MäklarOfferter

Widerlöv

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Widerlövs samtliga 63 mäklare och 7 kontor.

Widerlöv
BetygStjärna4,9/5
Kontor7
Mäklare63

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Widerlöv, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Widerlöv samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Widerlöv - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Widerlövs samtliga kontor ligger.

Om Widerlöv

Bröderna Stefan och Tomas Widerlöv grundade Widerlöv i början av 1990-talet med en önskan om att bryta gamla traditioner i fastighetsbranschen och starta en modern mäklarbyrå med ett attraktivt kunderbjudande, en snygg paketerad tjänst med hög servicenivå samt effektiva arbetsmetoder och försäljningsprocesser. Efter avslutad mäklarutbildning öppnade bröderna en mäklarfirma år 1995 i Gävle. Viljan att hela tiden utvecklas har varit central för Widerlöv. Som exempel på en denna framtidsanda kan nämnas att Widerlöv var den första mäklarbyrån med egen webbsida och de var också först i Sverige med att presentera budgivningar på fastigheter och bostadsrätter online. Widerlöv införde även tidigt flyttstädning i samband med försäljningsuppdragen. Efter några år utökades mäklarfirman med ytterligare delägare och fastighetsmäklare och Widerlöv har sedan dess växt i stadig takt med både nya mäklare och nya mäklarkontor. Widerlöv är en av Sveriges största privatägda fastighetsmäklare och har nu mäklarkontor i Uppsala, Stockholm och Västerås.

Ett driv för att underlätta och förbättra försäljningsprocessen

Genom åren har Widerlöv arbetat fram en mängd olika idéer och koncept för att göra sin tjänst så kundvänlig och effektiv som möjligt. Det viktigaste i en mäklarbyrå är naturligtvis duktiga och professionella mäklare som tillsammans med övrig personal som består av assistenter, marknadsförare, stylister och fotografer hjälper säljare och köparen genom hela försäljningsprocessen. Tillsammans skapar de chanser till riktigt goda försäljningsresultat och en miljö där både säljare och köpare känner sig trygga. Andra koncept som Widerlöv tagit fram med lyckat resultat är till exempel:

  • Säkra bud
  • Budgivning på nätet
  • Visningsgaranti
  • Stora visningsdagen
  • Accepterat pris

Tidigt erbjöd även Widerlöv sina kunder virtuella bostadsvisningar och idag erbjuder de även en tjänst som de kallar Flyttkoordinator där kunden kan få hjälp med praktiska saker runt flytten.

Att sälja en bostad med Widerlöv

Alla försäljningsobjekt marknadsförs på mäklarkontoren i skyltfönster och inne i lokalerna. Mäklarbyrån kan även ordna spektakulära säljstarter som väcker nyfikenhet hos blivande spekulanter. Dessa kan hållas antingen på mäklarkontoret eller direkt på plast vid bostaden eller fastigheten som ska säljas. Självklart finns också Widerlöv på alla traditionella marknadsföringskanaler som används av alla mäklarfirmor. Önskar säljaren inredningshjälp inför försäljningen erbjuder mäklarbyrån homestyling för att skapa attraktiva och inbjudande bostäder. I många fall kan detta påskynda försäljningstakten. Har du planer på att sälja din bostad kan du boka in en fri bostadsvärdering. Detta kan du också göra om du är intresserad av att veta vad din bostad är värd. Widerlöv värderar villor och bostadsrätter men även sommarstugor och andra fastigheter.

Widerlöv har också ett stort och aktivt webbaserat spekulantregister, en intressebank, som hjälper köpare att hitta bostäder snabbt och effektivt. Här kan kunderna få del av bostäder som inte kommit ut på den öppna marknaden och kunder kan även få bevakningsmeddelanden som matchar deras sökprofil. I intressebanken finns information om förhandsvisningar och mycket intressant bostadsstatistik.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare