliga möbler bäst kan användas för att göra bostaden mer attraktiv. De erbjuder även tjänster av professionella inredare vid behov​​.

Svenska Mäklarhusets motto

Svenska Mäklarhusets varumärkeslöfte är grundat på mottot "Vi ger oss inte", vilket innebär en outtröttlig strävan efter att uppnå bästa möjliga resultat för sina kunder. Detta löfte gäller både för köpare och säljare och innefattar att hitta den perfekta köparen, verifiera all fakta om bostaden och säkerställa att bostadsbilder är av högsta kvalitet. Denna inställning hos deras mäklare garanterar att både kedjan och dess kunder alltid når sina mål​​.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare