MäklarOfferter

HusmanHagberg

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra HusmanHagbergs samtliga 309 mäklare och 90 kontor.

HusmanHagberg
BetygStjärna4,8/5
Kontor90
Mäklare309

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till HusmanHagberg, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på HusmanHagberg samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

HusmanHagberg - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var HusmanHagbergs samtliga kontor ligger.

Om HusmanHagberg

Husmanhagberg grundades 1997 av Lennart Hagberg och Mats Dahlström och är en privatägd fastighetsmäklarkedja med 90 mäklarkontor och 309 mäklare. Med sitt starka engagemang, sin långa och breda erfarenhet och professionella sätt att arbeta har mäklarfirman många nöjda kunder. Husmanhagberg förmedlar privata bostäder som till exempel villor och bostadsrätter men också fritidshus i svenska fjällen bland annat i Sälen och Åre, nyproduktioner samt kommersiella affärer som industri- och kontorsfastigheter och ombildningar av hyresrätter till bostadsrätter. Husmanhagberg förmedlar även hus och lägenheter i Spanien och har flera kontor, bland annat på Costa del sol och på Mallorca. 

En mäklarbyrå med många franchisetagare

Runt om i Sverige har Husmanhagberg franchisekontor som arbetar fristående men efter gemensamma mål. Fastighetsbyrån är medlem i Svenska Franchise Föreningen, en intresseorganisation för franchisegivare och franchisetagare. Visionen för företaget är att helt enkelt vara Sveriges bästa fastighetsmäklarkedja och för att nå dit arbetar medarbetarna efter värdeorden: äkta och passionerade vinnare. Husmanhagberg har också alltid varit innovativa och snabbt anammat ny teknik som till exempel inspirerande appar där säljare och köpare enkelt kan mötas. De var också tidiga med att erbjuda sina kunder homestyling före visningen. Många medarbetare på Husmanhagberg bor i samma område där de också arbetar vilket innebär att de har god lokalkännedom och enkelt kan svara på frågor om förskolor och skolor, allmänna kommunikationsmedel och vilka affärer, restauranger och bagerier som är bäst. Självklart är alla fastighetsmäklare också upplästa och kunniga när det kommer till viktig information om fastigheten såsom byggteknik, värme och renoveringar samt all den ekonomi och juridik som gäller i samband med bostadsförmedlingen.

Mäklarkontor nära dig

När du ska sälja din bostad eller fastighet tar du enkelt kontakt med det kontor som ligger nära dig och samarbetet inleds med ett första möte där din mäklare från Husmanhagberg går igenom hela försäljningsprocessen samt värderar fastigheten och funderar på vilken den primära målgruppen är. För att maximera affären görs sedan en noggrann research med bland annat faktainsamling om bostaden, fotografering och homestyling som mynnar ut i en bostadsbeskrivning som marknadsförs i flera olika kanaler. Efter visningarna börjar budgivningen och när säljare och köpare är överens om affären sker kontraktsskrivningen och själva överlämnandet av bostaden. Husmanhagberg hjälper också till med bostadsdeklarationen om kunden önskar.

Lyckade bostadsaffärer med nöjda kunder

Husmanhagbergs är en mäklarfirma där alla medarbetare strävar efter att göra ett så bra arbete som möjligt genom hela köp- och säljprocessen. För att mäta kundernas omdöme arbetar man med verktyget NKI, Nöjd Kund Index, som är ett välbeprövat och tillförlitligt instrument som används av flera olika branscher i många länder. Både säljaren och köparen får erbjudande om att svara på en anonym undersökning efter avslutat affär som sedan sammanställs. Denna regelbundna återkoppling ligger sedan till grund för mäklarfirmans vidare arbete och utveckling.

Sälja bostad? Hitta & jämför mäklare
Hitta mäklareSälja bostad? Hitta & jämför mäklare

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare. Vi hjälper dig att kostnadsfritt jämföra och hitta den bästa mäklaren för din bostadsförsäljning.

Jämför mäklarePil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare