HusmanHagberg

Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

HusmanHagberg

HusmanHagberg

Huvudkontor HusmanHagberg AB 4,8 av 5 i betyg Orgnummer: 556544-7579

Besöksadress: Jakobsbergsgatan 16 Postadress: 111 44 Stockholm

Telefon: 08-654 02 00 E-post: info@husmanhagberg.se

HusmanHagberg är den 7:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 285 mäklare fördelat på 91 mäklarkontor.

Om HusmanHagberg

Husmanhagberg grundades 1997 av Lennart Hagberg och Mats Dahlström och är en privatägd fastighetsmäklarkedja med 91 mäklarkontor och 285 mäklare. Med sitt starka engagemang, sin långa och breda erfarenhet och professionella sätt att arbeta har mäklarfirman många nöjda kunder. Husmanhagberg förmedlar privata bostäder som till exempel villor och bostadsrätter men också fritidshus i svenska fjällen bland annat i Sälen och Åre, nyproduktioner samt kommersiella affärer som industri- och kontorsfastigheter och ombildningar av hyresrätter till bostadsrätter. Husmanhagberg förmedlar även hus och lägenheter i Spanien och har flera kontor, bland annat på Costa del sol och på Mallorca. 

En mäklarbyrå med många franchisetagare

Runt om i Sverige har Husmanhagberg franchisekontor som arbetar fristående men efter gemensamma mål. Fastighetsbyrån är medlem i Svenska Franchise Föreningen, en intresseorganisation för franchisegivare och franchisetagare. Visionen för företaget är att helt enkelt vara Sveriges bästa fastighetsmäklarkedja och för att nå dit arbetar medarbetarna efter värdeorden: äkta och passionerade vinnare. Husmanhagberg har också alltid varit innovativa och snabbt anammat ny teknik som till exempel inspirerande appar där säljare och köpare enkelt kan mötas. De var också tidiga med att erbjuda sina kunder homestyling före visningen. Många medarbetare på Husmanhagberg bor i samma område där de också arbetar vilket innebär att de har god lokalkännedom och enkelt kan svara på frågor om förskolor och skolor, allmänna kommunikationsmedel och vilka affärer, restauranger och bagerier som är bäst. Självklart är alla fastighetsmäklare också upplästa och kunniga när det kommer till viktig information om fastigheten såsom byggteknik, värme och renoveringar samt all den ekonomi och juridik som gäller i samband med bostadsförmedlingen.

Mäklarkontor nära dig

När du ska sälja din bostad eller fastighet tar du enkelt kontakt med det kontor som ligger nära dig och samarbetet inleds med ett första möte där din mäklare från Husmanhagberg går igenom hela försäljningsprocessen samt värderar fastigheten och funderar på vilken den primära målgruppen är. För att maximera affären görs sedan en noggrann research med bland annat faktainsamling om bostaden, fotografering och homestyling som mynnar ut i en bostadsbeskrivning som marknadsförs i flera olika kanaler. Efter visningarna börjar budgivningen och när säljare och köpare är överens om affären sker kontraktsskrivningen och själva överlämnandet av bostaden. Husmanhagberg hjälper också till med bostadsdeklarationen om kunden önskar.

Lyckade bostadsaffärer med nöjda kunder

Husmanhagbergs är en mäklarfirma där alla medarbetare strävar efter att göra ett så bra arbete som möjligt genom hela köp- och säljprocessen. För att mäta kundernas omdöme arbetar man med verktyget NKI, Nöjd Kund Index, som är ett välbeprövat och tillförlitligt instrument som används av flera olika branscher i många länder. Både säljaren och köparen får erbjudande om att svara på en anonym undersökning efter avslutat affär som sedan sammanställs. Denna regelbundna återkoppling ligger sedan till grund för mäklarfirmans vidare arbete och utveckling.

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla HusmanHagbergs kontor