MäklarOfferter

Mäklarhuset

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Mäklarhusets samtliga 332 mäklare och 90 kontor.

Mäklarhuset
BetygStjärna4,8/5
Kontor90
Mäklare332

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Mäklarhuset, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Mäklarhuset samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mäklarhuset - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Mäklarhusets samtliga kontor ligger.

Om Mäklarhuset

Mäklarhuset – en av Sveriges främsta och icke-franchisedrivna privata mäklarkedjor

Mäklarhuset utmärker sig som en av Sveriges främsta och icke-franchisedrivna privata mäklarkedjor. Mäklarhuset erbjuder en rad olika mäklartjänster, inklusive förmedling av: succession, nyproduktion, jord- och skogsaffärer, utlandsaffärer och kommersiella fastigheter. Årligen genomför Mäklarhuset mellan 10 000 och 12 000 affärer, och med över 90 mäklarkontor och 332 mäklare är Mäklarhuset Sveriges 5:e största mäklarkedja.

Mäklarhuset kombinerar personligt engagemang, gedigen kunskap, lokal insikt och ett omfattande nätverk med avancerad metodik och den senaste tekniken för att skapa effektiva matchningar mellan säljare och köpare.

Från Göteborg till global framgång

Med sina rötter i Göteborg, visar Mäklarhuset hur lokal expertis kan leda till global framgång. De utmärker sig genom att använda avancerad teknologi för marknadsföring och bostadspresentation, vilket är en nyckelfaktor i deras expansion.

Mäklarhusets digitala framfart

Sedan starten 1973 har Mäklarhuset varit en pionjär inom det digitala området. Deras digitala resa tog fart 1998 när de som första kedja i branschen lanserade en gemensam webbplats och etablerade ett enhetligt varumärke. Genom att anamma digitala innovationer har de lyckats utvidga sin verksamhet och stärka sin position på fastighetsmarknaden.

För Mäklarhuset är användningen av den senaste teknologin grundläggande. De använder avancerade digitala lösningar för att skapa inspirerande bostadsannonser och genomföra effektiva marknadsföringskampanjer. Deras nyskapande visningskoncept är utformade för att förbättra upplevelsen för både köpare och säljare, vilket ofta leder till framgångsrika budgivningar.

Att sälja bostad med Mäklarhuset

När det är dags att sälja en bostad, är Mäklarhuset den pålitliga partnern många väljer. Med över femtio års erfarenhet inom branschen, förstår de vad som krävs för att göra varje försäljning framgångsrik. De är experter på att hantera allt från de känslomässiga aspekterna till de juridiska och ekonomiska detaljerna som är involverade i en fastighetsaffär. De vet hur man effektivt presenterar en bostad på marknaden för att locka till aktiv budgivning, och de strävar efter att deras kunder ska lyckas, vilket i sin tur innebär framgång för dem.

Flera anledningar att sälja med Mäklarhuset - från lokal expertis till engagemang

  • Lokal närvaro: Mäklarhuset har mäklarkontor över stora delar av landet. Deras mäklare arbetar nära kunden, och deras lokalkännedom är en avgörande faktor för en framgångsrik försäljningsprocess.
  • Fokus på kundnöjdhet: Mäklarhusets struktur, där kontorsägarna äger kedjan, garanterar att varje kontor bidrar till företagets utveckling med målet att alltid ha nöjda kunder och framgångsrika bostadsaffärer.
  • Teknologisk framkant: Mäklarhuset strävar efter att använda den senaste teknologin för att skapa inspirerande bostadsannonser och effektiva marknadsföringsstrategier. Denna teknik är avgörande för att förbättra bostadsupplevelsen och öka synligheten på marknaden.
  • Innovativa visningskoncept: Mäklarhuset har utvecklat speciella visningskoncept som optimerar upplevelsen för både köpare och säljare, vilket ofta leder till mer framgångsrik budgivning.

Köpa bostad med mäklarhuset

När det är dags att köpa bostad, står Mäklarhuset redo att bistå med sin expertis och erfarenhet. De erbjuder hjälp och stöd genom hela processen, oavsett om det gäller köp av villa, bostadsrätt, lägenhet, fritidshus, tomt eller annan fastighet. Med Mäklarhusets omfattande utbud av produkter och tjänster, säkerställer de en hög grad av trygghet och kundnöjdhet för köparna. De är engagerade i att tillhandahålla all nödvändig information för att göra köpprocessen så smidig som möjligt.

Hitta din idealbostad med Mäklarhusets sökmotor

Oavsett om köparen söker ett hem vid vattnet, en central lägenhet eller en villa nära kommunikationer, hjälper Mäklarhusets sökmotor till att hitta de mest lämpliga bostäderna. Med en bostadsbevakningstjänst håller Mäklarhuset köpare uppdaterade om passande bostäder, inklusive de som ännu inte är listade på marknaden.

Trygg och säker budgivning med Mäklarhusets verifierade bud

Budgivning är ofta det mest spännande och nervkittlande momentet i en bostadsaffär. Mäklarhuset förstår detta och prioriterar därför trygghet och säkerhet för både köpare och säljare. Genom att införa en process för transparent budgivning med verifierade bud, reducerar de stress och osäkerhet som ofta kan uppstå. Detta system säkerställer att varje steg i budgivningsprocessen är öppet och klart för alla parter.

Verifiering med BankID – effektivisering och säkerhet i budgivningsprocessen

Mäklarhuset tar steget längre inom digital säkerhet genom att använda BankID för att legitimera budgivare, lånelöften och bud. Denna tjänst innebär att varje budgivare kan bekräfta sin identitet och sitt bud, samt validera sitt lånelöfte genom en säker direktkoppling till banken. Genom att använda denna digitala tjänst, minskas risken för oseriösa budgivare och eventuella finansieringsproblem senare i försäljningsprocessen.

Med Mäklarhusets tjänst för verifierade bud, skapas goda förutsättningar för en trygg och smidig bostadsaffär. Transparensen och säkerheten som tjänsten erbjuder under hela budgivningsprocessen är värdefull, både för köpare och säljare. Denna tjänst är ett exempel på hur Mäklarhuset ständigt strävar efter att utveckla och förbättra köp- och säljupplevelsen.

För mer information om tjänsten för verifierade bud, uppmuntras intresserade köpare och säljare att kontakta sin lokala Mäklarhuset-mäklare.

 

Sälja bostad? Hitta & jämför mäklare
Hitta mäklareSälja bostad? Hitta & jämför mäklare

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare. Vi hjälper dig att kostnadsfritt jämföra och hitta den bästa mäklaren för din bostadsförsäljning.

Jämför mäklarePil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare