Mäklarhuset

Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Mäklarhuset

Mäklarhuset

Huvudkontor Mäklarhuset Real Estate Sweden AB 4,8 av 5 i betyg Orgnummer: 556552-1381

Besöksadress: Vädursgatan 6 Postadress: 412 50 Göteborg

Telefon: 031-733 60 10 E-post: info@maklarhuset.se

Mäklarhuset är den 5:e största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 322 mäklare fördelat på 100 mäklarkontor.

Om Mäklarhuset

Mäklarhuset grundades 1973 i Göteborg med fokus på att förmedla bostäder i just Göteborg. Idag är man dock en stor rikstäckande mäklarkedja med 100 mäklarkontor och 100 fastighetsmäklare runt om i landet. Huvudkontoret finns fortfarande i Göteborg. Förutom att hjälpa till och förmedla villor och bostadsrätter har Mäklarhuset också specialiserat sig på fritidshus i fjällen och i skärgården samt semesterboenden i Spanien.

Stort engagemang ger bättre matchning

För att du som kund ska kunna göra en riktigt lyckad bostadsaffär arbetar alla mäklare på Mäklarhuset för att optimera upplevelsen in i minsta detalj och erbjuda en attraktiv och professionell tjänst från din första kontakt tills det är dags att skriva kontrakt. Genom att ha kontor på många olika ställen över hela landet kan Mäklarhusets engagerade medarbetare hela tiden vara pålästa på den lokala bostadsmarknaden – en nyckel till en lyckad försäljning. Mäklarhuset vill arbeta nära dig som kund och lägger upp varje försäljningsprocess efter de förutsättningar, behov och önskemål som finns och du är alltid välkommen att höra av dig till Mäklarhuset för en kostnadsfri muntlig värdering, helt utan förpliktelser.

Dags att sälja din bostad?

Efter värderingen hjälper Mäklarhusets mäklare dig genom hela försäljningsprocessen. Med sin långa erfarenhet, sitt stora engagemang och breda kontaktnät kan du vara trygg i att Mäklarhuset är en mäklarbyrå som kan den lokala marknaden och som kan hjälpa dig att genomföra en trygg och lyckad affär. Att sälja hemmet där du bor är troligtvis den största affären du gör i livet och därför är det särskilt viktigt att du anlitar en professionell mäklarfirma som du känner dig lugn och trygg med. Mäklarhuset hjälper dig bland annat med att skapa en inspirerande bostadsannons och gör sedan en effektiv marknadsföring i smarta kanaler för att hitta rätt köpare. De digitala kanalerna är särskilt viktiga idag och därför arbetar Mäklarhuset alltid med att optimera bostaden så bra som möjligt för att få den att sticka ut på olika webbplatser. På Mäklarhusets webbplats kan du även läsa omdömen som tidigare kunder har skrivit. När det kommer till visningen arbetar Mäklarhuset på ett metodiskt och smart sätt för att skapa en riktigt bra upplevelse av bostaden för alla intressenter som kommer. Mäklarhuset har lång och gedigen erfarenhet av mäklarbranscher och deras system grundar sig på god kunskap och bred kompetens. För att själva budgivningen ska ske utan stress och oro erbjuder Mäklarhuset en legitimerad budgivning där köparen direkt kan verifiera sitt lånelöfte från banken på ett säkert och certifierat sätt. Själva bostadsaffären sker i Mäklarhusets egenutvecklade affärssystem som heter Dialog. Det är ett system som ser till att affären håller hög kvalitet genom varje steg och som fungerar väl oavsett om du är köpare eller säljare. Ett gemensamt affärssystem innebär också att alla Mäklarhusets mäklare arbetar på samma sätt oberoende av var det lokala mäklarkontoret ligger.

Tips!

Ska du sälja din bostad? Jämför mäklare gratis på MäklarOfferter.se!

Alla Mäklarhusets kontor